Kola - na co se zaměřit?
Zobrazit v plné verzi: Kola - na co se zaměřit?
Mám nějaké shimanno R500 Myslím, že v současné době na svém kole a já si aktualizovat má pneumatik gp4000 za jízdy na silnici, ale také i jízdu na některých cyklotrasách a někteří jsou trochu drsné
Myslel jsem, že by opustil své staré pneumatiky na mé R500 kola pro tyto cesty, a na Turbo
a koupit druhou sadu pro použití na silnici a hobby závody s mým gp4000
ale když jsem se podíval na 'lepší' kola jsem zjistil poměrně rychle Nemám tušení, proč jsou lepší, nebo co jsem s cílem dostat se z této druhé sady.
Nechci strávit heaps! ale pokud se bude pouze na stejné úrovni jako můj současný kola pak jsem zvyklý obtěžovat s mými 2 kola volby.
Díval jsem se na kola Mavic, jak se zdá tak populární, a já myslel, že by bylo dobré začít získat představu o tom, co jsem byl proti.
Podíval jsem se na --
Mavic Cosmic Elite 240 libra
Mavic kosmos 158libra
Ksyrium Elite 2 282 libra
to jsou jen straigh od probikekit
Jste zaměřené na nízkou hmotnost, profil a sílu?
Mám jen 65 kg, takže světlo jezdec - na kole je jen OCR1 ale já bych chtěl mít tato kola se mnou, když přejdu na kole do TCR comp. a podobně.
díky za jakoukoliv pomoc a nápady
Slušná kola a pneumatiky, bude pravděpodobně dělat rozdíl více než cokoli jiného na cestu na kole cítí a rukojeti. Vypadá to, že nemusíte starat o jejich čisté aerodynamika nebo ulrimate tuhost, ale je třeba hledat něco lehkého, ale trvalou a s dobrou kvalitu jízdy (v některých kolech - jako můj radiální Spoked FSA RD-400s - jsou tak silné, které předávají každý trochu vibrací, bary, které je doslova bolest). Pokud máte peníze v hotovosti, řekl bych jít na Krysiums. Zkuste www.cyclingbargains.com za lepší cenu - za 260 libry a poštovní sazby jsou velmi levné příliš (3,95 libry paušálu pro objednávky UK).
Mám nějaké shimanno R500 Myslím, že v současné době na svém kole a já si aktualizovat má pneumatik gp4000 za jízdy na silnici, ale také i jízdu na některých cyklotrasách a někteří jsou trochu drsné
Myslel jsem, že by opustil své staré pneumatiky na mé R500 kola pro tyto cesty, a na Turbo
ale když jsem se podíval na 'lepší' kola jsem zjistil poměrně rychle Nemám tušení, proč jsou lepší, nebo co jsem s cílem dostat se z této druhé sady.
Nechci strávit heaps! ale pokud se bude pouze na stejné úrovni jako můj současný kola pak jsem zvyklý obtěžovat s mými 2 kola volby.
Díval jsem se na kola Mavic, jak se zdá tak populární, a já myslel, že by bylo dobré začít získat představu o tom, co jsem byl proti.
Podíval jsem se na --
Mavic kosmos 158libra
Mám jen 65 kg, takže světlo jezdec - na kole je jen OCR1 ale já bych chtěl mít tato kola se mnou, když přejdu na kole do TCR comp. a podobně.
Na 65 kg jste docela lehké, takže Ksyriums by mohla být dobrá volba. Jsou dostatečně lehké a mají pěkný aero špice. Jsem závodil na elity v minulosti, a zjistili, že byly velmi pěkné kolo k jízdě.
Vyzkoušet a získat nějaké Neuvations. Jméno nezní nejlépe, ale jsou reportidly velmi pevné a velmi dobře cenově. Velkou váhu (pro spec cenu), aero, a od toho, co jsem viděl na jiných internetových stránkách listers mají dobré ložiska příliš.
Neuvations mají Enduro ložisek, která se používá velké procento z jízdních kol průmyslu, navíc jsou ABEC 5 tak, že role dobře. Miluji své vlastní vestavěné DT kola s množstvím paprsky, velmi lehká ráfek, nejvyšší kvalita uzlů a všechny vlasy pod 1600g. Nemusí zdát lehké, ale okraje a bradavky jsou lehčí než Mavic, a to je, kde záleží nejvíce.
Jsou tyto Neuvations Avalible ve Velké Británii, co jsem udělal nějaké vyhledávání na Google se moc štěstí, já si však našla nějaké pěkné recenze
Excellent otázky! Co dělá dobré kolo? V čem je lepší kolo?
Některé výkonnostních parametrů, že jsem myslel, ze jsou: hmotnost, boční tuhost, torzní tuhost, moment setrvačnosti, přičemž kvalita a aerodynamiky. Na mých webových stránkách, jsem se pokusil změřit některé z těchto vlastností, a pak je zasadit do perspektivy podle toho, jak důležité, ve skutečnosti jsou.
Jedna věc, že jsem tenká je důležitá, ale není dost na to, jak kvantifikovat, je trvanlivost ... Návrhy?
John Swanson
www.bikephysics.com (http://www.bikephysics.com)
Podíval jsem se na --
Mavic kosmos 158libra
Excellent otázky! Co dělá dobré kolo? V čem je lepší kolo?
Některé výkonnostních parametrů, že jsem myslel, ze jsou: hmotnost, boční tuhost, torzní tuhost, moment setrvačnosti, přičemž kvalita a aerodynamiky. Na mých webových stránkách, jsem se pokusil změřit některé z těchto vlastností, a pak je zasadit do perspektivy podle toho, jak důležité, ve skutečnosti jsou.
Jedna věc, že jsem tenká je důležitá, ale není dost na to, jak kvantifikovat, je trvanlivost ... Návrhy?
John Swanson
www.bikephysics.com (http://www.bikephysics.com) také na ložiska kvality, je nejen kvalitní, ale trvanlivost. Trvanlivost Zdá se, že funkce jezdce hmotnost, typ jízdy a kvalitě povrchu. Oběť je hmotnost / peníze na trvanlivost, s trikem je nalezení nejlepší hodnotu. Bohužel, vstupující do rovnice trvanlivosti činí rozhodnutí, podstatně složitější a různý pro každého jezdce.
Mohl bys vytvořit tři nebo čtyři jezdecké styly (hmotnost, typ a kvalitu), pro porovnání.
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0