PDA

Zobrazit v plné verzi: Hledáte týden cyklistiky na jihu USA letos v zimě.

joule

Jsem 50 něco, co má na koni, se hnali za poslední 3 roky a chtějí vzít týden volna tuto zimu a hlavou dolů na jih, aby se trochu zima mil in doporučení ohledně plánované cesty a tak? V loňském roce jsem šel do Atén, a těšil GA 10 dní / 700 mil v Aténách a Atlantě severních oblastech. Hodně z tohoto však bylo sólo a hledal něco, kde bych mohl sdílet s ostatními, jako je-smýšlejícími jednotlivci. Neváhejte předat veškerá doporučení.

joeyc87

Jsem 50 něco, co má na koni, se hnali za poslední 3 roky a chtějí vzít týden volna tuto zimu a hlavou dolů na jih, aby se trochu zima mil in doporučení ohledně plánované cesty a tak? V loňském roce jsem šel do Atén, a těšil GA 10 dní / 700 mil v Aténách a Atlantě severních oblastech. Hodně z tohoto však bylo sólo a hledal něco, kde bych mohl sdílet s ostatními, jako je-smýšlejícími jednotlivci. Neváhejte a předat veškeré recommendations.I bych San Diego, jsem zjistil, že silnice v jihovýchodní nejsou kolo přátelské ... ne rameno.
Jdu do Španělska, Mallorca koncem listopadu s některými lidmi, to je to, kde na své. míru joe

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish