Zobrazit v plné verzi: Hanoj do Sapa - kudy nejlépe?
Ahoj, Newby do tohoto fóra - díky za čas, aby zvážily tento post. Budu v Hanoj, Vietnam na konci tohoto měsíce a jsem v plánu vzít moje cestovní rychlost 21 kol a cyklus si cestu přes severní Vietnam, Laos a Kambodžu v průběhu deseti týdnů.
Ráda bych udělat výlet do Sapa, ale se všemi kopci Mám v plánu pouze z ní činí jednu cestu výlet. Moje otázka je to ... Měl bych vlakem z Hanoje do Sapa Sapa nebo do Hanoje. Hledám nejmenší odpor vzduchu a nejlepší sestupu / výstupu combo. Raději bych víc sjezdovky na Kopce (jsem rád, že sranda, ne?). Můj plán je, aby v pravidelných zastávkách (Mai Chau, Son La, Dien Bien Phu, Lai Chau atd., a také letět na Tam Coc-li to možné) a bude zřejmě spravovat pouze 60 - 80 km denně.
Pokud má někdo přijel této oblasti a mohou poskytnout poradenství v terénu, nebo chcete podělit se o své zkušenosti bych ráda slyšela. Také pokud někdo má zkušenosti přechod do Laosu (na sever od Lao Bao-Khe Sanh), na kole - jak se máš? Žádné problémy?
Dost obskurní dotaz vím - pomoc, nebo směřuje správným směrem, bude velmi ocenil. Do té doby budu mít praní pana Pumpy a Thorn strom lokalit. Díky, Terry.: O
Ahoj, Newby do tohoto fóra - díky za čas, aby zvážily tento post. Budu v Hanoj, Vietnam na konci tohoto měsíce a jsem v plánu vzít moje cestovní rychlost 21 kol a cyklus si cestu přes severní Vietnam, Laos a Kambodžu v průběhu deseti týdnů.
Ráda bych udělat výlet do Sapa, ale se všemi kopci Mám v plánu pouze z ní činí jednu cestu výlet. Moje otázka je to ... Měl bych vlakem z Hanoje do Sapa Sapa nebo do Hanoje. Hledám nejmenší odpor vzduchu a nejlepší sestupu / výstupu combo. Raději bych víc sjezdovky na Kopce (jsem rád, že sranda, ne?). Můj plán je, aby v pravidelných zastávkách (Mai Chau, Son La, Dien Bien Phu, Lai Chau atd., a také letět na Tam Coc-li to možné) a bude zřejmě spravovat pouze 60 - 80 km denně.
Pokud má někdo přijel této oblasti a mohou poskytnout poradenství v terénu, nebo chcete podělit se o své zkušenosti bych ráda slyšela. Také pokud někdo má zkušenosti přechod do Laosu (na sever od Lao Bao-Khe Sanh), na kole - jak se máš? Žádné problémy?
Dost obskurní dotaz vím - pomoc, nebo směřuje správným směrem, bude velmi ocenil. Do té doby budu mít praní pana Pumpy a Thorn strom lokalit. Díky, Terry.: O
Vím, že absolutně nic o koních v oblasti: confused:, ale slyšel jsem, vaše volba směru jízdy bude záviset na ročním období, které chcete jít. Slyšel jsem, že existují obrovské změny jak v rychlosti a směru větru (a déšť!) Se různých ročních obdobích.
Hodně štěstí!
Mám koloval některé cestu z Hanoje do Sapa.
Silnice pokud Son La je dobré (jak se z Hanoj je chlupatá).
podívejte se na těchto webových stránkách.
http://bradjdavies.blogspot.com/2007_04_01_archive.html
Druhá část 5. den: Son La - Tuan Giou je velmi těžké. Silnic je hrozné a strmé a dlouhé, neberte to na lehkou váhu.
Po této silnici z Tuan Giou do Dein Bein Phu je v pořádku. A potom, že zbytek cesty do Sapa je krásná s velmi dlouhou efektní vytáhnout na poslední den.
Mám koloval některé cestu z Hanoje do Sapa.
Silnice pokud Son La je dobré (jak se z Hanoj je chlupatá).
podívejte se na těchto webových stránkách.
http://bradjdavies.blogspot.com/2007_04_01_archive.html
Druhá část 5. den: Son La - Tuan Giou je velmi těžké. Silnic je hrozné a strmé a dlouhé, neberte to na lehkou váhu.
Po této silnici z Tuan Giou do Dein Bein Phu je v pořádku. A potom, že zbytek cesty do Sapa je krásná s velmi dlouhou efektní vytáhnout na poslední den.
Ahoj, díky za blog postoupení Bradovi. Byl jsem s hodně poznámek.
Začínají přiklánět k jít do Sapa vlakem a poté na koni z vysoké výšky zpět k hladině moře (Hanoi). Alespoň to tak, jak jsem mohl opustit své kolo boxoval se na cestu vlakem. Když lidé říkají, že dali na kole autobusem nebo vlakem - jak to funguje přesně? Je to v prostoru s vámi nebo z očí do tajemství přepravě někde? Trochu obavy, že nebude zase až na místo určení se mnou.
Je v carraige na konci vlaku.
Já a moje přítelkyně opustila dva dobré jízdní kola tam a oni byli v pořádku, byl bych rád, aby opustit dobré kolo tam znovu.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0