Zobrazit v plné verzi: Itálie cyklovýlet, návrhy?
Jsem zvažuje přijetí cyklistické dovolené v Itálii na jaře příštího roku za týden nebo tak nějak. Všiml jsem si, počet reklam pro Itálie hotely Bike a vážíme si nějaké dotazy nebo návrhy týkající se umístění a ubytování. Jsem vášnivým jezdcem skupiny 53 let př. nl se nachází v Kanadě. Cheers Terry.
Zde je odkaz pořád blízko k mé budoucnosti podniku Itálie. Možná, že by vám mohli pomoci.
http://www.cycleitalia.com - Cyklus Italia - GREAT SITE
Myslím si, že potřebujete získat více jasno, co, co chceš "kolo hotel" udělat za vás - (a kolik jste ochoten zaplatit za různé úrovně služeb).
Mít rád. . .
Hotel poskytuje pouze mapy + cue listů lokálně (horské nebo silniční nebo obojí?)
Hotel poskytuje pouze zvláštní místnosti v suterénu pro uložení kola
Hotel Vám může pomoci zajistit, aby půjčovna kol, (versus)
Zahrnuje pronájem jízdních kol v ceně balíčku
vám může pomoci zajistit najmout místní cyklistický průvodce (versus)
obsahuje průvodcovské služby v ceně balíčku
bude se řídit vy a vaše kolo na začátek trasy od hotelu
Jestliže většina tras, začne od hotelu, pak bych se chtějí přestěhovat do jiného hotelu v jiném regionu, po 3-4 dnech.
Pokud jde o "kde?", Myslím, že máš nabídnout alespoň náznak o jaký druh jízdy hledáte. Off-road versus silnice? kopcovitý versus byt? hory versus moři? nejsou-jízda na kole aktivit na pár dní? Snažíte se vyhnout další turisté, nebo jste doufal, že se spojil se non-italských turistů?
Ken
Jsem zvažuje přijetí cyklistické dovolené v Itálii na jaře příštího roku za týden nebo tak nějak. Všiml jsem si, počet reklam pro Itálie hotely Bike a vážíme si nějaké dotazy nebo návrhy týkající se umístění a ubytování. Jsem vášnivým jezdcem skupiny 53 let př. nl se nachází v Kanadě. Cheers Terry. Drahý příteli, jsem italské nyní žijící v Itálii. Právě jsem odešel Victoria, BC, kde jsem žil několik let. Já jsem teď začíná mé vlastní společnost, která bude poskytovat řídí, plně podporovány, náročné a exkluzivní, zájezdů v regionu Veneto a slavné Dolomity hor. Jsme partnery Pinarello, který bude poskytovat high-end kola z uhlíkových vláken. Nyní, protože naše společnost bude v rámci týdnů budu haved se vrátit k vám s naší webové stránky.
V současné době, pokud můžete být konkrétnější (vedete vlastní kolo, budete potřebovat pouze ubytování, víte kam jít /, když jste sami, kolik chcete utratit ????) I bude v mých silách, aby vám pomohl najít správnou ubytování, na správném místě ve správnou cenu.
Ciao Giovanni
:) Giovanni Dobrý den, díky moc za odpovědi na mé vlákno, zajímavé slyšet, jak jste žili ve Victorii, jste obeznámeni s oblastí, na kole v okolí, tj. Victoria Střední Sannich, Sydney, Mill Bay atd.? Já měl v úmyslu přijmout na kole, (V současné době jsem na koni Specialized Tarmac Pro), ale víc o tom přemýšlím nápad pronájmu může být cesta. Já jezdím na kole s Oak Bay ukládat skupiny v sobotu dopoledne pro mou hlavní 100k skupinou jezdit s 8 do 10 hodin školení v polovině týdne, aby vám představu o mé současné jízdy. Moje žena mě bude doprovázet (non jezdec) na tuto cestu, takže návštěva bude také muset poskytnout určité turistické prvek. Náš pobyt bude asi jeden měsíc celkem.
Zatím jsme vybrali místo přesto, návrhy by mělo být vítáno. Ubytování bude potřebné pro náš pobyt někde pěkné, ale není blázen, vísce nastavení možná. Zajímavé slyšet o vašem podniku na kole, zvuky skvělé, těším se slyšet více informací o vaší jízdy. Pokud jde o časový rámec jsme si mysleli, jaro nebo podzim. Těším se na jednání od vás brzy, Ciao Terry. Potter1@shaw.ca
PS Hodně štěstí s vaším cyklistické výlety.
Terry Samozřejmě jsem velmi dobře obeznámeni s oblastí, které je uvedeno a sobotu dopoledne jezdí Oak Bay. Navrhoval bych, aby přišel do Itálie v dubnu, květnu, červnu a září, říjen. Pokud se vyhnete červenec / srpen jste již v dobré kondici. Oblastí, které budou jezdit Veneto, Sardinie a Sicílie (dva velké ostrovy), Toskánska, Umbrie, Puglia, Abruzzo, že vše záleží, co hledáte pro typ jízdy. Pokud se rozhodnete přijet do Veneto budeme schopni pomoci při organizaci celého výletu pro Vás (máme cestovní kanceláře) a najít pro vás kolo (co si hezké bydlení Specializovaný doma a snaží Pinarello místo?) . Pinarello závodu je 20 km. od Benátek a pak můžete jít do Verona, Padova, Dolomity, atd., a to by mělo stačit pro měsíc a pro svou ženu. I týden na to, že víme, že 25. května Giro d'Italia bude v Dolomitech, co se považuje za nejtěžší jízdu turné, může se chcete vidět, že stejně ....
Dejte mi vědět, jestli můžu pomoct. Ciao
:) Giovanni Dobrý den, díky moc za odpovědi na mé vlákno, zajímavé slyšet, jak jste žili ve Victorii, jste obeznámeni s oblastí, na kole v okolí, tj. Victoria Střední Sannich, Sydney, Mill Bay atd.? Já měl v úmyslu přijmout na kole, (V současné době jsem na koni Specialized Tarmac Pro), ale víc o tom přemýšlím nápad pronájmu může být cesta. Já jezdím na kole s Oak Bay ukládat skupiny v sobotu dopoledne pro mou hlavní 100k skupinou jezdit s 8 do 10 hodin školení v polovině týdne, aby vám představu o mé současné jízdy. Moje žena mě bude doprovázet (non jezdec) na tuto cestu, takže návštěva bude také muset poskytnout určité turistické prvek. Náš pobyt bude asi jeden měsíc celkem.
Zatím jsme vybrali místo přesto, návrhy by mělo být vítáno. Ubytování bude potřebné pro náš pobyt někde pěkné, ale není blázen, vísce nastavení možná. Zajímavé slyšet o vašem podniku na kole, zvuky skvělé, těším se slyšet více informací o vaší jízdy. Pokud jde o časový rámec jsme si mysleli, jaro nebo podzim. Těším se na jednání od vás brzy, Ciao Terry. Potter1@shaw.ca
PS Hodně štěstí s vaším cyklistické výlety.
Nedávno jsem navštívil Itálie se skupinou přátel. Vylezli jsme Passo dello Stelvio a Passo del Gavia. Zorganizoval jsem tuto cestu sám, a zachránil spoustu peněz. Si můžete přečíst o tom zde:
http://www.edmontonmasterscyclingclub.ca/
Pokud potřebujete více informací, můžete mi na e-mail: zkahlina@shaw.ca
Hope this helps.
Z.
Nedávno jsem navštívil Itálie se skupinou přátel. Vylezli jsme Passo dello Stelvio a Passo del Gavia. Zorganizoval jsem tuto cestu sám, a zachránil spoustu peněz. Si můžete přečíst o tom zde:
www.edmontonmasterscyclingclub.ca (http://www.edmontonmasterscyclingclub.ca/)
Vidím ve svém příběhu, který si pronajal auto. To je to, co jsem vždycky dělat. Umožňuje snadné dostat se k nejlepším na koni. Snadnější řešení špatné počasí. Mnohem širší výběr hotelů.
Zde je několik fotografií (http://www.roberts-1.com/t/b05/it/k/index.htm) mé cesty s Stelvio + Gavia a některé další pěkné jízdy.
Nejsem si jistá, co vlastně "kolo hotel" je. Jelikož mám auto a moje kolo, I don't worry about it - stačí si vybrat, co hotel má smysl, a tam je vždy způsob, jak ukládat na kole.
Ken
Jsem zvažuje přijetí cyklistické dovolené v Itálii na jaře příštího roku za týden nebo tak nějak. Všiml jsem si, počet reklam pro Itálie hotely Bike a vážíme si nějaké dotazy nebo návrhy týkající se umístění a ubytování. Jsem vášnivým jezdcem skupiny 53 let př. nl se nachází v Kanadě. Cheers Terry.
check out this site:
www.veloclassic.com (http://www.veloclassic.com)
dělají výlet Giro května se bývalý profesionální Andrea Tafi.
Great site, velké firmy. Cestoval jsem s nimi každé z posledních 4 let.
Majitelé jsou fantastické, a jsou na každé cestě. stojí za to podívat!
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0