PDA

Nové kolo - Norco Storm?

Zobrazit v plné verzi: Nové kolo - Norco Storm?

pulse_it

Nazdar

Já jsem právě chystá koupit můj první Jizdní Mountain Bike. Jsem se podíval na zatížení kol, ale narazili na kole jsem nikdy neslyšela - Norco Storm - se zdá být dobrý kolo za dobrou cenu. Má někdo nějaké zkušenosti a znalosti těchto kol?

Také jsem se podíval na Specialized Hardrock / HR Sport.

Jakýkoliv pomoci chtěl bych být ocenil.

Díky

DaveWV

Mám '96 Norco Java. Bylo to porazit na tunu a stále žije. Jsou vynikající handilng kolo, velmi rychlý, a láska rychle z kopce (stejně jako hardtail může). Nemyslím si, že vám mohou pokazit s Norco.

ireman_1

Jednu věc můžete vždy očekávat od Norco je dobře z rámu. Mají tendenci být stabilní a pevná. Je-li kolo se díváte na již úrovni složky / mix chceš pak jít na to. Moje preference by Norco přes Special Ed. Příjemnou zábavu.

K.

Damien clark

Koupil jsem si Norco (nabíječka, ne Storm) a miluju ji ... porovnání několik kol před rozhodnutím, a Norcos Zdá se, že přijít trumfů na hodnotu součást kvality v porovnání s jinými značkami (Díval jsem se na Giant, Diamond Zpět a Kona). Máš můj první pohled na nový obří leguán dnes (což je úroveň, Díval jsem se na cenu-moudrý) a nemají srovnávat hodnoty (podle mého názoru).

Banatean

Norco \u003d kanadská kvalita, dobrá volba!

bostarob

Kolik zaplatíte za nabíječku Norco?
03 nebo 04? V USA nebo v Kanadě?
díky
-andy

king_matt87

i vlastní NX2000 NORCO dvojí šok jsem silniční cyklista, ale vaše snímky jsou dobře. Zaplatil jsem 900 dolarů za mé nové, protože to bylo v obchodě, na chvíli. to bylo 1400 dolar. Jen to je průměrná velikost jako já, nějaký chlápek ji objednal ionty nikdy ho zvedl, takže jsem spokojený. ale já jsem tvoje F * & K přední jinovatka na donw kopci. ale je to dobrodružství série, takže na kole ..... ale myslím, že věnec byl trochu nebo nefunkční. Mám na mysli kolo byl zaměřený na polovinu a rám a zadní kolo a rovný jako když střelí. tak bye Norco ale musím říct, o jediný důvod, proč jsem to byl, že kotoučové brzdy na přední straně.

king_matt87

a byla modrá. ale já vím, že cena je dobrá, jsou jako trek tak drahý, jak někdo řekl, Canandale Quilty pěkné ceny. i my NORCO NX2000 by se rád na mlýnský náhon 2500 dolar v těchto 2 značek. i wated treku, ale nejlevnější Dual šok byla 3000 dolarů Merida jsou další dobré ceny kole. ale pokud jde o věci, pokud u viz 7005 slitiny se stejným runing zařízení v Merida a Norco dobrý, ale v TREK CANANDALE drahá. u zaplatit Armsrtong když byeing EVN Trek v MTB. manily USA látka je drahá, když existují reálné dobré věci z lepších cen EASTON je velká carbin sport tvůrce hella drahá, ale neříkám, že to není goood ale určitě je drahá.

Damien clark

Omlouváme se za zpoždění v odpovědi na vaši otázku - měl nějaké problémy s přihlášením posledních pár pokusů.

Chcete-li odpovědět na vaši otázku Re: cena Norco nabíječka, zaplatil jsem AUD $ 899 (australských dolarů), ale to je vlastně model 2002 (I v porovnání let 2002 a 2003 modelů a šel za poslední roky na základě hodnoty celkového componentry) . Já nevím, jestli v roce 2004 Norco modely jsou zatím mimo, ale šance, že bys jim, než se dostaneme dolů pod nimi.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish