PDA

Vittoria boty ....... Jak byste ohodnotili je

Zobrazit v plné verzi: Vittoria boty ....... Jak byste ohodnotili je

Násoska Ryder

Nazdar,

Přemýšlel jsem o pružení pro Zenith 'boty Vittoria' v červené barvě od Nashbar. Každý, kdo má nějaké zkušenosti s boty Zenith, Vittoria, nebo obecně? Nosím velikost 10 1 / 2 v USA a moje stará Diadoras jsou velikosti 45, které mi padnou dobře. Sidi boty v 45 také hodí mi dobře. Zdá se, Vittoria velikostní tabulky nejsou-li přímo neexistující a chtěli byste získat co nejvíce informací, jak jsem si dřív, než jsem vytáhnout zástrčku. Jakýkoliv pomoci chtěl bych být celek ocenil. Díky

schmuzzy

můj příspěvek zřejmě nebude o mnoho použití ... ale když jsem začínal na kole-Vzpomínám si boty Vittoria být nejlepší. ale mysli si-to bylo před nášlapné pedály (yeeeesh: eek:)

Nyní, podruhé jsem šel hledat své staré oblíbené-a myslím, že jejich nadvláda byla přijata Shimano, Nike, Sidi, atd.

podobně jako Basso, Tommaso, atd. býval malý, ručně staví ... a nyní jsou jen jmény, aby na sériově vyráběné rámy.

Opravdu couldnt nalézt mnoho informací o nich, že někdo odnesl, nebo všechny styly, které vypadaly, aktuální ...

Just my $ .02

Násoska Ryder

Díky Shmuzzy, není příliš mnoho na to kousnutí vlákno ... LOL: D

Já jsem s největší pravděpodobností bude na jaře pro tyto stejně. Co trochu slyšel jsem o nich bylo docela dobrý, takže pokud budu trpět Sidi chvíli půjdu na Vittorias. Mým největším zájmem je především vhodný ačkoli.

Za Vaši odpověď

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations supported by vBET 3.2.2