PDA

Metro trasa Ky / Oh (USA)

Zobrazit v plné verzi: Metro trasa Ky / Oh (USA)

SteveAG

Uvažujeme koni některé Adventure-Cyklistické trasy podzemní dráze v Kentucky a Ohio. Je tady někdo jel této sekce. pokud ano - jaké jsou vaše názory na to?

Díky,
Steve

Cychologist

Já jsem jezdil země mezi protion Jezera trasy - Trace. Je to pěkné svezení. Také jsem jel kolem Owensboro, ale nejsem si jistý, jestli jsem byl na cestě tam.

Doufám, že si celou cestu, ale pravděpodobně až v roce 2009.

SteveAG

Díky za odpověď.

Jak byl provoz na trase? Jaké roční době jsi šel? Jak bylo počasí?

Cychologist

Díky za odpověď.

Jak byl provoz na trase? Jaké roční době jsi šel? Jak bylo počasí?
Bydlím v Hopkinsville, Kentucky, půl hodiny z LBL, a mají jezdili Trace na jaře, v létě a na podzim. Nice barvy podzimu, ale každá sezona je dobré.

Dopravy je hlavně na turistické Trace, a není problém. Obchodní provoz obvykle Interstates nebo placené silnice vedoucí ze severu na jihu několik kilometrů od LBL. By měla být nejméně nebezpečný úsek na trase v této oblasti.

SteveAG

Díky za další info. Objemem zní skvěle pro cykloturistiku.

Četl jsem něco o LBL a podíval se na některé mapy oblasti - protože moje manželka by se chtěla jít na Paducah navštívit některé quilt-související stránky.

Můžeme ukončení kempu nebo pobyt na B & B a pak brát celodenní výlety (které mohou zahrnovat cykloturistiku, pěší turistiku a Vodácká).

Thanks again.
Steve & Linda

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations made by vBET 3.2.2