Zobrazit v plné verzi: Bych měl prodat svůj Litespeed Ultimate 1994?
Já jezdím Litespeed Ultimate, které jsem udělal složku upgrady v průběhu let, ale rám je z roku 1994. Kdysi jsem závod kategorie 3, ale ještě několik let, takže nemám opravdu sledovat aktuální technologie. Bude nový snímek, Carbon nebo titan, udělat velký rozdíl v porovnání s rokem 1994 technologii. Všiml jsem si týmy v Tour nebudou jezdit titanu. Vypadá to, karbonové vlákno je volba - Specialized Tarmac, Scott CR1 ...
Díky
Já jezdím Litespeed Ultimate, které jsem udělal složku upgrady v průběhu let, ale rám je z roku 1994. Kdysi jsem závod kategorie 3, ale ještě několik let, takže nemám opravdu sledovat aktuální technologie. Bude nový snímek, Carbon nebo titan, udělat velký rozdíl v porovnání s rokem 1994 technologii. Všiml jsem si týmy v Tour nebudou jezdit titanu. Vypadá to, karbonové vlákno je volba - Specialized Tarmac, Scott CR1 ...
ThanksAn Alpha Q rovnou nohu vidlice + Campagnolo 2007 skupina kmenových + & bary své preference a ty by měly být dobré jít na dalších 12 let.
Ach, můžete také přidat novou sadu kol dle Vašeho výběru, taky.
No, co Alfeng navrhuje, má naprostou pravdu, ale proč se trápit? Nech si to tak, jak je (jaké jsou součástí vašeho Ultimate vlastně je?).
Pokud opravdu cítíte nutkání můžete přejít na zcela nové kolo, jet na CF všemi prostředky (CF rámy dnes značně liší v kvalitě a jízdní vlastnosti ... já a většina ostatních raději jezdit titan kdykoliv, pokud to nebylo pro mrzutý, že peníze, věc).
Díky
Ne, nový snímek nebude dělat velký rozdíl. Nahoru CF rám, jako CR1 bude o něco lehčí, než vaše Litespeed, ale co na tom? Libru hmotnosti rámu není něco, co ani pro aspirující kategorie 3 bude chtít dát pryč, ale pro většinu z nás nejsou-závodníky, že to bude těžké odhalit.
Pro mě je hlavní výhoda Ti přes CF pro všechny-jízda účel je houževnatosti je to dokončit. Rám CF zvedne škrábance a odřeniny docela snadno v menších kapek nebo srážky, zatímco bez nátěru Ti jen zdá, že bez ohledu na to podívat. Několik veterán jezdci zde raději Ti pro celkovou tuhost a odolnost vs "plastové" kola.
900 g CF wonderbike by pokuta doplněk kolo Ti pokud si to mohou dovolit, ale souhlasím s Pete .... nepospíchejte zbavit Litespeed.
Díky
Můj kámoš jezdí Toskánska y2k vinobraní, a já jsem koupil Sienna. Tam je velký rozdíl v rámu geometrie v těchto dvou kol, a některé hmotnostní rozdíl, moje je lehčí a je kompaktní geo. Důl je rychlejší a zdá se být lepší horolezec. Jeho více bezstarostný a geometrie by bylo lepší na století. Má vážné kolo touhu po novém Sienna, ale to je iracionální chtíč.
Uhlík je skvělá pro jednu sezónu závodních jako profíci dělat. Ale pokud jste chlap, který drží jeho motorku už dvanáct let, tak jak jste porazili životnost a Crashworthiness ze ti kolo. Pro pohodlí, trvanlivost a sladký pocit, ti je výborný obchod, a nikdo to neumí lépe než Litespeed.
Ride Litespeed nové modely a uvidíme, jestli se cítíte nějaký rozdíl. Pokud ne, upgradujte Ultimate s kompaktní kliky, když žijete v kopcovitém skvrny, protože jste ji ještě několik let jen na vás a babičku, že nižší je skvělé. Jinak, pokud cítíte rozdíl, pak na jaře nové kolo. Ať tak či onak, nechte kolo dvanáct let nebo tak, že je těžké si myslet, že jakékoli kolo dluží nic víc.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0