Aktualizace Levné Bike něco slušného?
Zobrazit v plné verzi: Aktualizace Levné Bike něco slušného?
Jsem narazil na velmi levné kolo (číst WALMART hybridní 26 "Pánské 'Roadmaster Mt. Fury Mount
), A napadlo mě, jestli by stálo za to dát na nějaké nové pneumatiky, nebo upgradovat rámu? Nehledám žádné závažné kompetenční na koni, zatím však jen není tak mizerný dojíždění.
Jedna otázka, tři odpovědi ...
1) Pokud se vám líbí tak, jak jezdí, a to prostě potřebuje pneumatik, pak jít na to.
2) Pokud potřebujete změnit pneumatiky a několik dalších komponent, pravděpodobně lépe čekat na něco, co je blíže k ideálu.
3) Nákup levných a snaží se vytvořit stav kola nahrazením všechno rozhodně není nákladově efektivní.
Pokud chcete vyměnit pneumatiky a rámu, jste pravděpodobně v # 3 oblasti ... Komponenty jsou zřejmě nestojí upgrade rám ...
Tyhle věci jsou stiženi volnoběžkou styl zadních kol. Pokud si váží více než 150 libra nebudete brát více než 5 nebo 6, sto mil ze zadní nápravy.
Chtěl bych koupit jeden a jízda je "jak je" kdyby někdy found a fix pro slabé zadní nápravy, a pokud levných kol ještě přišly s lugged ocelovým rámem. Že pevná, bez zeslabovaný hliníkový rám s hliníkovou vidlice vypadá to by brutálně jezdit hlavně 18 mm s pneumatikami.
Je to téměř nikdy za to upgrade oproti nákupu nového, ale cítím, že bych mohl dostat hodně užívání z jednoho z těchto kol "jak je", ne-li za body, jsem se již zmínil.
Jsem narazil na velmi levné kolo (číst WALMART hybridní 26 "Pánské 'Roadmaster Mt. Fury Mount
), A napadlo mě, jestli by stálo za to dát na nějaké nové pneumatiky, nebo upgradovat rámu? Nehledám žádné závažné kompetenční na koni, zatím však jen není tak mizerný dojíždění.
Pneumatika je to jediné, co stojí za upgrade. Takže jste s 150 dolar na kole, a když dal 75 dolarů v hodnotě z upgradů do toho, stačí strávil polovinu jmění na kole na upgrady.
Ti přicházejí s tak špatně z komponent, je to nestojí za jejich uvádění na lepší rám.
Upřímně řečeno, pokud si jen průběžně kontrolovat ebay, nebo Seznam.cz, můžete získat velmi pěkné použité dojíždění na kole za ~ 300 dolarů, ale nejsem si jistý, co váš rozpočet.
Tyhle věci jsou stiženi volnoběžkou styl zadních kol. Pokud si váží více než 150 libra nebudete brát více než 5 nebo 6, sto mil ze zadní nápravy.
Chtěl bych koupit jeden a jízda je "jak je" kdyby někdy found a fix pro slabé zadní nápravy, a pokud levných kol ještě přišly s lugged ocelovým rámem. Že pevná, bez zeslabovaný hliníkový rám s hliníkovou vidlice vypadá to by brutálně jezdit hlavně 18 mm s pneumatikami.
Je to téměř nikdy za to upgrade oproti nákupu nového, ale cítím, že bych mohl dostat hodně užívání z jednoho z těchto kol "jak je", ne-li za body, jsem se již zmínil.
Mýlil jsem se, Varsities mají ocelové vidličky 25 mm a pneumatiky. Mohou skutečně jezdit na tlačítko OK. GMC Denali, i když má jako rovně, tuk, vidlice nohy, že probabaly nezáleží na tom, co oni jsou.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0