PDA

Chci nového kola.

Zobrazit v plné verzi: Chci nového kola.

ryanone

Ok, tak jsem si nová kola pro mé opravy a snažím se rozhodla mezi Velocity V Hluboké či Alex ne. Swift SL-1.

Teď jsem četl recenze z huby, a vždy se pohybovat oběma směry, to je jeden lepší než druhý, a naopak, takže opravdu nevím, co si myslíte, že se takové rozdělení.

Stanoviska? Hororové příběhy? Doporučení?

Také jsem přemýšlel, jestli populace zadní ozubená na Bianchi Pista je 1 / 8 nebo 3 / 32.

Díky. : D

gclark8

Mám dva soubory 650c rychlosti Deep-V kol. Jedna sada pro trénink s Ultegra 32 mluvil huby, ostatní, s Formule Huby, 20 mluvil, párové, na neděli nejlepší. Jsou to dobrá hodnota kola. : cool:

kevinmcdade

Ok, tak jsem si nová kola pro mé opravy a snažím se rozhodla mezi Velocity V Hluboké či Alex ne. Swift SL-1.

Teď jsem četl recenze z huby, a vždy se pohybovat oběma směry, to je jeden lepší než druhý, a naopak, takže opravdu nevím, co si myslíte, že se takové rozdělení.

Stanoviska? Hororové příběhy? Doporučení?

Také jsem přemýšlel, jestli populace zadní ozubená na Bianchi Pista je 1 / 8 nebo 3 / 32.

Díky. : DI byli na koni hluboký mi na fixie pro docela nějaký čas. Jsou to skvělá kola! Musel jsem jim postavil do 28 paprsků vpředu a vzadu. I nyní používat Bontrager trať kola na ulici a můj Deep V pro trénink na velodrom dokud můžu dostat své tubulars postavena.

Věřím, že populace ozubnice na Sjezdovka je 3 / 32.

ryanone

pohodě díky za odpovědi přátele.

může někdo místo mě správným směrem, kde uložil nějaké hluboké V. / si je postavena.

Slunce není vyloučeno, ale když oni tvrdí, že jsou lehčí a silnější než DeepV to.

Komentáře?

kevinmcdade

pohodě díky za odpovědi přátele.

může někdo místo mě správným směrem, kde uložil nějaké hluboké V. / si je postavena.

Slunce není vyloučeno, ale když oni tvrdí, že jsou lehčí a silnější než DeepV to.

Komentáře? Můžete si je od superspokes.com, benscycles.net, nycbikes.com a několik dalších online maloobchodníků. Můžete také mít své LBS vybudovat soubor pro vás také. Přišel jsem blízko k získání souboru Swift SL-1 kola, ale už mám několik sad přesvědčivý důkaz dráha / pevná kola a potřebují získat nějaké duté kotouče na trati.

ryanone

ok teď ty 2 dvojkolí

VS.

http://www.somafab.com/somax.html

fucavhkljfjvkas; jfgk; afdgj

John M

ok teď ty 2 dvojkolí

VS.

http://www.somafab.com/somax.html

fucavhkljfjvkas; jfgk; afdgj

Myslím si, že jste v podstatě srovnávání jablek s jablky. Všechny možnosti si přítomní se chystáte být pevný a silný, za předpokladu, že kola jsou správně postavené v první řadě.

Navrhoval bych, aby si mohl vybrat právě to, co můžete získat nejlepší nabídku on.

ryanone

^ ano, souhlasím, se snaží vybrat to nejlepší, když všichni mají schopnost být nejlepší.

Proč mají mít tolik možností, aby to tak zmatené?! : cool:

Díky

kevinmcdade

^ ano, souhlasím, se snaží vybrat to nejlepší, když všichni mají schopnost být nejlepší.

Proč mají mít tolik možností, aby to tak zmatené?! : cool:

ThanksPick který vypadá nejlépe na vás.

ryanone

Díky za radu.

Jen šel do mé LBS, dostanu nějaké černé DeepV je přichycena na nějakém Phil Wood.

Perfektní!

geoffs

Díky za radu.

Jen šel do mé LBS, dostanu nějaké černé DeepV je přichycena na nějakém Phil Wood.

Perfektní!

Velký výběr hub, ale opravdu potřebujete ráfek těžký jako DeepV je. Oni jsou to, co používám, ale byl jsem na mysli děje něco lehčí a získat Fusion pro příští pár

Na zdraví

Geoff

cydewaze

Jsem demo'ing pár kol na příští týden nebo tak. Zatím se mi líbí, a vypadají moc pěkné.

http://spokes.cydewaze.org/photos/IMGP2137.JPG

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Languages translations supported by vBET 3.3.1