PDA

Zobrazit v plné verzi: NJ pro MA

NJ pro MA

jimnich64

Jsem plánují cestu ze severní NJ do Greenfield, MA (příbuzné). Můj nápad byl, aby cyklus buď přes Bear Mountain mostu a na západ přes Westchester, nebo přes GWB a na sever přes Bronxu do Westchester. Moje konečným cílem je dostat se k oblasti Connecticut řeky a cyklus na sever odtud.

Any advice na získání celé Westchester a západním směrem Hartford CT? Co je to CT cesta 6 chtěli cyklus o?

Alternativní možností je pokračovat až Route 9 a přes Hudson v Newburgh. Možná, že by mohlo být lepší?

Díky za každou radu,

Jim

Ken Roberts

Co jsem vlastně udělal, než je přes GWB, poté ulic New York City na mapě kole Van Cortlandt Park v Bronxu, pak jízda "Old Put" železniční trase (některé potřebné rozptýlení na pozemních komunikacích), až přes Westchester County na Karmel v hrabství Putnam. Pak na silnicích k Brewster a na sever přes východní Dutchess County přes Pawling - Wassaic - Millerton (v blízkosti MA-CT-NY rohu). Pretty zemědělské půdy na sever od Pawling. Existují tři různé způsoby, jak přes hřeben z Dutchess do CT. Obecně si myslím, na koni, v údolí Harlem východní kraje Dutchess je hezčí než CT, tak bych tendenci jít dále na sever v NY načež east.Alternate možností je pokračovat po Route 9 a křížové Hudson v Newburgh.Between Bear Mt + Newburgh. Storm King Mt Hwy sekce Rt 218 je senzační. (Pokud žijete v New Jersey a nebyly až na jízdu, která ještě, že zasluhuje samostatnou cestu vlastní - není potřeba přidat k této trase MA). Ale nikdy jsem neslyšel dobré cestě k překročení jižní Dutchess County od Newburgh-Beacon mostem k CT.CT trasy 6Don't nic známo, ale tam je stát Connecticut mapy pro cyklisty, na web, který na silnicích různých značek o vhodnosti pro cykloturistiku.

Ken

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish