PDA

Outer Banks v Severní Karolíně - květen 2008

Zobrazit v plné verzi: Outer Banks v Severní Karolíně - květen 2008

teigeman

Toto fórum bylo velmi užitečné při získávání informací před rokem jsem šíleně úspěšná Florida Keys bike tour loni na jaře - tak teď jsem zase zpátky, šňůrami a číhající na 411 za rok 2008 je velký výlet!

Memorial Day (May 23-28), o víkendu je vybraná data pro tuto sezónu je mini-mega kolo, a já jsem zvolil Outer Banks (OB), oblast Severní Karolíně jako cíl. Toto rozhodnutí je založeno zčásti na mou zvědavost o oblasti pláže, větru, vody a potravin, a částečně na mou touhu dokončit trifecta East Coast sealocked tvary (06 Cape Cod, Florida Keys '07, '08, takže musí být 'banky ...), na kole.

Takže co se děje? Kromě zjevné možnost dopravní problémy během víkendu Memorial Day, kdo ví, dohodu o OB? Podívejte se na hrubý itinerář níže a dejte mi vědět, jestli jsem jen snít (znovu), nebo, pokud tato cesta bude skutečně létat:

Přílet Newport News, VA. Letiště jeden den kolem poledne. Rent levné auto a jeďte do Kitty Hawk, NC načíst pre-montované (odesláno dříve), na kole a zařízení, sedlo up a spin dolů do Oregonu tábořiště Inlet blízko vedoucímu Nag je. (@ 25-30 míle na koni)

Den druhý: Ride 35-40 míle na jih až k mysu kempu poblíž bodu Buxton, NC, zastavil na cestě na pláž, pivo, obrázky a atd. (35-40 míle na koni)

Den třetí: ven Ride-a-zpět na jihozápadní Ocracoke, NC pomocí trajektu, strávit den visí v Ocracoke a pláže (Plavčík Ocracocke Beach vyhrál nejlepší americké pláži v roce 2007!), Pak zpět do kempu Cape Point pro noc. (@ 50 mil na koni)

Den čtyři: sever koni po celý den, zpět do Kitty Hawk / Nag 's Head / Kill Devil Hills, nebo cokoliv - pláže, pivo a možná i pozdě v noci nápojů ve městě. (@ 63 mil na koni)

Den pátý: vyspat se z nápojů, pláž, balení a lodní zařízení / motorky, oběd, pak chytit 5:30 pm letu z Newport News, VA. - Domů o 10 hodin (@ 5-10 mil na koni)

Zřejmě tato cesta není určen pro "epos" v trvání, ale myslím, že má velký potenciál být jako hard-core z bikepacking dobrodružství, co chci, s extra bonusem, že budou moci kauci na koktejly nebo pizzu mnoha místech podél trati. Stejně jako Keys a mys výlety, mám v plánu vzít čas na zkušenosti místo, a to nejen hodit přes to.

Je tam někdo obeznámen s touto cestou, nebo oblasti? Prosím, nabídnout své dojmy z plánu jako existuje nyní, a pokud máte nějaké návrhy jsou vítány celek-bezvýhradně.

Cheers, spinning a udržet!

tg

fred911

Takže co se děje? Kromě zjevné možnost dopravní problémy během víkendu Memorial Day, kdo ví, dohodu o OB? Podívejte se na hrubý itinerář níže a dejte mi vědět, jestli jsem jen snít (znovu), nebo, pokud tato cesta bude skutečně létat:

Přílet Newport News, VA. Letiště jeden den kolem poledne. Rent levné auto a jeďte do Kitty Hawk, NC načíst pre-montované (odesláno dříve), na kole a zařízení, sedlo up a spin dolů do Oregonu tábořiště Inlet blízko vedoucímu Nag je. (@ 25-30 míle na koni)
> Jsem sem přišla za soumraku. Hlavní silnice je velmi zaneprázdněn a tam tun idiotů řízení tak rychle, jak se mohou dostat do jejich aut. Nejlépe bude, když tady je zůstat pobřeží. Nemohu si vzpomenout na název silnice (myslím, že je RT 1), ale tam jsou cyklistické stezky na rameno a je rychlostní limit 25 mph. Můžete cestovat, že silnice, až se spojí s silnici směřující na jih trochu jižně od Nags Head. Měl jsem asi 500 mil na nohy, když jsem přijel a zůstal v Nags Head, že dnes večer (ve stanu :-). Další den jsem se v YMCA, která má 2 velké bazény a je úžasné zařízení.

Zde je návrh, možná budete chtít zatáčet z cesty před odchodem do Oregonu Inlet a jít do Roanake Island. Ostrov je krásné, historické a kol přátelský. Skončil jsem tam zcela náhodou, ztracený a zmatený jsem se zastavil v bufetu Big Al & Grill je mít ve dnech 1. sodu a zeptat se na cestu. Majitel (Vanessa věřím) mi ukázal, jak daleko od své cesty jsem byl a viděl pohled v mých očích nabídl mě odvezl zpět do sání. Pak se ukázal mi zadní dveře, u ní doma, řekla, že výzva Big Al, aby mi ukázal, kam hodit můj tent.I osprchoval v jejich domě bazén a spal v zátoce. Budete potřebovat DEET! Druhý den ráno jsem vyrazil na prozkoumání ostrova. Je to hodný straně cesty. Jejich gril je úžasné vidět, stejně jako z 50. let.

Den druhý: Ride 35-40 míle na jih až k mysu kempu poblíž bodu Buxton, NC, zastavil na cestě na pláž, pivo, obrázky a atd. (35-40 míle na koni)

> Ok .. Zde je místo, kde jsem diskutovat vítr. Převládající směr větru je S / SW a to může být krutá. Zdá se mi, vzpomínám na cestu z Oregonu Inlet na Rodanth být nejtěžší protivítr a většina únavné část mé cesty. Myslím, že jsem cestoval z Roanoke do Rodanth Soo silný vítr. Jak jsem viděl, byl jsem jen uvedení v mém "poplatky" pro mé :-) zpáteční cestu. Skončil jsem zůstat v Rodanth večer. Zastavení v samoobsluze naproti přes ulici od místa, kde jsem zůstal, pít pár piv a využití jejich WIFI. Podél této trasy je národní Wildlife Preserve názvem Hrách Island
, který má několik zajímavých desek ptačí dívat. Viděl jsem také mrtvý orel bělohlavý na této trase.

Den třetí: ven Ride-a-zpět na jihozápadní Ocracoke, NC pomocí trajektu, strávit den visí v Ocracoke a pláže (Plavčík Ocracocke Beach vyhrál nejlepší americké pláži v roce 2007!), Pak zpět do kempu Cape Point pro noc. (@ 50 mil na koni)

Jsem strávil noc v Hatteras a zůstal v hotelu. Vstal jsem ráno se ujal 1. trajektem do Ocracoke. I vyhrazené místo na tábořiště tam. Udělej něco, strávit nějaký čas v Ocracoke! Skončil jsem výdaje ve výši 5 nebo 6 dní zde. Pláže, jídlo a noční život jsou skvělé kolo je vše, co potřebujete na tomto ostrově. Jolly Roger za západu slunce piva v zátoce následovala večeře v Howards ... klopýtal domů numb :-)

Den čtyři: sever koni po celý den, zpět do Kitty Hawk / Nag 's Head / Kill Devil Hills, nebo cokoliv - pláže, pivo a možná i pozdě v noci nápojů ve městě. (@ 63 mil na koni)

> Avon má některé příjemné místa k jídlu na zpáteční cestě na sever. Je tu všechno, co můžeš jíst krevety na zvláštním způsobem, že to stojí za zastavení. Udělal jsem absolutní prase jsem tam. Oh ... vítr otočil na mě, takže ještě jednou ... Měl jsem hlavu :-) vítr a na non-business trase 1 je tu pár dobrých restaurací.

Je tam někdo obeznámen s touto cestou, nebo oblasti? Prosím, nabídnout své dojmy z plánu jako existuje nyní, a pokud máte nějaké návrhy jsou vítány celek-bezvýhradně.

> Jsem šel dále na sever až k Corollas. V Duck cyklostezce je z ulice silnici dělat disku skutečné, opravdu dobré. Je to cesta méně cestoval do davu KittyHawk a majetku je reálná opravdu dobré. Mým cílem bylo udělat celý vnější bank a která zahrnovala Corollas. Byl jsem hard-core na mé cestě dolů, nahoru rammen a tuňák na jídlo .. pozorně sledoval dieta, žádné pití .. ect. Poté, co jsem udělal to Ocracoke a začala párty ... Nikdy jsem se zastavil na cestě domů nemá žádný vliv na můj výkon. Na konci jsem dělal století dní zády k sobě. Miloval jsem cestu a nikdy pracovat více než polypropylé celou dobu. Dejte mi vědět, pokud máte nějaké další otázky.

tg [/ quote]

teigeman

Děsivý! Skvělé se setkat s někým, kdo byl-tam-a-udělat-to. Když už mluvíme o párty, není součástí OBX suchý kraj? Any idea wher je hranice?

Každopádně ... na Vaše podněty jsme změnili prohlídková trasa obsahovat minimálně jednu noc pobytu ve Ocracoke - Měl jsem podezření, že byl OCRA ", kde je v" alespoň na jižním pobřeží. Já jsem také na vědomí, že jí jste zmínil, a to zejména, že v Ocracoke - západ slunce pivo zvuk jako nezůstávejte-miss se mi ...

Dovolte mi, abych si se svou posádkou a trochu sledovat otázky společně pro tebe - jsem si jist, že nám může dát ještě lépe pochopit, jak udělat výlet je to nejlepší. Jedna otázka pro tuto chvíli ... Jak úzká / potrhlý byl Herbert Bonner mostu v blízkosti Oregon přívodu? Slyšel jsem to zaznamenal "2" na stupnici bezpečnosti "1-100" v loňském roce - ne, že důvěra inspirující. Něco, co byste chtěli sdílet by bylo skvělé, a jak jsem řekl, budu se trochu Q spolu pro vás brzy.

Thanks a million!

tg

> Jsem šel dále na sever až k Corollas. V Duck cyklostezce je z ulice silnici dělat disku skutečné, opravdu dobré. Je to cesta méně cestoval do davu KittyHawk a majetku je reálná opravdu dobré. Mým cílem bylo udělat celý vnější bank a která zahrnovala Corollas. Byl jsem hard-core na mé cestě dolů, nahoru rammen a tuňák na jídlo .. pozorně sledoval dieta, žádné pití .. ect. Poté, co jsem udělal to Ocracoke a začala párty ... Nikdy jsem se zastavil na cestě domů nemá žádný vliv na můj výkon. Na konci jsem dělal století dní zády k sobě. Miloval jsem cestu a nikdy pracovat více než polypropylé celou dobu. Dejte mi vědět, pokud máte nějaké další otázky.

tg [/ quote] [/ quote]

fred911

Děsivý! Skvělé se setkat s někým, kdo byl-tam-a-udělat-to. Když už mluvíme o párty, není součástí OBX suchý kraj? Any idea wher je hranice?

Každopádně ... na Vaše podněty jsme změnili prohlídková trasa obsahovat minimálně jednu noc pobytu ve Ocracoke - Měl jsem podezření, že byl OCRA ", kde je v" alespoň na jižním pobřeží. Já jsem také na vědomí, že jí jste zmínil, a to zejména, že v Ocracoke - západ slunce pivo zvuk jako nezůstávejte-miss se mi ...
[/ Quote] [/ quote] Tam byl moratorium na alkohol Ocracoke, věřím, v loňském roce byl 1. době, kdy byla doručena. Setkal jsem se Yeager-monstrum na Howards Hospody a dostal docela zákona, jako záběry byly 6,00 dolarů každý. Takže BYO alkohol, jestli je to jed. Jiné než to, že nemám vzpomínám si jakýkoliv problém nákupem vína nebo piva. Jedním z více potravin, doporučení, vedle Rogger tam venkovní bar, přímo v zátoce. Měl jsem velký hamburger tam, nebo jsem měl hlad!

Pokud jde o most jste zmínil, to nebylo tak zlé, jako jsou dopravní může vidět vás. Zmíním jednu chybu jsem udělal na mé cestě. Mostu jste zmínil křížů na Hrách Island, eco rezervy. Na jih, vyjede most na 2 míle je nová dlažba prakticky bez rameno. To bylo na mé zpáteční cestě, takže jsem jel na sever. Sáhl jsem Rodanth blízkosti do soumraku, měl spoustu energie, a rozhodla se hlavu Inlet. Dvě míle jižně od mostu, rameno končí, je tma, a provoz je prostě děsivá. Zvláště když tranzitní dopravou, rychlosti a předjíždění vozidla, byl jsem holý strach. Rameno klesne jako 10 "do písku a jsem udělal velkou chybu. Chystám se zavolat dálniční hlídky, když SUV vytáhne nahoru, zastaví a zeptá, jestli mu můžu pomoct. Hodil jsem na kole a Bob v Forerunner a on mě vzal na přívodu. To byla jediná chyba, jsem celou cestu a byl jsem pomáhal jiným cross country cyklistu.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations supported by vB Enterprise Translator 3.2.2