PDA

dobré jízdy v jihovýchodním MI?

Zobrazit v plné verzi: dobré jízdy v jihovýchodním MI?

pardo900

Ahoj všichni,

Právě jsem se přestěhoval do oblasti Detroitu a hledám dobrou 1-2 den jezdit dělat s mým 60 let otce. Udělal jeden byt století v den předtím, ale to bylo docela drsné. Dalo by se řídit 2-3hodina z Detroitu.

Někdo nějaké návrhy?

Thanks so much!

desokol

Ahoj všichni,

Právě jsem se přestěhoval do oblasti Detroitu a hledám dobrou 1-2 den jezdit dělat s mým 60 let otce. Udělal jeden byt století v den předtím, ale to bylo docela drsné. Dalo by se řídit 2-3hodina z Detroitu.

Někdo nějaké návrhy?

Thanks so much!
Zatímco SE Michigan není zrovna přátelský kole okolí, tam jsou některé pěkné jízdy. Jedním z připravovaných jízda po proudu v oblasti je "Metro Grand Tour jaro".
Dalším velmi pěkné jízdy (velmi kopcovité) dochází vždy na jaře a na podzim v oblasti Charlevoix. Oba mají více vzdálenosti až 100 kilometrů.

daveornee

Ahoj všichni,

Někdo nějaké návrhy?

Thanks so much!

Souhlasím s ostatními plakát o cykloturistiku oblasti Detroitu. Může však být změna k lepšímu ... Já prostě nevím.

Pokud uvažujete o míří na sever, podívejte se do jízdy a trasy nabízí:

http://www.cherrycapitalcyclingclub.org/

Traverse City oblast je mnohem více orientovaný na kole. CCCC staví na velmi pěkné jízdy a má mnoho cest po okolí dobře zmapované na mapě potu důkaz.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations delivered by vBET 3.2.2