PDA

Zobrazit v plné verzi: Dokončena první turné (v NJ)

Dokončena první turné (v NJ)

neilfein

Miluji turistiku! Přítel a já jsem jel 2-denní výlet, 108 mil od Edisona Monmouth Beach a zpět. Břehu NJ je skvělé místo na kola!

Poučení:

Kaluže, slepé uličky a těžké štěrku je velká zábava - na horských kolech s pneumatikami právo, ne tolik s 30 liber věci visící ze stojanu. na koni do Cheesequake State Park byl trochu riziko, protože jsem nemohl získat podrobné mapy stezka - nebo dokonce stezka mapy jakéhokoliv druhu. V budoucnu se budu vyhnout se plánování trasy přes velké parky, aniž knowimg více informací.
I'll pack litle lepší příště, protože věděl, co jsem skutečně používal tento čas. Mohl jsem opustil další cyklistické oblečení, knihy, iPod a domů, ale já jsem si vzal pláštěnka.
Ruku a nohu ohřívačů jsou neocenitelné. Dokonce ani v teplém počasí, to vystydne v časných AM.
Déšť je téměř katastrofa. Já bych si hodil ruku / nohu ohřívačů zpět kdybychom byla zasažena více než 10-minutové praskl.
Účelové komunikace mají být v budoucnu předejít. Water Works Road v Old Bridge, NJ ukázal být nečistoty a štěrku silnice zablokovány křoviny a sestřelil telefonního sloupu.
Budu vždy přinášejí kompas a non-intertubes map. Kde bikely cue listů nám nepodařilo, "skutečný" mapy uloženy den, a kde Hagstrom kraje mapy byly zavádějící, kompas prošel a dostal nás domů. Bike-nasedl kompasů cucat, pokud máte ocelovým rámem. Jsem vzal s sebou malé turistické kompas Zvedl jsem za 10 dolarů.
I'm thinking 3-4 dny turné je následující.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish