PDA

Zobrazit v plné verzi: Speedplay pedál uživatelů

Speedplay pedál uživatelů

nath1

Ahoj im pohledu na měnící se mi od pedálů Shimano ultegras na Speedplay. Im ne nespokojený s pedály Shimano, infact jsou dobré. Jediná věc, která mě botherd s těmito pedály, je pocit, že je plovák malý "blocky" Chci tím říct, že to není příliš tekutiny a ocitám museli přizpůsobit nohy do pedálů, aby zjistila, že pohodlný pohyb. Toto je obzvláště hluboká, když řekněme například jsem byl ze sedla stoupání nebo sprintovat, když sedí v sedle nohy jsou stále pod úhlem. Im poté, co je sada pedálů s více "přírodní" float, thats why im pohledu na Speedplay je. Konstrukce kola pedál by se mi naznačují, že by to více se pohybovat v přírodě a vrátit se přirozeně s různými pohyby pedálu. Takže ti z vás, které se používají tyto pedály, co si myslíte, že z nich, je plovák přirozenější než velké zaklínit systému, jako je Look nebo shimanos. Nath1

dhk2

Ahoj im pohledu na měnící se mi od pedálů Shimano ultegras na Speedplay. Im ne nespokojený s pedály Shimano, infact jsou dobré. Jediná věc, která mě botherd s těmito pedály, je pocit, že je plovák malý "blocky" Chci tím říct, že to není příliš tekutiny a ocitám museli přizpůsobit nohy do pedálů, aby zjistila, že pohodlný pohyb. Toto je obzvláště hluboká, když řekněme například jsem byl ze sedla stoupání nebo sprintovat, když sedí v sedle nohy jsou stále pod úhlem. Im poté, co je sada pedálů s více "přírodní" float, thats why im pohledu na Speedplay je. Konstrukce kola pedál by se mi naznačují, že by to více se pohybovat v přírodě a vrátit se přirozeně s různými pohyby pedálu. Takže ti z vás, které se používají tyto pedály, co si myslíte, že z nich, je plovák přirozenější než velké zaklínit systému, jako je Look nebo shimanos. Nath1
Speedplays mají volný-plavat, bez centrování akce vůbec. Pocit, že "šlapání na icecubes" na prvních pár jízd, ale bez-float brzy se stal přírodní. Stálý útržkovité zpočátku cítil, jako by se nic, drží nohama na pedály. Po asi 12K mil teď jsem rád Freefloat a snadný vstup / výstup vs Look.

Potřeba zmínit, že jsem četl, že speedplays nebudou vyhovovat všem, že někteří lidé vytvářejí bolest kolena, kvůli další svalové napětí potřebné k udržení nohy od stáčení in / out, jak jdou po pedálu kruhu.

kleng

Četl jsem, že ČAS PMR pedály mají rotační plus boční float, také, že můžete změnit faktor Q záměnou mužstvo z jedné strany na druhou. Stejně jako 8 mm výška komína, musí být tyto pedály jsou nejvíce úprav na trhu.

DesFlurane

S nul můžete omezit hry pedálů, a to jak dovnitř i ven.
Přirozené by bylo hezký popis.
Velmi doporučuji je.

genedoc

Mám asi 500 mil na mém Speedplay nuly. Nikdy jsem cítil, "tanec na Ice Cube" věc, ale vidím, proč jsou některé pepole mohl. Oni jsou nejvíce "přírodní" pedál jsem kdy použil.

mysrh

Mám velký zájem Speedplay Zero, ale snažím se najít nejlepší řešení.

Bob Ross

Potřeba zmínit, že jsem četl, že speedplays nebudou vyhovovat všem, že někteří lidé vytvářejí bolest kolena, kvůli další svalové napětí potřebné k udržení nohy od stáčení in / out, jak jdou po pedálu kruhu.

Přemýšlím nahlas: Netýká se to stát proto, že lidé, jejichž nohy přirozeně vybočit in / out, jak jdou kolem kruhu pedál * * nesmí být boj, že sklon?

Celý bod volný-float pedál / zaklínit systému je to, že umožňuje přirozené vaše biomechaniky pokračovat bez zábran. Je to nutí na kolena nebo kotníky nebo chodidla zůstat v nepřirozené poloze v celém zdvihu pedálu, který způsobuje většinu clipless-související problémy. (Alespoň tak jsem to pochopil.)

graphixgeek

Celý bod volný-float pedál / zaklínit systému je to, že umožňuje přirozené vaše biomechaniky pokračovat bez zábran. Je to nutí na kolena nebo kotníky nebo chodidla zůstat v nepřirozené poloze v celém zdvihu pedálu, který způsobuje většinu clipless-související problémy. (Alespoň tak jsem to pochopil.) Myslím, že byl jedním z prodejních míst Speedplays skutečnost, že vaše nohy / kotníky jsou umožněno se volně pohybovat volně bez odporu, aby se zmírnily problémy spojené s dalšími omezujícími nášlapné pedály. Čas šel dále s tím, že jejich návrhy boční plavat také. Jakýkoli vstup od jezdce, aby jeho nohy nebo kotník z otáčí na Speedplays je chyba jezdce, ne pedály IMO.

Ignorovat Me

Vybrala jsem si Speedplay "X", pedály, jako můj první nášlapné pedály systému. Četl jsem všechny dostupné informace o plavat a rozhodl se (na můj cíl jízdy na posílení kolenních problém), aby šla s Speedplay X2 je. Nejsem hmotnosti frankfurtský párek, ale líbila myšlenka z nerezavějící pro odolnost proti korozi. Cítil jsem, "tanec na ledové kostky" účinek na první, ale rychle adaptoval a už nevšimne. Já jsem třeba upravit pedál povolit dřívější verze a vidím nový Speedplay X pedály mají podobný mod stejně (je třeba reagovat na zpětné vazby od uživatelů).

All in all, nic nemám, ale pochvalu za svobodu, Speedplays poskytují, a neměli žádné problémy s nimi vůbec.

miltwebb

Myslím, že byl jedním z prodejních míst Speedplays skutečnost, že vaše nohy / kotníky jsou umožněno se volně pohybovat volně bez odporu, aby se zmírnily problémy spojené s dalšími omezujícími nášlapné pedály. Čas šel dále s tím, že jejich návrhy boční plavat také. Jakýkoli vstup od jezdce, aby jeho nohy nebo kotník z otáčí na Speedplays je chyba jezdce, ne pedály IMO.I si jednu poznámku k tomuto ...

X2 s pedály, mohu skutečně hit patách na chainstays. Moje nohy tendenci až k patě, a občas ocitám se snaží kompenzovat to. Četl jsem, kde někteří jezdci přidat praček na pedály přesunout to lehce, daleko od kliky. Mohu zkusit, že ...

All in all, rád je moc. Žádná bolest problémy vůbec.

mysrh

Chlapi, jsem koupit secondhand Speedplay Zero. Teď musím mužstvo, a pokud možno mužstvo kryt.
Bicyclebuys má mužstvo USD za 44 dolarů, ale to má komplikovanější bezpečnost on-line objednávání řízení, ale on-line prodej jízdních kol na UK často poplatky USD kolem 70 dolarů.

Nenašel jsem žádné prodejně v Austrálii, které prodávají náhradní hroty, a proto hledám v zámoří.
Jakékoliv nápady / návrhy jsou velmi ceněná.:)

nath1

Chlapi, jsem koupit secondhand Speedplay Zero. Teď musím mužstvo, a pokud možno mužstvo kryt.
Bicyclebuys má mužstvo USD za 44 dolarů, ale to má komplikovanější bezpečnost on-line objednávání řízení, ale on-line prodej jízdních kol na UK často poplatky USD kolem 70 dolarů.

Nenašel jsem žádné prodejně v Austrálii, které prodávají náhradní hroty, a proto hledám v zámoří.
Jakékoliv nápady / návrhy jsou velmi si toho vážíme.:) Ano zkuste www.wiggle.co.uk (http://www.wiggle.co.uk). jsou konkurenceschopné a do zámoří.

kleng

Ano, zkuste www.wiggle.co.uk (http://www.wiggle.co.uk). jsou konkurenceschopné a do zámoří. Podle místa Wiggle se pouze poslat do Velké Británie a některých zemích Evropy, jsou dnes lodní dopravy do Austrálie je dobře, že by to skvělé?.

notruthless

Můžu jednu poznámku k tomuto ...

X2 s pedály, mohu skutečně hit patách na chainstays. Moje nohy tendenci až k patě, a občas ocitám se snaží kompenzovat to. Četl jsem, kde někteří jezdci přidat praček na pedály přesunout to lehce, daleko od kliky. Mohu zkusit, že ...

All in all, rád je moc. Žádná bolest problémy vůbec.

Použití pračky nemusí být nutné s Speedplays. Je možné nastavit zaklínit umístění na více vestavěných / vnější, boční poloze, když je namontován zaklínit. Viz str. 3, krok 7: http://speedplay.com/pubs/ZERO_Pedal_System_Instructions_1_27_06.pdf

mysrh

Kleng, Wiggle není o nic levnější než jiné online shop UK. Ale excelpro.com.au (myslím, že je název) je distributorem Speedplay v Austrálii. Pokud budete kontaktovat, mohou se říct, kde si můžete zakoupit v Melbourne.

PeterF

Pár věcí. Vypadá to jsem použil asi 10 let a přešel na Speedplays asi 4 roky. Uvolnění Speedplay je tak hladký. jakmile se otáčet nohou dost, stačí jen vyjít ven. Zdá se budete muset trhnout nohu ven, aby dostat se z nich. Zjistil jsem že to je velmi nepříjemné pro jankovitý koleno. Pokud půjdete s Speedplays 3 věci, které bych doporučit.
1. Ujistěte se, že boty má tuhý jediný, protože platforma je menší než Look nebo Time. Pokud je bota příliš flexibilní, můžete si hotspoty. Nepotřebujete pro uhlíku boty, pár 100 dolarů Pearl Izumi s konstrukci jsem paprsek bude fungovat v pohodě.
2. První pár jsem vlastnil byl X-3 a ložiska jsou kecy. Prošel jsem nastavit v méně než rok předtím, než začali posuvné, můj obchod nahradil je zdarma, ale jsem upgrade na X2 a zaplatil rozdíl. Mnohem lepší, že jsem trval 3 roky bez problémů. Chápu, že nahrazuje ložiska X-3 v jejich novější model X-5, bude se stejným ložiska jako X2. Drž se dál od X3 je.
3. Získejte zaklínit přikrývky a nosit s sebou. Mechanismus je v zaklínit a je to sensative na nečistoty, písek apod. Plus jejich těžší, než chodit do Vypadá to. Náhradní špunty jsou $ 35-40 tak levné pár desek jsou dobrou investicí.

I'll never jezdit jiném pedálu. Miluju je.

kleng

Kleng, Wiggle není o nic levnější než jiné online shop UK. Ale excelpro.com.au (myslím, že je název) je distributorem Speedplay v Austrálii. Pokud budete kontaktovat, mohou se říct, kde si můžete zakoupit v Melbourne.
Thanks Mysrh

Dostal jsem nějaký čas PMR Carbon Ti pedály, byl jsem zájem Wiggle, protože mají některé položky v britských on-line obchodech nemají.

dhk2

Pár věcí. Vypadá to jsem použil asi 10 let a přešel na Speedplays asi 4 roky. Uvolnění Speedplay je tak hladký. jakmile se otáčet nohou dost, stačí jen vyjít ven. Zdá se budete muset trhnout nohu ven, aby dostat se z nich. Zjistil jsem že to je velmi nepříjemné pro jankovitý koleno. Pokud půjdete s Speedplays 3 věci, které bych doporučit.
1. Ujistěte se, že boty má tuhý jediný, protože platforma je menší než Look nebo Time. Pokud je bota příliš flexibilní, můžete si hotspoty. Nepotřebujete pro uhlíku boty, pár 100 dolarů Pearl Izumi s konstrukci jsem paprsek bude fungovat v pohodě.
2. První pár jsem vlastnil byl X-3 a ložiska jsou kecy. Prošel jsem nastavit v méně než rok předtím, než začali posuvné, můj obchod nahradil je zdarma, ale jsem upgrade na X2 a zaplatil rozdíl. Mnohem lepší, že jsem trval 3 roky bez problémů. Chápu, že nahrazuje ložiska X-3 v jejich novější model X-5, bude se stejným ložiska jako X2. Drž se dál od X3 je.
3. Získejte zaklínit přikrývky a nosit s sebou. Mechanismus je v zaklínit a je to sensative na nečistoty, písek apod. Plus jejich těžší, než chodit do Vypadá to. Náhradní špunty jsou $ 35-40 tak levné pár desek jsou dobrou investicí.

I'll never jezdit jiném pedálu. Miluju je.
Velké rady PeterF. "Coffee Shop Covers" jsou důležité pro speedplays, protože jsme pěšky na pohyblivých částí systému. I můj faul jednou hlínou / štěrkem o století a ztratil dobrých 5 minut jejich čištění na odpočívadle, než jsem mohl klip dovnitř pomocí krytů dává kopačky poslední mnohem déle stejně, budu mít všechny mé čas.

Také by se zmínit, že je důležité, aby lube pedály alespoň jednou za 2K kilometrů. Když jsem mluvil s technickou podporou, Speedplay upozornit, že každých 1000 kilometrů je opravdu lepší interval. To trvá jen několik minut, pokud jste Pedro se tuk vstřikovače, takže to opravdu není zátěž. Mám 12K mil na nula je teď a ložiska jsou v pořádku.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish