PDA

Požádal o radu Sportif / Touring kolo

Zobrazit v plné verzi: Požádal o radu Sportif / Touring kolo

njeitner

Hi Folks,

I'm looking mít kolo postavené na Audax / Sportif užívání, ale s potenciálem, které mají být použity pro lehké túry. Očekávám, že k omezení turné do dlážděné cesty na cokoliv až dva týdny.

Geometrie bude (měl by) ubytovat různé styly jízdy. Nicméně jsem jisty kola. Očekávám, že při prohlídce jít nízké hmotnosti, titanové šálek kávy a jedno-stan atd. ..). Můj test výlety dva / tři dny ukazují, že můžu s tím pár košů na zádech. I když jsem také zvažuje Y-Frame (www.carryfreedom.com) o něco déle.

Vzhledem k mé předchozí zkušenosti (konkurenční cyklistika), a tento záměr využít pro sprotifs, rád bych rad na potřeby reagovat kola?

Já jsem byl s ohledem Open Pros přichycena k DT Swiss 240s center pomocí Sapim CX-Ray.

daveornee

Hi Folks,

I'm looking mít kolo postavené na Audax / Sportif užívání, ale s potenciálem, které mají být použity pro lehké túry. Očekávám, že k omezení turné do dlážděné cesty na cokoliv až dva týdny.

Geometrie bude (měl by) ubytovat různé styly jízdy. Nicméně jsem jisty kola. Očekávám, že při prohlídce jít nízké hmotnosti, titanové šálek kávy a jedno-stan atd. ..). Můj test výlety dva / tři dny ukazují, že můžu s tím pár košů na zádech. I když jsem také zvažuje Y-Frame (www.carryfreedom.com) o něco déle.

Vzhledem k mé předchozí zkušenosti (konkurenční cyklistika), a tento záměr využít pro sprotifs, rád bych rad na potřeby reagovat kola?

Já jsem byl s ohledem Open Pros přichycena k DT Swiss 240s center pomocí Sapim CX-Ray.
Kolik vážíte?
Kolik bude vážit kole bez kol a pneumatik?
Co šířka pneumatiky budete používat?
Vaše navrhla postavit zní jako něco pro závodění, s částmi, které jsou drahé a kvalitní. I don't laskavost Mavic ráfky. Dávám přednost rychlosti a Ambrosio. Sapim CX-Ray paprsky stejnou váhu jako Sapim Laser, Laser, ale stojí podstatně méně. Pokud by to byla já bych jít na Sapim Race 14/15 NR, těžší, ale nižší náklady a větší tuhost.

njeitner

Kolik vážíte?
Kolik bude vážit kole bez kol a pneumatik?
Co šířka pneumatiky budete používat?
Vaše navrhla postavit zní jako něco pro závodění, s částmi, které jsou drahé a kvalitní. I don't laskavost Mavic ráfky. Dávám přednost rychlosti a Ambrosio. Sapim CX-Ray paprsky stejnou váhu jako Sapim Laser, Laser, ale stojí podstatně méně. Pokud by to byla já bych jít na Sapim Race 14/15 NR, těžší, ale nižší náklady a větší tuhost.

Díky za to, že

Jo pravé, drahé a zaměřené na výkon. Můj zimní hmotnost je 84 kg a na kole (bez kol) je cca. 7kgs. Nejsem obeznámen s tím, co dělá dobrý sportif a cestovní kola jako moje zkušenost byla obecně závodění. Myslím, že je důvod, proč je tu zaujatost ...

I dojíždět na silnicích Londýn (50km/day) a Mavic se mají vstala pozoruhodně dobře na to, co "ministerstvo kráterů," se smíchem volá silnicích. Ale slyšel jsem dobré věci o velocitys tak Podívám se na to.

Existují jáma spadá, nebo "obyčejné" věci se podívat, když jde o putovní kolo?

daveornee

Díky za to, že

Jo pravé, drahé a zaměřené na výkon. Můj zimní hmotnost je 84 kg a na kole (bez kol) je cca. 7kgs. Nejsem obeznámen s tím, co dělá dobrý sportif a cestovní kola jako moje zkušenost byla obecně závodění. Myslím, že je důvod, proč je tu zaujatost ...

I dojíždět na silnicích Londýn (50km/day) a Mavic se mají vstala pozoruhodně dobře na to, co "ministerstvo kráterů," se smíchem volá silnicích. Ale slyšel jsem dobré věci o velocitys tak Podívám se na to.

Existují jáma spadá, nebo "obyčejné" věci se podívat, když jde o putovní kolo?
Obyčejné věci se podívat na:
1. Kvalita stavět
a) vhodné a dobře vyvážené mluvil napětí
b) Dobře vyrovnané a stabilizované paprsky
2. Výběr komponent, které splňuje jezdec + zátěž
a) dostatečný počet paprsků (pro vás alespoň 32, ne-li 36 ... zvláště v zadní kolo.
b) Sapim Race 14/15 NR paprsky
c) Sapim Polyax nebo Sapim SILS bradavek
d) kvalitní ráfky, které jsou vhodné pro pneumatiky šířku budete spouštět
e) kvalita uzlů, které jsou provozuschopné s běžnými nástroji a kola jsou k dispozici díly a jsou vhodné pro klimatické podmínky jezdit palců (Shimano XT MTB náboje z dolů mají pěkné holínka venku ... ale přicházejí s roztečí 135 OLD) .
3. Je-li jízdní kolo rukojeti 135 mm vzadu STARÉ, zvažte použití Shimano XT náboje.
4. Holení gramů na kolech, zatímco by byla ohrožena životnost není dlouhodobě dobrá volba.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish