PDA

Velikosti rámu.

Zobrazit v plné verzi: Velikosti rámu.

KellyT

Jsem dost vysoký na necelých 6'2 ", můj vnitřní noha je asi 34", o něco méně. Podle obvyklé velikosti vzorců, asi bych měl jezdit na rámu 58 nebo thereabouts.

Já vlastně mít několik kol a v několika různých velikostech. Ty, které mi zdá, že cyklus nejlépe tím, že docela velký prostor, jsou velikost 63 Treks.

To mě trochu skládačky, že kola mám největší sílu a udržovat v nejlepší na rychlosti, jsou hraniční (alespoň theoretcially), že je příliš velké pro mě.

Jakékoliv teorie?

fauxpas

Placebo? Možná máte pocit, jistější jízdu na kole větší příčinou malý penis? : eek:

Ale vážně, našel jsem výšku a obvyklé vzorce nepracoval pro mě opačným směrem k vám. Našel jsem potřeboval jet menší, než je obvyklé, aby pořádně svézt ...

Jiné než obvyklé věci jako paží a nohou rozdíly v délce všichni, také jsem si všiml, po sledování Tour de France tisíckrát, že podporuje profesionální závodníci 'arch jinak navzájem. Některé přijít přímo z pánve a opatrně křivky dopředu jako čtvrtinu kruhu. Ostatní vyjít přímo vpřed o malý úhel ohybu vůbec. Takže s ohledem na poskytované jejich celková výška a vnitřní nohy měření jsou stejné, chlap s vyklenutí zadní nemusí mít stejný dosah jako ten druhý, a proto vyžadují kratší horní trubky ...

peet9471

Také by vás mohly considder, kde plánujete jezdit. Vyšší kola mají potíže s bočním větru. Hillers jsou jiné než ploché jezdci. Někteří lidé rádi míč nahoru, zatímco jiní, jako třeba natažené. Zkuste tolik různých tvarů a velikostí, jak můžete prosit, vypůjčit nebo ukrást (a možná ne krást).

531Aussie

Vyšší kola mají potíže s bočním větru. Litujeme, ale prostě nemůžu vidět, jak je to možné. :) Středové složení je stejné výšky ze silnice, řidič je stále ve stejné výšce (a stále ve stejné vzdálenosti nad silnici), kola jsou ve stejné výšce, a vidlička listy jsou stejné délky

531Aussie

jakékoliv teorie? možná větší hlavou-trubky má váš barů vyšší, než si uvědomíte, a budete tedy vhodnější pro vzpřímené poloze. Nebo můžete být vhodnější, aby se natažené.

KellyT

možná větší hlavou-trubky má váš barů vyšší, než si uvědomíte, a budete tedy vhodnější pro vzpřímené poloze. Nebo můžete být vhodnější, aby se natažené.
Myslel jsem, že o těchto faktorů. Vždycky jsem pocit, nejpohodlnější v kapkách a jen zřídka na brzdu kukly. (Což je podle mě bude, aby mi nějaké problémy, možná bolí zápěstí.) Ale ano Zdá se mi docela vyhovovalo natáhl postoj, který je možná klíčem.

Určitě ne tolik jako sedět vzpřímeně, jak jsem také Kona Caldera a přitom jsem si jistý, že je to pěkný kolo, ale já nenáviděl jezdecké pozici a rozhodl se soustředit na zlepšení své cestě na koni po vlastnících to asi čtrnáct dní.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations made by vBET Translator 3.2.2