Zobrazit v plné verzi: Aktualizace Deraileurs, Řazení & Cassettes
Jsem zcela nové silniční cyklistika, im se zeptat, jak těžké / snadné je aktualizovat kazetu, transformátorů deraileurs? Mohu provést upgrade každé z těchto compoenents jednotlivě, nebo musím na všechny odpovídat, a kupovat je dohromady?
Jsem zcela nové silniční cyklistika, im se zeptat, jak těžké / snadné je aktualizovat kazetu, transformátorů deraileurs? Mohu provést upgrade každé z těchto compoenents jednotlivě, nebo musím na všechny odpovídat, a kupovat je dohromady? Záleží na tom, co máte. Máte-li zůstat u stejné společnosti, vyměňovat ven je dost snadné, jen se ujistěte, že je 9 rychlostí 9 rychlostí 10 nebo 10. Nejlepší tři skupiny pro CAMPY (Record, Chorus, Centaur) a Shimano (Dura Ace, Ultegra a 105) jsou funtionally stejné. a jsou vzájemně zaměnitelné. Mám kolo, které je kombo Record, Chorus a Centaur.
Záleží na tom, co máte. Máte-li zůstat u stejné společnosti, vyměňovat ven je dost snadné, jen se ujistěte, že je 9 rychlostí 9 rychlostí 10 nebo 10. Nejlepší tři skupiny pro CAMPY (Record, Chorus, Centaur) a Shimano (Dura Ace, Ultegra a 105) jsou funtionally stejné.
Ok, dobře já mít Shimano Sora 8 sp casssette & zadní vykolejit, Sora řazení & Sora přední vykolejit s klikou 3 sp.
Mohu provést upgrade některých jednotlivých složek? Tj. pokud chci zlepšení kvality řazení, nebo získat více zařízení, jaká délka budu muset projít se nahradily komponenty?
Ok, dobře já mít Shimano Sora 8 sp casssette & zadní vykolejit, Sora řazení & Sora přední vykolejit s klikou 3 sp.
Mohu provést upgrade některých jednotlivých složek? Tj. pokud chci zlepšení kvality řazení, nebo získat více zařízení, jaká délka budu muset projít se nahradily komponenty?
Všechny tři najednou (kazeta, řazení a zadní der), pokud chcete jít s 9 nebo 10 rychlostí. Kliky by mělo být v pořádku, i když 9 a 10 rychlostí použít užší řetězce. Měl jsem starší 8 speed zřídit a koupila 9-speed upgrade kit. To bylo hodně a teď je tu stále dost Shimano 9 speed tam venku za zvýhodněné ceny.
To bylo hodně a teď je tu stále dost Shimano 9 speed tam venku za zvýhodněné ceny.
Vlastně, to je typ na zajímavou skutečnost. S Dura Ace, Ultegra a 105 se při 10-speed, jak dlouho se horní úrovni brifters bude snadno dostupné? Nedávno jsem si koupil pár Ultegra 9-speed brifters jen aby jako náhradní díly.
Držte telefon .... Nejprve musíte odpovědět na několik pre-screening otázky. 1) jaký snímek se pokoušíte upgrade a 2) proč se chcete provést upgrade? ,02 Je, že modernizace hlavních skupin nemá obvykle smysl, protože nové kolo často bude levnější, a také snímek nemusí být v ame třídy jako upgrade. Jakýkoliv upgrade na DA je plýtvání peněz stejně. Jak již bylo zmíněno, pobyt ve stejné kategorii spěchal umožňuje postupný upgrade. Nejlepší zaplacená zábava kola, protože se můžete pohybovat mezi nimi snímky velmi snadno. Pamatuj si 1000 dolarů autorádio v '74 Pinto znamená, že jste stále řidičský '74 Pinto.
Všechny tři najednou (kazeta, řazení a zadní der), pokud chcete jít s 9 nebo 10 rychlostí. Kliky by mělo být v pořádku, i když 9 a 10 rychlostí použít užší řetězce. Měl jsem starší 8 speed zřídit a koupila 9-speed upgrade kit. To bylo hodně a teď je tu stále dost Shimano 9 speed tam venku za zvýhodněné ceny.
Které části jste se dostal jako součást 9-speed upgrade kit? Co kit jste se? Kolik?
Myslím, že může jít touto cestou ...
Držte telefon .... Nejprve musíte odpovědět na několik pre-screening otázky. 1) jaký snímek se pokoušíte upgrade a 2) proč se chcete provést upgrade?
Jsem modernizace GIANT 06 'OCR3 rámu. Nejsem si jistý, jestli chci upgradovat YET, protože jsem s některými problémy s posunem na mém větší převodník, řetěz udržuje spadnutí, ale slyšel jsem to může být stanoveny s řádně naladit kdekoli. Nicméně všiml jsem si někteří lidé říkají, že kvalita SORA, je 'hovno', tak jsem si myslel že bych měl upgradovat, jen jsem si nedávno koupil kolo, to je ještě v záruce, ale chtěl jsem, aby prošetřila, zda bych mohl kupovat levné díly na eBay, nebo tak něco a upgrade, protože jsem si vědom, že jsou drahé, kupovat nové.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0