PDA

Kdo má nejlepší brzdy & Přehazovačka

Zobrazit v plné verzi: Kdo má nejlepší brzdy & Přehazovačka

Tommasini53

Otázka pro zkušené wrenchs:

Kdo je nejvýkonnější brzdy a přehazovačky kabely?

Stojí to za dalších $ $ k nákupu nerezové oceli místo pozinkované? Jsou teflonem potažená kabely stojí za vysokou cenu?

Já bych ocenit pomoc od zkušeného wrenchs v publiku. Několik jezdců prohlašují, že to nevadí. Myslím, že to dělá a myslím jen objednání krabice kabelů Jagwire.

Pokud to pomůže, já jsem s použitím CAMPY zařízení s bydlením Nokon.

Thanks in advance:)

Mocný Pete

Já jezdím Campagnolo Chorus (plná gruppo) a musí mít vždy Campagnolo kabely. Nikdy neměl žádné problémy. Jsou navrženy tak, lidmi, kteří navrženy zbytek vybavení.

Vynakládají více prostředků na jagwires, nokons nebo cokoliv, pokud vás skutečně baví IMVHO zkroucení (tam budou problémy, nebo alespoň se zdá, že cesta od většiny lidí, kteří nainstalovat věci) a mají peníze hořet. :)

Retro Grouch

Vzhledem k tomu, že používáte CAMPY komponenty bych doporučujeme použít CAMPY kabely, protože hlavy jsou teence menší. Generic kabel hlavy musí být podána trochu pracovat dobře s CAMPY věci.

Jiné, než že bych se bát, že příliš mnoho. Používám bulk "úhledný pozinkovaná" kabely z QBP na mé osobní kolech. Dávám přednost před pozinkované nerezové oceli, protože mi umožňuje pájky končí a já si snímek je a ven přes skříně v případě potřeby.

IEatRice4Dinner

i použití černé teflonem potažená kabely, brzy se s Nokon houseing. Shimano kabely jsou větší, nic souboru cant fix:) (i love black kabely)

AngoXC

Vedu Jagwires (přišel s kolo) na můj MTB a přístav byl opravdu problém. Poslední služba, moje zařízení kabely byly nahrazeny některé z nich Dura Ace a musím přiznat, že obrovský rozdíl Jagwires.

Xsmoker

Vedu Jagwires (přišel s kolo) na můj MTB a přístav byl opravdu problém. Poslední služba, moje zařízení kabely byly nahrazeny některé z nich Dura Ace a musím přiznat, že obrovský rozdíl Jagwires.

Různé, jak?

bobbyOCR

Najdu-li vytáhnout kabel z oblasti bydlení, běh přes malé lázně (pár kape), na tri-flow nebo lehký olej, pak re-instalaci, běží velmi hladce a stane ostřejší řazení a brzdy mají houbovitý méně cítit.

IEatRice4Dinner

nokons muž nokons ... li u potřeba plynulý. jeho, noc a den azteck powerlins cucat ...

AngoXC

Jiný, jak na to? Nejste si jisti, opravdu. Jagwires byly hladké, ale vy jste museli dát do určité úsilí initally přesuňte. To by mohlo být, protože jsem opravdu haddnt zúčastnilo na ně recontly, ale v té době, se cítil jako obrovský rozdíl.

Násoska Ryder

Já jezdím starší Tommasini s Record / Chorus mix a bude používat jen CAMPY kabely a pouzdra na svém kole. Right now I'm using 'Super Record' krytech, protože jsou šedá barva se mi líbí, a fungují skvěle.

hd Reynolds

Teflonem potažená kabely (jsou to stojí za to a už není tak drahý) na kempový černé pouzdra pro přehazovačky a CAMPY kabely / pouzdra na brzdy.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish