PDA

Zobrazit v plné verzi: Little Things

Little Things

fauxpas

Jen slovo na jiný malý objev jsem udělal ... každá malá prostě pořád přidá k mému koni radosti a většina z vás zkušení jezdci budou znát všechny tyto objevy dělám ...

Ponožky!

Nakonec jsem trochu střel a koupil nějaké cyklistické ponožky ... Man, I love em ...

Určitě nikdy ocenil inženýrství v jednoduché ponožky ...

Moje noha cítí mnohem lépe v mém Carnacs ...

Řekl bych, že jsem si avg další 0.002745 km / h příčinou těchto ponožek ... : D

531Aussie

eh, omlouvám se říct, ale hádám, 'nice' ponožky držet jejich stesky cítit po dobu asi 2 týdny: p

wcngu1

eh, omlouvám se říct, ale hádám, 'nice' ponožky držet jejich stesky cítit po dobu asi 2 týdny: p
hehe jsem si objednal pár ponožek sidi, jen aby zjistil, jestli její jinak. I "ll let ya know how I go: D

Albert 50

eh, omlouvám se říct, ale hádám, 'nice' ponožky držet jejich stesky cítit po dobu asi 2 týdny: pHey Oz ..... sposta umýt em mate .... orfullee Stif AFTA coupla týdny riden: D: D

531Aussie

Ha! :) Koupil jsem si nějaké 'pružná', super-duper ponožky, které jsou pogumované, nebo tak něco, a byli fantastický ........ asi 5 jízd! :)

bobbyOCR

Já jezdím s ponožkami DT Swiss, které jsem dostal, aby odpovídala mé kola. Používám speciální směs věci na mytí cyklistické vybavení, a to všechno skončí měkké a pohodlné. Nevydržím tuhý ponožky (ty moje Krkonoše jsou takoví)

fauxpas

I tyto cyklistické ponožky jsou obrovské množství vyrobené krát lepší než moje gl-lo 3 za 5 dolarů jobbies ... Takže jsem druhu očekává, že budou poslední chvíli ...

Když jsem šel po Evropě, jsem měla na sobě díry v ponožkách jako blázen, pak koupil 3 sady Povo ponožky z ulice prodejce v Paříži ... Stále mám je, vypadají jako nové za 2,5 roky ...

Ponožky jsou všechny různé myslím. Některé cyklistické ponožky jsem místo na eBay jsem would't dotek způsobí, že vzhledově nevypadají jako oni už poslední. Tyto musím jsou vyráběny jako oblečení nemocnice třídě ...

RussB

No, já mám "smartsocks" a byly jejich používání po celý rok. Oni nevykazují žádné opotřebení. Don't ztuhla v umýt. Mají také dobrý odvod akce. Nenechám žádné z mých cyklistické oblečení jít do sušičky. I hang'em až suché. byly jen asi 3 dolary pár.

Mocný Pete

Sidi nebo Campagnolo ponožky. Velký, pohodlný, a budete vypadat jako profík ...;)

wcngu1

Sidi nebo Campagnolo ponožky. Velký, pohodlný, a budete vypadat jako profík ...;)
wooo Myslím, že jsem zvolil správné ponožky: cool:

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish