PDA

Sedla

Zobrazit v plné verzi: Sedla

cycling_kosovo

Jen jsem na koni a zjistíte, že sedla jsou docela nepříjemné. Moje nové kolo má dobré sedlo, a to není příliš úzká, ale já jdu necitlivé každé jízdě. Chci mít "cushier" sedlo, ale vždy pocit, že je to proti pravidlům.

je to "proti pravidlům", nebo jsem jen paranoidní? A také, existuje nějaký důvod, proč bych měl dát s jízdy na sedlo to bolí?

Děkujeme za vaši trpělivost s mou neznalost a také za vaši pomoc.

Karl

Mocný Pete

Vítejte na sport. :)

1. Pokud jste na koni, bude váš sedlo bolet ... je minimálně zvykají na koni, že budete muset smířit s.

2. Cushier sedel mají tendenci být méně pohodlné, pokud jedete vážně.

3. Prosím, jste na tomto fóru a najdete dostatek informací o otázkách sedle. Pamatujte, že odpovídající sedla a popáleniny je velmi nevědecké procesu. Co funguje pro mě nebude nutně pracovat pro vás.

4. V každém případě, řekněte nám, co si sedla na koni se v současné době.

5. Řekněte nám, jaký na koni vy, vzdálenosti, čas na kolo, typu kola (horská, silniční?).

dhk2

Jen jsem na koni a zjistíte, že sedla jsou docela nepříjemné. Moje nové kolo má dobré sedlo, a to není příliš úzká, ale já jdu necitlivé každé jízdě. Chci mít "cushier" sedlo, ale vždy pocit, že je to proti pravidlům.

je to "proti pravidlům", nebo jsem jen paranoidní? A také, existuje nějaký důvod, proč bych měl dát s jízdy na sedlo to bolí?

Karl
Nastavit polohu sedla je také velmi důležitá. Cílem je mít vaši váhu na vaši "sitzbones", opatřené na nejširší část sedla. Pokud se chystáte otupělý, mohli byste zkusit naklápění nos ze sedla dolů několik stupňů, pohybující se v sedle kousek kupředu, nebo jen posezení další zpět na sedlo.

Celkově se hodí na kole ovlivňuje, jak vás kontaktovat sedlo stejně. Kdybyste mohl zkušený cyklista, podívejte se na vaše pozice, bylo by to dobré místo pro start.

fauxpas

Jeden z mých kol přišla s plyšový sedla, ale je mnohem nepříjemnější než moje minimalistické San Marco. Ujistěte se, že sedíte na sedle správně.

Zkontrolujte také poslední video na této stránce, že jezdec utrpěl necitlivost.

http://www.velonews.com/news/fea/10206.0.html

kleng

Karl

Karl

Wer'e vše za předpokladu, že máte na sobě cyklistické Knicks / Kraťasy, s nějakou formou kamzíka čalounění.

tmctguer

můj oblíbený je sedlo Specialized line. Mám Toupe na jedno kolo a Alias na straně druhé. skvělá sedel!

bikecoach

Dokonce i pro cyklisty trpí sedla problémy.

Měkká sedla jsou obecně ne-ne, pokud děláte hodně na koni. Důvodem je to, že vaše kosti sedět potopit se do sedla, které vytváří tlak na okolí. Pokud máte spoustu problémů, doporučuji vám se podívat na Selle SMP sedla. Vypadají trochu strašidelný na první, ale může vyřešit mnoho lékařských stížností týkajících se sedí na sedle za delší dobu.

domaindomain

Některé z anatomicky navržen sedla jsou velmi pohodlné dnes

Mám rád Selle SMP (http://www.sellesmp.com) rozsah, a to zejména SMP Pro (http://www.bicyclerubber.com/acatalog/Selle_SMP_PRO.html)

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations supported by vBET 3.2.2