Zobrazit v plné verzi: Fizik Arionne pro někoho, kdo měří 143 mm?
Šel jsem Místní LBS vyzkoušet toupe Specializované a Fizik Arionne a já byla naměřena na úrovni kolem 143 mm a zaměstnance okamžitě doporučil mi Fizik Arionne? Myslel jsem, že arionne je 132 mm, a že když jsem byl 143 mm zadek, pak by se unfortable a nedoporučuje? I "ma trochu zmatený: confused: Asi bych měla jít na specializované toupe 143 mm?
Jediné, co mohu říct je, že mám širší sedět kosti (nevím přesné měření), a nemám rád všechny moje Arione, že hodně. Omlouváme se, že je všechno radu můžu dát.
Nemají sitbones měřit stejným způsobem jako test na rakovinu prostaty nebo ano? : eek:
No, jediný způsob, jak odpovědět je získat Arione a jezdit, a jestli vám to pohodlné.
Nebyl vědom, že obchody jsou měření popáleniny a doporučit sedla ...
No, jediný způsob, jak odpovědět je získat Arione a jezdit, a jestli vám to pohodlné.
Nebyl vědom, že obchody jsou měření popáleniny a doporučovat ... sedel Specialized tuto pěnu-gel věc, která může měřit sitbone šířku. Majitel obchodu se bude nabízet, co dělá největší $ $ $
Aha, a to pěnový gel věc bere v úvahu svoji pozici na kole? : rolleyes:
Ne tropit žerty u vás Bobby, ale tohle se pseudo-stuff začíná vymykat z rukou ... dělá se divit, jak někdo vytočil na svém koni pozice před tohle všechno ...
Ne tropit žerty u vás Bobby, ale tohle se pseudo-stuff začíná vymykat z rukou ... dělá se divit, jak někdo vytočil na svém koni pozice před tohle všechno ...
haha sakra myslím, že podložka měření věc doesnt pomoc, přece jen tolik: (
Ne tropit žerty u vás Bobby, ale tohle se pseudo-stuff začíná vymykat z rukou ... dělá se divit, jak někdo vytočil na svém koni pozice před vše ... žádný trestný čin přijata. Věřím, že je specializovaný trh trik. Miluju svoje Arione, a věřím, že nic nemůže zopakovat svoji pozici na kole, s výjimkou kole. Sitbones výrazně měnit, jak si role dopředu a dozadu, dopředu a dozadu posuvné taky. Vzal jsem šanci s mým Arione, ale to je perfektní a velmi pohodlný, a to i po 100 + km
žádný trestný čin brát. Věřím, že je specializovaný trh trik. Miluju svoje Arione, a věřím, že nic nemůže zopakovat svoji pozici na kole, s výjimkou kole. Sitbones výrazně měnit, jak si role dopředu a dozadu, dopředu a dozadu posuvné taky. Vzal jsem šanci s mým Arione, ale to je perfektní a velmi pohodlný, a to i po 100 + km
What I "jsem si všiml asi Fizik Arione a speciazlied toupe je, že lidé změnili od Fizik arionne na toupe vždycky říkám toupe hodí lépe. Nikdy jsem neviděl jediný člověk, který řekl, Arionne je mnohem pohodlnější než Toupe . Viděl jsem zatím žádné stížnosti ohledně Specialized Toupe ale doznal stěžují Fizik. To ovšem může být způsobeno různými lidmi, nikoli jejich umístění sedla, a co jste, ale pozitivní atmosféra vám formulář, kteří mají toupe je těžké ignorovat: D podívej http://cyclingforums.com/t296171.html: eek:
No, já vím, většina lidi tady líbí jejich Arione. Ještě nikdy jsem neviděla Toupe (nemusí uvádět na trh v Itálii?).
V každém případě, dovolte mi, doporučujeme vám vyzkoušet oba a použít ten, který váš zadek rád lépe.
Happy nákupy a na koni!
Gel pěny montážní podložku z Specialized je užitečné. Sedíte na něm (je-li obchod ví, co dělají), ohnutí v poloze, ve které jedete. Tímto způsobem můžete získat DO správné měření.
Existují však i další faktory, jako vrchol křivky (klenuté nebo ploché).
Jsem docela štíhlá a snažil Arione a bylo to hrozné pro mě (i když všichni ostatní to líbí). Já jsem pak měří na pěnu Specializované a navrhuje, 143 sedadel, které jsem si objednal.
Nejsem mnohem pohodlnější.
Onehdy jsem si sedla jsem byl příliš úzký pro mě ... až jsem si uvědomil, že někdo ukradl ...
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0