PDA

Pozemek Konec John O Krupice první turné

Zobrazit v plné verzi: Pozemek Konec John O Krupice první turné

onelonerider

Mám v plánu dělat sólo Lands End, aby John O'Groats v dubnu 08 a jsem trochu strach, že něco nebudu moci dokončit tento, by bylo dobré ji dokončit za 16 dní a to je můj cíl, v podstatě to je mým cílem doplnit ji 16 dní, jsem si naplánoval trasu a podle mých výpočtů na velký den, budu potřebovat až k činit 90 mil a na mé nejkratší 42mil. Moje vzdělávání je v současné době neexistuje žádný a jsem obecně vhodné, má nejdelší jízda bylo dříve jen 100km a moje největší týden byl 370KM's-li bych to porovnat s událostí se zdá, jako by 1600KM ve dvou týdnů je mimo dosah. Nikdy jsem se opravdu snažil a pokoušel se dělat více než 4 hodiny na kole jen proto, že poradenství se nezvýšila najetých kilometrů o více než 10% každý týden.

Byl jsem ze sedla vážně teď asi dva měsíce a plánu vrátit se na v novém roce, který dává mi 4 měsíce preperation, vím, že můžu dostat na kole jsem nohy zpět do pár týdnů a začít vážně školení po tom.

Any advice chtěl bych být ocenil na školení a výživa (Asi bych měla jíst víc než kůň), co jíst v preperation a zatímco já jsem v sedle.

Pokud je tato trasa je úspěšný, je mým cílem turné Oz příští zimu 08-09, ale to je ještě daleko

xilios

Zdá se, že více než závod turné. 1600kms za 16 dnů \u003d 100kms za den. To se jeví jako málo času.
Musíte zvážit kopce, a ročního období, bude duben být studené a vlhké. Na vrcholu této nemáte Zdá se, že všechny dny odpočinku hoblované. Hodně štěstí.
Můžete zkusit a zeptejte se tito lidé zde (http://www.cyclechat.co.uk/forums/forumdisplay.php?f\u003d13) nebo zde (http://www.bikeradar.com/forums/viewforum.php? f \u003d 40003), pár z nich kluci to udělat dříve, než jezdit.
na zdraví

onelonerider

Díky za Vaši odpověď, ostatní dny vždy pohodný mě nohy a začít chopit se, pokud jsem to udělal-to je důvod, proč jsem se rozhodnout, že nebudou dělat, pokud je to příliš těžké pak si může snížit pár nohou a je rozdělit do kratší dny, ale jsem si jistá, že moje hloupost a naivita dostane putovní mě.

Možná přijdu na můj smysl a pokusit se jen zkušenosti moje první turné spíše než to máme za sebou a riziko, že nenávidí

Na zdraví

Barn

[Quote \u003d onelonerider] Díky za Vaši odpověď, ostatní dny vždy pohodný mě nohy a začít chopit se, pokud jsem to udělal-to je důvod, proč jsem se rozhodnout, že nebudou dělat, pokud je to příliš těžké pak si může snížit pár nohy a rozdělit je do kratší dny, ale jsem si jistá, že moje hloupost a naivita dostane putovní mě.

Možná přijdu na můj smysl a pokusit se jen zkušenosti moje první turné spíše než to máme za sebou a riziko, že nenávidí

Opravdu si myslíte, že potřebujete odpočinek dnech budete nenávidět, že skončí a dostane dissapointed pokud dáte takovou tlak na you.Before já šel na své turné 1. Myslím, že jsem udělal moc plánování / worrying.As pokud máte dobrou mapu a naplánovat a vyškoleni, než jsi to udělal, si to proto, že její závislost.

vinyl_theif

Nazdar. Pokud je to váš první turné budete překvapeni, jak mil hodiny up! Na můj první výlet do Barcelony v roce 2006 jsem měl v plánu 70 mil za den, ale brzy zjistil, že jsem byl v průměru 85-90 za den, je to skoro jako tvůj 'tlačil' kupředu po celou dobu v nejistotě, co klade před námi, co nového města uvidíte & scenérie atd., možná to bylo jiné, když jsem byl ve Francii / Španělsko, ale jít na to, mít mysl & bude moci udělat něco poprvé, je polovina bitvy. Nikdy o tom nepochybuj vaše schopnosti.

Já jezdím 7-8 hodiny, při cca 14 mph. Jen dobře najíst, ovoce (banány pro mě!) A pití dobře naplánovat trasu tak, aby nedocházelo k nutnosti zastavit celou dobu nebo vaše průměrná rychlost klesá dolů & pak je tu ještě méně času na konci dne.

Hills? Co se děje až přijde! Možná budete mít poloviční rychlostí stoupá, ale budete mít dvojnásobnou rychlost sestupujících ... kopce jsou tam jenom vyzkoušet své schopnosti jako cyklista, vidět je jako výzvu, nikoliv překážkou!

Mark. MK

onelonerider

Díky moc za tuto radu, dělám turné po dva týdny a já jsem si rezervovali jízdenka na vlak zpět z John O krupice-to už může být nejhloupější věc, co jsem mohl udělat, protože mi umožňuje jen 12 dní do 950 mil . Vím, že toto bude nejvíce fyzicky náročné, co jsem kdy musel udělat, ale těším se na shledanou Británii od zdola nahoru.

Mám plánovaná stejně jako já mohl plánovat a právě v úmyslu na koni, jízda na koni, nebudu příliš rychle, ale jíst hodně a jen zastavuje na mých cílů každý den.

Jeho bude bolestivé

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish