Nové kolo - Norco Storm?
Zobrazit v plné verzi: Nové kolo - Norco Storm?
Nazdar
Já jsem právě chystá koupit můj první Jizdní Mountain Bike. Jsem se podíval na zatížení kol, ale narazili na kole jsem nikdy neslyšela - Norco Storm - se zdá být dobrý kolo za dobrou cenu. Má někdo nějaké zkušenosti a znalosti těchto kol?
Také jsem se podíval na Specialized Hardrock / HR Sport.
Jakýkoliv pomoci chtěl bych být ocenil.
Díky
Mám '96 Norco Java. Bylo to porazit na tunu a stále žije. Jsou vynikající handilng kolo, velmi rychlý, a láska rychle z kopce (stejně jako hardtail může). Nemyslím si, že vám mohou pokazit s Norco.
Jednu věc můžete vždy očekávat od Norco je dobře z rámu. Mají tendenci být stabilní a pevná. Je-li kolo se díváte na již úrovni složky / mix chceš pak jít na to. Moje preference by Norco přes Special Ed. Příjemnou zábavu.
K.
Koupil jsem si Norco (nabíječka, ne Storm) a miluju ji ... porovnání několik kol před rozhodnutím, a Norcos Zdá se, že přijít trumfů na hodnotu součást kvality v porovnání s jinými značkami (Díval jsem se na Giant, Diamond Zpět a Kona). Máš můj první pohled na nový obří leguán dnes (což je úroveň, Díval jsem se na cenu-moudrý) a nemají srovnávat hodnoty (podle mého názoru).
Norco \u003d kanadská kvalita, dobrá volba!
Kolik zaplatíte za nabíječku Norco?
03 nebo 04? V USA nebo v Kanadě?
díky
-andy
i vlastní NX2000 NORCO dvojí šok jsem silniční cyklista, ale vaše snímky jsou dobře. Zaplatil jsem 900 dolarů za mé nové, protože to bylo v obchodě, na chvíli. to bylo 1400 dolar. Jen to je průměrná velikost jako já, nějaký chlápek ji objednal ionty nikdy ho zvedl, takže jsem spokojený. ale já jsem tvoje F * & K přední jinovatka na donw kopci. ale je to dobrodružství série, takže na kole ..... ale myslím, že věnec byl trochu nebo nefunkční. Mám na mysli kolo byl zaměřený na polovinu a rám a zadní kolo a rovný jako když střelí. tak bye Norco ale musím říct, o jediný důvod, proč jsem to byl, že kotoučové brzdy na přední straně.
a byla modrá. ale já vím, že cena je dobrá, jsou jako trek tak drahý, jak někdo řekl, Canandale Quilty pěkné ceny. i my NORCO NX2000 by se rád na mlýnský náhon 2500 dolar v těchto 2 značek. i wated treku, ale nejlevnější Dual šok byla 3000 dolarů Merida jsou další dobré ceny kole. ale pokud jde o věci, pokud u viz 7005 slitiny se stejným runing zařízení v Merida a Norco dobrý, ale v TREK CANANDALE drahá. u zaplatit Armsrtong když byeing EVN Trek v MTB. manily USA látka je drahá, když existují reálné dobré věci z lepších cen EASTON je velká carbin sport tvůrce hella drahá, ale neříkám, že to není goood ale určitě je drahá.
Omlouváme se za zpoždění v odpovědi na vaši otázku - měl nějaké problémy s přihlášením posledních pár pokusů.
Chcete-li odpovědět na vaši otázku Re: cena Norco nabíječka, zaplatil jsem AUD $ 899 (australských dolarů), ale to je vlastně model 2002 (I v porovnání let 2002 a 2003 modelů a šel za poslední roky na základě hodnoty celkového componentry) . Já nevím, jestli v roce 2004 Norco modely jsou zatím mimo, ale šance, že bys jim, než se dostaneme dolů pod nimi.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0