PDA

How Do You plán trasy?

Zobrazit v plné verzi: How Do You plán trasy?

BostonJack

Ahoj všichni, nové zde.

Mám to, co je pravděpodobně velmi hloupá otázka pro vás ... Jak plánujete trasu? Myslíte si, stačí použít mapquest a specifikovat "vyhnout se dálnice"? Nebo je to mnohem složitější, než je?

Díky za pomoc!

MNRon

Ahoj všichni, nové zde.

Mám to, co je pravděpodobně velmi hloupá otázka pro vás ... Jak plánujete trasu? Myslíte si, stačí použít mapquest a specifikovat "vyhnout se dálnice"? Nebo je to mnohem složitější, než je?

Díky za pomoc!
Většina států se cyklistických tras navrhl, stejně jako mnoho měst. Pokud nemáte nějaké googling můžete snadno najít cyklistické mapy, které vám šířku ramen, přítomnost zvukové pásy, dopravním zatížením, pro Minnesota, Iowa, Kansas, Illinois, Wisconsin, Wyoming, Jižní Dakota, Colorado a Oregon, ke jménu málo. Mnoho měst (Minneapolis, Duluth totéž). Většina okresů v USA mají k dispozici on-line mapy, a vidíte, co jsou zpevněné silnice. Mnoho místních biccyling kluby silnice / cesty / guidebboks on-line nákupu nebo fot. Coujntry křížové cesty jsou snadno dostupné, také. Podíváte-li se do míst pro skupinu jízdy, jako je RAGBRAI, nebo fundraisiing projížďky na koni, jako je MS, budou mít mapy na internetu.

Řekni mi, kam byste chtěli jet, budu moci pomoci. Jestliže je na Středozápadě Pomůžu ti hodně!

BostonJack

Díky za info.

Myslel jsem, Boston-Montreal

Je to proveditelné?

MNRon

Díky za info.

Myslel jsem, Boston-Montreal

Je to proveditelné? Asi;) Google státní oddělení přepravy pro každý stát byste kříž, hledá pro cykloturistiku mapy tras / dálnice udělat to samé pro okresy můžete kříž, měst a budete chtít projít nebo projít . Google "Montreal Boston Cyklo výlet / cesta / journal", a možná najdete časopis nebo blog na někoho, kdo to nedělal, plný skvělé rady. Ve cross-stát nebo charitativní jízdy rozhodl jsem oblastech můžete projet, a zjistit, jestli mají mapy na internetu. Strávit pár večerů surfování kolem a pravděpodobně budete mít na výběr z možností.

To může trvat nějakou dobu, ale jedna nebo dvě dobré hity a ty by mohly být stanoveny. Tebe mohl dokonce najít na koni (nebo stan), aby jel s partnerem!

Udělám nějaké hledá vaším jménem, jakmile dostane nudné Super Bowl, jednou říkat, že je 24-3 Patriots!

MNRon

Ahoj všichni, nové zde.

Díky za pomoc!
hej BostonJack - MinnesotaRon zde.

Já jsem rychle vyhledávat a jestli Google Vermont a New Hampshire pro cyklomapy narazíte paydirt. Spousta PDF ke stažení. Jakmile máte představu o své trasy, můžete si to celé na www.MapMyRide (http://www.MapMyRide), které vám umožní přizpůsobit hezké mapy s pokyny a výšky profilů.

Boston-Montreal-Boston je také největší dálkové radonneur (ultra dlouhé vzdálenosti na kole), události v USA a kdo patří do některého z klubů obrovské množství cyklistických v Nové Anglii mohl připojit se s info.

Keep us updated na velký výlet!

Eden

Boston na Motreal je trasa Randonee
http://www.geocities.com/bmb/

je základní mapa v tomto místě a jsem si jistý, že si můžete vykopat další informace, pokud hledáte trochu.

BostonJack

Wow, thanks guys.

Při pohledu přes všechny ty věci, našel jsem dost podrobná mapa od špičky Cape Cod do Bostonu. Takže si myslím, že když se vyhnete dálnic, mluvíme o 500 mil cestu z Provincetown do Montrealu.

Nemám tušení ještě mlhavou představu o tom, jak dlouho bude trvat na kole 500 mil cesty ačkoli. Nikdy jsem udělal někde poblíž tohoto dlouhého dne jízda ... Nevíte, jaké hodinové tempo přiměřené kondici, ale v žádném případě Lance Armstrong, dlouho-vzdálenosti jezdec může držet, zatímco on se stále snaží, aby v scenérie trochu?

Eden

Řekl bych, že se to, co jste komfortní jízdu v den, aniž by věci, a to polovinu. Pro mě osobně se domnívám, že 30 až 60 mil za den, v závislosti na terénu, je to dobrý krok pro nepodporované turistiku. To vám dává na čas zastavit a vychutnat si vše, co po cestě, a nebudete se na konec svého zastávkách pozdě a exhasted. Jeho žádná legrace se snaží rozbít stan a vaříme ve tmě .... Plánujete-li být na konci cesty každý den přibližně 3-4 hodin je na čase udělat tábor, odpočinout si, trochu pohled vidět, zdřímnout, dostanete večeři apod.

Mějte na mysli, když plánujete, že dostat se snídaní, lámání si tábořit a přebal kole všechny nějakou dobu trvat, takže pokud si nejste vstávat brzy ráno velmi pravděpodobně nebude na cestu do 8 nebo 9 nejdříve. , Který opustí 6 nebo 7 hodin jezdit na koni a pohled vidět a na oběd. I když to zní jako dost času na 100 mil v balení, budete účetní materiál, který se pomalu člověk dole, a že by nebylo dost času pro zastavení, aby v památek.

Take víkendový výlet se všemi svými zařízení poprvé do práce z The Kinks taky. Jen balit na kole může být problém, pokud se chystáte plně naložené. Budete také získat pocit, pro to, co cítí jako na kole naplněna a jaké rozdíly váhu navíc se chystá, aby do svého tempa.

Také pokud plánujete cestu na menší kousky, nic vás zastavit od děje, pokud se dostanete na další plánované zastávky opravdu brzy. Když jsme byli ve Španělsku jsme měli jeden den všechny plánované ven - a ukázalo se, že od našeho hotelu, který dnes ráno na další místo, kde jsme plánovali, že pobyt byl všechny kopce dolů - vážně .... jen nám to trvalo asi hodinu nebo dvě, aby si celou vzdálenost jsme se plánuje na den, ale do dalšího města nebylo příliš daleko a tak jsme prostě šli dál.

MNRon

Wow, thanks guys.

Při pohledu přes všechny ty věci, našel jsem dost podrobná mapa od špičky Cape Cod do Bostonu. Takže si myslím, že když se vyhnete dálnic, mluvíme o 500 mil cestu z Provincetown do Montrealu.

Nemám tušení ještě mlhavou představu o tom, jak dlouho bude trvat na kole 500 mil cesty ačkoli. Nikdy jsem udělal někde poblíž tohoto dlouhého dne jízda ... Nevíte, jaké hodinové tempo přiměřené kondici, ale v žádném případě Lance Armstrong, dlouho-vzdálenosti jezdec může držet, zatímco on se stále snaží, aby v scenérie trochu?

Na můj samo-obsažených jízdy mám v průměru asi 70 kilometrů za den, ale vítr a počasí obvykle znamená více než kilometrů. Moje nejdelší den (127 mil) bylo mezi nejjednodušší, ale studené, vlhké, větrné 35mil den, pořád mě straší. Je potřeba vyzkoušet několik wekenders a uvidíte, jak chcete jezdit, rozvíjet svůj vlastní styl. Obvykle líp vstává brzy a na koni 20 mil před jídlem snídaně, ale to je jen můj. Líbí se mi třeba udělat na koni brzy odpoledne zdřímnout, pak vidět památky.

Bike zakopnutí je nákladově nejefektivnější způsob, jak velké prázdniny, IMHO. Tvůj bude líbit!

EmPat

www.bikely.com

www.mapmyride.com

Oba mají hledat možnosti, to je místo, kde jsem si nové jízdní nápady.

TheDarkLord

Také pokud plánujete cestu na menší kousky, nic vás zastavit od děje, pokud se dostanete na další plánované zastávky opravdu brzy. Když jsme byli ve Španělsku jsme měli jeden den všechny plánované ven - a ukázalo se, že od našeho hotelu, který dnes ráno na další místo, kde jsme plánovali, že pobyt byl všechny kopce dolů - vážně .... jen nám to trvalo asi hodinu nebo dvě, aby si celou vzdálenost jsme se plánuje na den, ale do dalšího města nebylo příliš daleko a tak jsme prostě šli on.You jsme štěstí! Jen si představte, jak by to bylo v případě plánované trase bylo naopak - všichni do kopce!

Tady v Evropě (ok, alespoň v Německu, ale já jsem si představit, že by mělo být podobné jako v jiných zemích), můžete obvykle získat mapy ukazující cyklotrasy - obsahuje informace o tom, zda je dlážděna cesta či nečistoty, kde se o ně podělit s silnice, místa, kde můžete získat pomoc, stupně cesty, atd.

BostonJack

Udělám nějaké hledá vaším jménem, jakmile dostane nudné Super Bowl, jednou říkat, že je 24-3 patrioty! Díky moc! : p

fleutz

To je jednoduché vyzkoušet cestovní kanceláře, která se specializuje na Adventure Travel. I do!

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations delivered by vB Enterprise Translator 3.2.2