PDA

Zobrazit v plné verzi: Fizik Arionne pro někoho, kdo měří 143 mm?

wcngu1

Šel jsem Místní LBS vyzkoušet toupe Specializované a Fizik Arionne a já byla naměřena na úrovni kolem 143 mm a zaměstnance okamžitě doporučil mi Fizik Arionne? Myslel jsem, že arionne je 132 mm, a že když jsem byl 143 mm zadek, pak by se unfortable a nedoporučuje? I "ma trochu zmatený: confused: Asi bych měla jít na specializované toupe 143 mm?

badkarma

Jediné, co mohu říct je, že mám širší sedět kosti (nevím přesné měření), a nemám rád všechny moje Arione, že hodně. Omlouváme se, že je všechno radu můžu dát.

fauxpas

Nemají sitbones měřit stejným způsobem jako test na rakovinu prostaty nebo ano? : eek:

Mocný Pete

No, jediný způsob, jak odpovědět je získat Arione a jezdit, a jestli vám to pohodlné.

Nebyl vědom, že obchody jsou měření popáleniny a doporučit sedla ...

bobbyOCR

No, jediný způsob, jak odpovědět je získat Arione a jezdit, a jestli vám to pohodlné.

Nebyl vědom, že obchody jsou měření popáleniny a doporučovat ... sedel Specialized tuto pěnu-gel věc, která může měřit sitbone šířku. Majitel obchodu se bude nabízet, co dělá největší $ $ $

Mocný Pete

Aha, a to pěnový gel věc bere v úvahu svoji pozici na kole? : rolleyes:

Ne tropit žerty u vás Bobby, ale tohle se pseudo-stuff začíná vymykat z rukou ... dělá se divit, jak někdo vytočil na svém koni pozice před tohle všechno ...

wcngu1

Ne tropit žerty u vás Bobby, ale tohle se pseudo-stuff začíná vymykat z rukou ... dělá se divit, jak někdo vytočil na svém koni pozice před tohle všechno ...
haha sakra myslím, že podložka měření věc doesnt pomoc, přece jen tolik: (

bobbyOCR

Ne tropit žerty u vás Bobby, ale tohle se pseudo-stuff začíná vymykat z rukou ... dělá se divit, jak někdo vytočil na svém koni pozice před vše ... žádný trestný čin přijata. Věřím, že je specializovaný trh trik. Miluju svoje Arione, a věřím, že nic nemůže zopakovat svoji pozici na kole, s výjimkou kole. Sitbones výrazně měnit, jak si role dopředu a dozadu, dopředu a dozadu posuvné taky. Vzal jsem šanci s mým Arione, ale to je perfektní a velmi pohodlný, a to i po 100 + km

wcngu1

žádný trestný čin brát. Věřím, že je specializovaný trh trik. Miluju svoje Arione, a věřím, že nic nemůže zopakovat svoji pozici na kole, s výjimkou kole. Sitbones výrazně měnit, jak si role dopředu a dozadu, dopředu a dozadu posuvné taky. Vzal jsem šanci s mým Arione, ale to je perfektní a velmi pohodlný, a to i po 100 + km
What I "jsem si všiml asi Fizik Arione a speciazlied toupe je, že lidé změnili od Fizik arionne na toupe vždycky říkám toupe hodí lépe. Nikdy jsem neviděl jediný člověk, který řekl, Arionne je mnohem pohodlnější než Toupe . Viděl jsem zatím žádné stížnosti ohledně Specialized Toupe ale doznal stěžují Fizik. To ovšem může být způsobeno různými lidmi, nikoli jejich umístění sedla, a co jste, ale pozitivní atmosféra vám formulář, kteří mají toupe je těžké ignorovat: D podívej http://cyclingforums.com/t296171.html: eek:

Mocný Pete

No, já vím, většina lidi tady líbí jejich Arione. Ještě nikdy jsem neviděla Toupe (nemusí uvádět na trh v Itálii?).

V každém případě, dovolte mi, doporučujeme vám vyzkoušet oba a použít ten, který váš zadek rád lépe.

Happy nákupy a na koni!

fredf

Gel pěny montážní podložku z Specialized je užitečné. Sedíte na něm (je-li obchod ví, co dělají), ohnutí v poloze, ve které jedete. Tímto způsobem můžete získat DO správné měření.

Existují však i další faktory, jako vrchol křivky (klenuté nebo ploché).

Jsem docela štíhlá a snažil Arione a bylo to hrozné pro mě (i když všichni ostatní to líbí). Já jsem pak měří na pěnu Specializované a navrhuje, 143 sedadel, které jsem si objednal.
Nejsem mnohem pohodlnější.

fauxpas

Onehdy jsem si sedla jsem byl příliš úzký pro mě ... až jsem si uvědomil, že někdo ukradl ...

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish