PDA

9 rychlostí až 10 rychlostí upgrade

Zobrazit v plné verzi: 9 rychlostí až 10 rychlostí upgrade

tiddy

Little help potřeby - chci upgrade rychlosti 9 až 10 speed Campagnolo Centaur / Veloce - slyšel jsem, že 9 speed převodovou pákou může pracovat se všemi ostatními rychlostí 10 bitů a kus - nemá někdo vědět, jestli je to pravda?

: rolleyes:

alfeng

Little help potřeby - chci upgrade rychlosti 9 až 10 speed Campagnolo Centaur / Veloce - slyšel jsem, že 9 speed převodovou pákou může pracovat se všemi ostatními rychlostí 10 bitů a kus - nemá někdo vědět, jestli je to pravda?

: rolleyes: Ano, z větší části ...

Jiné než posunu indexu kolo, jen kazeta (samozřejmě) + řetěz & přesmykač jsou specifické, a ne tolik s přesmykač.

Můžete samozřejmě použít stávající 9-speed přesmykač s 10-speed hnacího ústrojí. Používám Shimano Ultegra přední přehazovačky, protože to je to, co jsem měl, když jsem přijal Campagnolo ERGO řazení ... a pracovali. Někteří říkají, že přední přehazovačky Shimano fungují lépe, než Campagnolo ... Pokud ano, mohu pouze předpokládat, že swing rameno je o něco méně náchylné k protahování ...

SRAM 89R řetězce je populární náhražka Campagnolo 10-speed řetězce.

Tam jsou některé zadní kola, kde se vaše stávající přehazovačka nemusí fungovat jako-je kvůli konfliktům s vnitřní klecí řemenice kola & paprsky! Ano, měla by se zvýšenou opatrností, když se zpočátku testování na odbavení.

Eastway82

: rolleyes:

Campag 10spd kazeta je mačkal do stejného prostoru jako 9spd, takže indexování je jiná. Pokusíte-li se a používat své 9spd páky, budou přední fungovat dobře, ale zpět nebude indexovat správně. A i kdyby tomu tak bylo, bylo by stále používat pouze 9 z 10 ozubených kol, tak tam bych se žádný bod. Takže jít 10spd budete potřebovat kazetu (který odpovídá vaší stávající kola žádný problém), vhodný řetěz a pravá ruka řazení (dostupné samostatně) nebo příslušné části obnovit stávající řazení jako 10spd (možné pouze na post 2002 Myslím, že páky). Campagnolo říkají, že je rozdíl mezi 9spd rovnoběžník geometrii a 10spd zadní mechů a 9spd mech nebude fungovat 10spd systému (cituji: "absolutně ne - tam jsou velké problémy"). Nevím - haven't tried to osobně - mohlo fungovat dobře.
Říkají také, budete muset změnit Řetěz nebo jej upravit, ale spousta lidí nemá obtěžovat a nemají žádné problémy. Vaše FD bude fungovat dobře - opět Campag říci, pre-2001 rámcová potřebují změnu, ale budete i nadále fungovat bez.

Takže: minimálně o upgrade na 10spd je kazeta / řetěz / RH ergo. Pak se může ještě muset změnit zadní der. Nebo můžete utratit peníze na kola a pneumatiky, a místo toho cítit skutečný rozdíl .. :-)

alfeng

Campag 10spd kazeta je mačkal do stejného prostoru jako 9spd, takže indexování je jiná. Pokusíte-li se a používat své 9spd páky, budou přední fungovat dobře, ale zpět nebude indexovat správně. A i kdyby tomu tak bylo, bylo by stále používat pouze 9 z 10 ozubených kol, tak tam bych se žádný bod. Takže jít 10spd budete potřebovat kazetu (který odpovídá vaší stávající kola žádný problém), vhodný řetěz a pravá ruka řazení (dostupné samostatně) nebo příslušné části obnovit stávající řazení jako 10spd (možné pouze na post 2002 Myslím, že páky). Campagnolo říkají, že je rozdíl mezi 9spd rovnoběžník geometrii a 10spd zadní mechů a 9spd mech nebude fungovat 10spd systému (cituji: "absolutně ne - tam jsou velké problémy"). Nevím - haven't tried to osobně - mohlo fungovat dobře.
Říkají také, budete muset změnit Řetěz nebo jej upravit, ale spousta lidí nemá obtěžovat a nemají žádné problémy. Vaše FD bude fungovat dobře - opět Campag říci, pre-2001 rámcová potřebují změnu, ale budete i nadále fungovat bez.

Takže: minimálně o upgrade na 10spd je kazeta / řetěz / RH ergo. Pak se může ještě muset změnit zadní der. Nebo můžete utratit peníze na kola a pneumatiky, a místo toho cítit skutečný rozdíl .. Hmmmmm :-). No, možná budete mít pravdu (na základě toho, co "opakování Campagnolo je" říkají), ale byl jsem založila mého pozorování na páření 10-speed Centaur ERGO řazení s cca 2000-9-speed / (starý styl) Chorus přehazovačkou a 12-23 10-rychlostní rekord kazeta ... mix-a-match na n-tou míru!

Indexace bylo v pořádku ... alespoň v mé mysli - řemenice kola v souladu s zubů na kazetě s každé směně, kdy kolo bylo v workstand - ale, jak bylo zmíněno, byl vnitřní klec (potenciálními) "rub" (tak mluvit !) ... Vnitřní klece mohly být snadno upraví pomocí plochého souboru odstranit přebytečný materiál na přední / horní okraj klece ... alespoň v mé mysli!

Vaše výsledky se mohou lišit ...

NB. OY! I'm currently using má 10-rychlostní řadící ERGO s přehazovačky Shimano zadní ... 9-speed drivetrains! Takže, ...

Zřejmě (!?!), Nevěřím ani Campagnolo či Shimano "marketing" oddělení ... nebo, kdo je v jejich společnosti, které poskytuje informace o zákaznících.

Takže, zkuste aktuální přehazovačka před pružení pro nové ... Možná to bude fungovat ... a možná to nebude.

BTW. Omlouvám se, jestli jsem neurčité o nutnosti 10-rychlostní řazení nebo náhradní 10-speed indexování ozubnice k posunu ...

Eastway82

Hmmmmm. No, možná budete mít pravdu (na základě toho, co "opakování Campagnolo je" říkají), ale byl jsem založila mého pozorování na páření 10-speed Centaur ERGO řazení s cca 2000-9-speed / (starý styl) Chorus přehazovačkou a 12-23 10-rychlostní rekord kazeta ... mix-a-match na n-tou míru!

Indexace bylo v pořádku ... alespoň v mé mysli - řemenice kola v souladu s zubů na kazetě s každé směně, kdy kolo bylo v workstand - ale, jak bylo zmíněno, byl vnitřní klec (potenciálními) "rub" (tak mluvit !) ... Vnitřní klece mohly být snadno upraví pomocí plochého souboru odstranit přebytečný materiál na přední / horní okraj klece ... alespoň v mé mysli!

Vaše výsledky se mohou lišit ...

NB. OY! I'm currently using má 10-rychlostní řadící ERGO s přehazovačky Shimano zadní ... 9-speed drivetrains! Takže, ...

Zřejmě (!?!), Nevěřím ani Campagnolo či Shimano "marketing" oddělení ... nebo, kdo je v jejich společnosti, které poskytuje informace o zákaznících.

Takže, zkuste aktuální přehazovačka před pružení pro nové ... Možná to bude fungovat ... a možná to nebude.

BTW. Omlouvám se, jestli jsem neurčité o nutnosti 10-rychlostní řazení nebo náhradní 10-speed indexování ozubnice k posunu ...

Jo, já si nemyslím, že jsme nesouhlasil :-)
Pokud váš 10sp nastavení pracoval s 9SP zadní der pak asi tak bude původním autorem je - i když myslím, že pre-2000 campag 9spd lávání musel vytáhnout jiný poměr později, proto je možná to má vliv na kompatibilitu taky. Stejně jako vy, řekl bych vyzkoušet a vidět, než pružení pro novou.
Je to samozřejmě v Campag strany (a Shimano) zájmy říct lidem, které potřebují změnit všechno najednou, ale musí být spravedlivý Campag jsou obvykle docela dobře poukazuje na věci, kde lze získat kole (tj. změna indexu zubů se kombinovat nebo upgrade) .

PeterF

: rolleyes: FWIW, jen upgrade, co jsem udělal se děje od Shimano 105 downtube 8 rychlostí až 9 speed STI. Koupil jsem upgrade kit (řazení, přehazovačky, kazety a řetězu) a sada výrobcem doporučené chainging iner řetězce kruh mého kliky stejně. Jsem se přestěhovala z bytu na koni z města do kopcovité 'burbs, tak jsem se díval na mé hange 42t vnitřní kroužek pro 39 tun stejně, ale Hádám, že užší řetězce mohou uvíznout mezi kruhy. Mám sklon si myslet, že změna 9-10 bude trochu jemnější (když jsem se dozvěděl něco matematiky na vysoké škole). Nejsem si jistý s CAMPY, protože všechny mé věci kempový (dvě kola) je 10 otáček. Jen názoru (ne že budete vyzváni, a já nesnáším, když se lidé obecně rozdělit rad, ale neodpovídají na otázku po ruce), 9 speed kempový je velmi dostupný, kazety, řetězy náhradních dílů, takže bych se měl zabývat zastaralost . Také jsem si všiml, že i když CAMPY stuff je rebuildable, díly jsou hezké ceny. Takže co to vlastně stojí zase do 9 speed 10 speed versus kupují prostě Centaur 10 10 speed upgrade kit?

tiddy

Děkuji všem, že jste si udělali čas na problémy a odpověď na můj dotaz - důvod, proč jsem se mohou aktualizovat je, že jsem koupil nový kola (Eurus 2006 Skoby) pro moje nové kolo 10 speed (Tifosi CK5), ale i já mám lehčí Trek 5500 (postavena s díly Campagnolo 9 speed, myslela, že by podpora kolo swopping atd., pokud by všechny systémy byly 10 speed compatible.

Vlastně nemusí aktualizaci Shemals na Treku se zdají být lehčí, nebo lehká jako Eurus ale já jsem jim ještě zvážit - ještě jednou díky za všechny odpovědi.

Eastway82

Děkuji všem, že jste si udělali čas na problémy a odpověď na můj dotaz - důvod, proč jsem se mohou aktualizovat je, že jsem koupil nový kola (Eurus 2006 Skoby) pro moje nové kolo 10 speed (Tifosi CK5), ale i já mám lehčí Trek 5500 (postavena s díly Campagnolo 9 speed, myslela, že by podpora kolo swopping atd., pokud by všechny systémy byly 10 speed compatible.

Vlastně nemusí aktualizaci Shemals na Treku se zdají být lehčí, nebo lehká jako Eurus ale já jsem jim ještě zvážit - ještě jednou díky za všechny odpovědi.

Ujde to komentovat, že by podpora kolo přečerpání mít obě kola stejné - Mám jedno 9spd (plus dvě manželky 9spd) a jeden 10spd taky, a je to trochu bolesti, když chci vyměnit kola mezi dvěma (nebo jako minulý víkend, když jsem potřeboval náhradní 10spd zadní nalepit na podporu vůz pro závod (viz: www.duonormand.com a vstoupit příští rok, pokud se můžete dostat do Francie - podívejte se tam!) a musel změnit na jedné kazety z 9spd kol. Uzený, že nyní tím, že koupí zadní FSA RD200 a 10spd campag kazety z francouzského Ebay za 46 euro hodně!

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Integration with Google translations by vB Enterprise Translator 3.2.2