Kempový Chorus Vs. Record
Zobrazit v plné verzi: Kempový Chorus Vs. Record
Ahoj,
Soeone můžete mi vysvětlit hlavní rozdíly mezi Campagnolo Chorus a Record skupiny. Pokud je mi understant, Chorus nevyužívá-uhlíkových vláken, zatímco Záznam dělá. Existují nějaké další významné rozdíly (kvalita, spolehlivost, atd.) s výjimkou použitých materiálů a hmotnost?
Díky.
Není velký rozdíl mezi kempový rekord a chorus, s výjimkou cen 1/The 2/that záznam je trochu lehčí, ale insignifantly tak a 3 / Dejte si pozor na záznamu kapuce pák, velmi nákladné na výměnu a oni frittle poměrně snadno.
Co se týče výkonu je to přesně totéž, že je sice dobrá věc, pokud kempový nainstalován správně (pozor na doladění přehazovačky zadní od pátého Pignon se na obou závorkách), a že nemáte bum série.
BTW, dejte si pozor, pokud si koupíte počítač Ergobrain jak 1/It vyskočí ze je to držák (na hbars) přes hrboly na silnici a2 / senzory pro kryty nejsou transmet jednou kukly jsou staženy na hbars.
Vše nejlepší mají dobrou jízdu
JR
Originally posted by stric
Ahoj,
Soeone můžete mi vysvětlit hlavní rozdíly mezi Campagnolo Chorus a Record skupiny. Pokud je mi understant, Chorus nevyužívá-uhlíkových vláken, zatímco Záznam dělá. Existují nějaké další významné rozdíly (kvalita, spolehlivost, atd.) s výjimkou použitých materiálů a hmotnost?
Díky.
Pokud navštívíte www.campyonly.com mají obrazy do roku 2004, Chorus, která vypadá jako dostat Record Carbon Kliky. To je zcela běžnou technikou s CAMPY místo odchodu do důchodu výrobku je někdy dostane klesl na příští gruppo.
Pokud si můžete dovolit koupit Record, mějte na paměti, ve srovnání s Shimano Chorus je jako Dura Ace & Centaur je více podobný Ultegra. Mirage / Veloce -Tiagra/105.
Brzdy = stejné, ale pár titan šrouby na Záznam úspora několika gramů.
Páky a zadní deralliur = rovný, kromě trochu uhlíku a titanu na Záznam úspora několika gramů. (A my nevíme, kolik let trvá uhlíkových částí - části Campa alu trvá na věky.)
Přední deralliur: Jeden extra úprava om Record (nevím, co to dělá - moje Chorus works perfect), záznam 2 g těžší.
BB: Úplně jiný, Record, 3 ložiska, lehčí, oxid shell atd.
Crank zbraně: Record lehčí, jiné pravou ruku konstrukce.
Kromě hmotnosti, já si nemyslím, že někdo všimne žádné funkční rozdíly - a Chorus by trvá déle. Oba jsou mnohem lepší, než DuraAce.
To, co jsem našel - z větší části, záznam tě titanu místo oceli, z uhlíkových vláken namísto hliníku. Trochu lehčí, ale žádné další funkce.
BB má mít navíc vliv, s pedály je to titan hřídel místo oceli.
Všimněte si, že když jdete z Sbor na Daytona na pedály, můžete přijít o ložiska.
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0 -
TalkFinance.net