PDA

Zobrazit v plné verzi: Kolo pro Keňu

Kolo pro Keňu

bikeforkenya

Za prvé, dovolte, abych se představil. Jmenuji se Petr Maher a já jsem sedmnáct-rok-starý junior na Kimball unie akademii v Meriden, New Hampshire. Moji rodiče a moje sestra žije v Andover, Massachusetts, malé město severně od Bostonu. Jelikož jsem byl mladý, byl jsem vždy inspirována pomáhat lidem. Ať už je to pomoc někoho ve škole, na basketbalové hřiště, nebo pracovat jako dobrovolník hasiče, to je dobrý pocit vědět, že jsem měl pozitivní dopad na život někoho jiného.

Asi před 18 měsíci se můj otec, Thomas Maher, spolupracuje s Abdi Lidonde a Alice Mudiri, dva nativní Keňané, k formě školy v Keni pro děti, které osiřely HIV / AIDS virus. Můj otec je absolventem vysoké školy Svatého Kříže, Abdi, kde působí od počátku roku 1980 je. I když můj otec chodil do školy, on a Abdi nikdy nenapadla cesty. Nebylo to až v roce 2006, že se nesetkali, a dozvěděl se o sebe závazek pomáhat dětem. Odtud, pomoci sen od školy v Keni a chudé osiřelé děti se narodil.
No, necelé dva roky později se jejich sen o Keni, se stává skutečností. Beverly škola Keňa má zlomené důvod pro jejich školu, která obsahuje koleje, školní budovy a penzion. Kromě toho, Beverly škola Keni vznesla stovky tisíc dolarů, přes četné dobročinnosti a příznivců z celých Spojených státech. Plánované otevření pro školy je na léto roku 2008 s 60 studenty. Tento počet se zvýší na více než 300 studentů, v pouhých několika let.

Asi před osmi měsíci, má moderní světové dějiny učitel, Čad Weiss, účelově nás projektu. Museli jsme zvýšit pětadvacet dolarů v jedno-týdenní span. Na můj projekt, jsem se rozhodla získat peníze pro školu v Beverly Keni. Uvědomil jsem si, že tak, aby skutečný dopad na organizaci, musel jsem získat víc než dvacet pět dolarů. Nějak jsem se zvedl tisíc dolarů! Jasně, že nejde o pozemek v dlouhodobém horizontu, ale vyplatilo se na pomoc při zajištění nového vodního dobře zásobený pro novou školu. Už by se děti měly chodit několik kilometrů před školou, aby přinesl špinavou vodu k pití. Znamenalo, že zkušenost pro mě hodně. Od té doby, Čad Weiss, Ben Sheehan, další učitel KUA, a tři z jejich přátel se odvážili přes Keňu, aby pomohla s první stavební školy, která má za následek další dobročinnosti a dary do Beverly školy.

Tento pokles, pomyslel jsem si někoho jiného, možná zpočátku, blázen, nápad. Myslel jsem, že by bylo skvělé, jezdím na kole napříč Spojenými státy na podporu Beverly školy v Keni. Je zřejmé, že byl hodně v plánu udělat. Ale když jsem chtěl udělat to úspěšně, jsem potřeboval partnera. Sedl jsem si na jednu noc, v polovině října, se snaží rozhodnout, kdo by byl natolik pošetilí, že zahájit čtyřicet-pětdny cestu přes čtyři tisíce mil naší zemi. Během několika vteřin, pomyslel jsem si dobrého partnera. Brian Mojžíš, další student KUA.

Zpočátku, Brian, jako každý zdravý osoba, byl neochotný. Trvalo nějaký přesvědčivý, ale nakonec souhlasil, že se mnou. Byla jsem nadšená! Během příštích dvou měsíců, oba jsme začali plánovat vážně na naší cesty. Jsme vypracovali vzdělávací plány, cíle fundraisingu a sponzorování návrhy. Dokonce jsme vytvořili webové stránky! Pozdní v prosinci, došlo k násilí v Keni. Mnoho lidí podporuje a pomáhá nám s jedoucím zpochybnili bezpečnost a zabezpečení keňské vládě. Jejich obavy byly rychle zamítnuty, a zpráva, že tým měl Beverly škola přenesena na nás, byl schválen na ně. Toto poselství: děti potřebují nás teď víc než kdy jindy. Ptám se vás, jak vám sedí čtení tohoto, podívej se kolem sebe. Podívejte se kolem sebe. Pravděpodobně jste se někde uvnitř, chráněné před chladem, s čerstvou vodou a potravinami v blízkosti. Máte peníze v peněžence. Máte elektřinu a teplo ve vaší domácnosti. Máte vzdělání. Keňské děti nemají na to. Je čas, aby něco udělal. Je na čase udělat změnu.

Zatím se téměř čtyři měsíce plánování se pro naše, máme dokončeny mnoho věcí. Za prvé, naše jízda po severní Tier trasu, která vznikla Adventure Cyklistika, společnost specializující se na cyklistických map a tras. Začneme dne 1. června v Anacortes, Washington, malé město severně od Seattlu, který se nachází v Puget Sound. Končíme asi o 50 dní později, s 4200 míle za námi, v Bostonu, Massachusetts, 15. července. Toto počítá s téměř 85 kilometrů za den.

Za mnohem více informací, navštivte naše internetové stránky na adrese: http://www.bikeforkenya.org.

Naše cíle fundraisingu byla stanovena na $ 500,000. V tomto bodě, potřebujeme vaši pomoc. Potřebujeme vaši podporu. Prosím, zváží dar nebo slib naší jízdy. Jednou z možností, která má sledovat, je mnoho, navrhla nám za kilometr. Například by mohly jednotlivé sponzor nám $ 0,50 za kilometr, která by se spočítat na něco přes 2.000 amerických dolarů. Prosím, mějte na paměti, množství a každý dar pomáhá. Váš dar bude mít přímý dopad na životy lidí. Dětské životy. Vzdělání je síla, a budeme poskytovat tyto keňské dětem vzdělání. Pokud si přejete, aby se dárcovství prostřednictvím pošty, prostřednictvím kontroly zkontrolujte, zda je: Beverly školy v Keni. Můžete mail svůj dar na mou adresu, jsou uvedeny níže. Pokud se chcete podílet online pomocí kreditní karty, navštivte naše webové stránky. Založili jsme účet přes Paypal Beverly školy v Keni. To je zcela bezpečný a zdarma. Ve zprávě možnost, uveďte: Kolo pro Keňu. Máte-li zájem darovat osobně, nebo chtějí přispět nějakým jiným způsobem, prosím, kontaktujte mě kdykoliv.

Jakákoli částka pomáhá, a nezapomeňte všechny dary, jdou přímo do Beverly školy. Kromě toho, své dary jsou zcela daňově uznatelné. Beverly škola Keňa
501 (c) 3 organizace. Konečně, vaše jména jsou uvedena na obou Beverly škola Keni a Bike pro webové stránky, Keňa, jako oficiální přispěvatelů. Pokud si přejete, aby dar šekem, zkontrolujte, zda se platí: Beverly školy v Keni. Mám své kontaktní informace jsou uvedeny níže. Konečně, i když není možné, aby dar v této době, žádám vás, abyste předal tento bulletin, aby co nejvíce lidí, jak je to možné. Je velmi důležité, že jsme rozšířili slovo jízdy. Prosím, vezměte čas poslat dopis pár přátel, několik rodinných příslušníků, nebo collegaues, které by mohly být ochotni přispět. Více zapojeny lidí, tím lépe.

Velice vám děkuji za Vaše posouzení. Těším se na psaní vám všem opět velmi brzy. Pokud jste vůbec zvědavý na jízdu, nebo Beverly škole, neváhejte a kontaktujte mě.

Warm regards,

Peter Maher

PO Box 361
Meriden, NH 03770

E-mail: pmaher@bikeforkenya.org

Mobile: 978.886.3199

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish