různé velikosti crankarms
Zobrazit v plné verzi: různé velikosti crankarms
Napadlo mě, jestli je možné použít různé crankarms ve velikosti na levé a pravé straně (např. 172,5 mm a 175 mm) ... Mám nohy v důsledku nepřiměřené s jednou nohou 2 cm kratší než druhá, a myslím, že různé crankarms by mohl pomoci trochu ... Někdy někdo pokoušel něco takového?
Použijete-li kratší rameno na kratší nohu, by měl být citlivý ...
Použijete-li kratší rameno na kratší nohu, by měl být citlivý ...
Lepším řešením by mohlo být získat ortoticko shim strčil pod zaklínit kratší nohy - 2 cm je dost velký rozdíl, a nemyslím si, že rozdíl v délce 2,5 mm (5 mm v průměru) se bude cítit velmi pohodlně jezdit.
Síly budete potřebovat, aby se s kratší nohu wil být i mírně vyšší, což by mohlo vést k velmi nevyvážené šlapat.
HTH,
n
Říkal jsem si, že je to méně než perfektní soltution, protože by při kratší kliky snadněji dosáhnout na spodní tah, bylo by dál v horní mrtvice. Jinými slovy, zatímco 2cm rozdíl může být odstraněna pomocí spodní části zdvihu pedálu, bude to dvojnásobná (cca), rozdíl 4 cm přes vrchol
.... ale, myslím, že mají nižší pedál přes horní pedálu kruhu ....... Nejsem si jistý
Možná, že někdo musí vymyslet elektronicky nebo mechanicky kloubová posuvná zkrácení / prodloužení crankarm nahradit ve všech odvětvích zdvihu pedálu: D
Mohl jít celou cestu až do 'patent pozastavení crankarms' do
Použil jsem navíc Vložky do bot s kratší nohu.
Vzpomínám si někde četl stále populárnější "záleží" v odpovědi na podobnou otázku. Možná to bylo tady, nebo na BikeForums.net
Můžete spouštět různé délky kliky a někteří dělají.
Já bych si starosti moc problém ... Není důležité, aby vyvinula větší s kratší nohou, pokud vaší hlavní starostí je, že vaše zrychlení je velmi hladký. Někteří lidé jezdit chybí jednu nohu, a já mám podezření, že si jen velmi málo točivý moment z nohy, že tam není ... ;)
Ale zpět k mé místo. Já nezapomenu na specifika, ale někde jsem četl, že existuje rozdíl v tom, jak se vypořádat s otázkou délky v závislosti na tom, zda je kratší nohu nad nebo pod kolenem. Toto tvrzení bylo, že jedna podmínka, lze uplatnit na klín, a druhý kratší kliky.
Možná byste měli udělat vyhledávání, nebo hledat vedením lékaře nebo jiného odborného lékaře ...
Existuje řešení, někde ... Můžete si najít způsob, jak být příjemné na vaší jízdy! : D
Hodně štěstí!
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0