PDA

Poradenství pro LEJOG

Zobrazit v plné verzi: Poradenství pro LEJOG

Gadolinium

Mě a můj přítel se plánuje na konec cyklu Pozemky pro John O Krupice v létě.

Any advice z turné veteráni, kteří nám pomohou provést tento mamutí výlet??

onelonerider

Ahoj, já nejsem veterán LEJOG karavan, ale já jsem to před dvěma týdny poprvé, je to skvělá cesta. Jsem nevědí, jaké vám poradí se ptají, ale pokud jde o zařízení, zkontrolujte, zda máte náhradní díly, ale nejdou přes palubu, náhradní řetěz, nebo jen odkazy jsou užitečné a zkontrolujte, zda máte nástroj, který zahrnuje vše, co na kole jen v případě. 874 míle její přímé, ale reálně budete pravděpodobně dělat 900-950, nejsem si jist, kolik kilometrů si mohou nebo co si plánuje. Chtěl jsem dělat 67 mil za den, a to v přibližně 15 dnů, ale nakonec jsem se dělá 90 mil za den, a dokončil ji během 11 dní-já bych to dal až v první řadě výživy, pokud budete jíst dostatek potravin, pijte dostatek tekutin a aby se vaše tělo odpočinek a nohy natažené vám jít dál, než si myslíte, že za jeden den. Moje nejdelší výcvik jízdy byla 80 mil na turné, ale můj nejdelší den byl 140 a to je to jen proto, že jsem snědl spoustu jídla-Miluju pizzu, to je všechno, co potřebuji, když jsem turné-hodně sacharidů a tuku v sýru.

Doufejme, že se jedná o nějakou pomoc, nebo jeho začátek stejně, vše nejlepší

cyclemanx

Znám lidi, kteří jezdili LEJOG tak rychle, jak je to možné. Viděli jen na přední kola, a nemohl vzpomenout na jména většiny měst prošli.
Ostatní kroužil po pozorování jejich okolí, kteří se sešli a povídali si s místními obyvateli, přičemž se občas zneužívání, a poznávat nové přátele, kteří jsou dnes staří přátelé.
Chcete-li získat co nejvíce ze své cesty, první věc, kterou potřebujete k balení, je správný přístup a chování. Váš účel by měla zahrnovat zábavy, učení a objevování, jsou základní důvody, pro turistiku.
Mají velký výlet. Být bezpečné, a být opatrní. Je to návykové.

daveornee

Mě a můj přítel se plánuje na konec cyklu Pozemky pro John O Krupice v létě.

Any advice z turné veteráni, kteří nám pomohou provést tento mamutí výlet??
Jděte už v létě je to možné například zvýšení turistického ruchu.
Plán na dobré déšť zařízení a provádění nepromokavé tašky ... myslíte, že nárazníky s lapače nečistot. Nice dlouhé dny, ale přemýšlet o tom, kde budete bydlet co nejdříve, při každé jízdě. Líbí se mi myšlenka najít místo k odpočinku a túry po začátku to jako večerní světlo umožňuje a jak vaše tělo chce. Existuje několik velmi strmá stoupání, že budu chodit (Millook Haven v Cornwallu je 30% stoupání na obě strany) a některá řešení, že bych jen říct, že jsem si to vymyslel ... Zastavil jsem na pár "názory" na cestě dolů.
B & B jsou v pořádku, hostles jsou zaneprázdněni, ale rozumnější. Byste se měli rozhodnout ještě čas, kolik času a peněz, budete investovat, a potom se rozhodnout, jak budete k němu přistupovat. Podívejte se, jestli můžete najít někoho, kdo má OS Landrangers mapy na cestu do dělat některé pre-tour plánování.

cyclemanx

Jděte už v létě je to možné například zvýšení turistického ruchu.
Plán na dobré déšť zařízení a provádění nepromokavé tašky ... myslíte, že nárazníky s lapače nečistot. Nice dlouhé dny, ale přemýšlet o tom, kde budete bydlet co nejdříve, při každé jízdě. Líbí se mi myšlenka najít místo k odpočinku a túry po začátku to jako večerní světlo umožňuje a jak vaše tělo chce. Existuje několik velmi strmá stoupání, že budu chodit (Millook Haven v Cornwallu je 30% stoupání na obě strany) a některá řešení, že bych jen říct, že jsem si to vymyslel ... Zastavil jsem na pár "názory" na cestě dolů.
B & B jsou v pořádku, hostles jsou zaneprázdněni, ale rozumnější. Byste se měli rozhodnout ještě čas, kolik času a peněz, budete investovat, a potom se rozhodnout, jak budete k němu přistupovat. Podívejte se, jestli můžete najít někoho, kdo má OS Landrangers mapy na cestu do dělat některé pre-tour plánování.
To je výborná rada David.
Ujistěte se, že kolo je v dobrém technickém stavu, vhodné pro dlouhé cesty.
Měnit žádné opotřebované díly. Zkontrolovat, čisté, mazat a upravovat všechny ložiska, čepy, kabely, řetěz a přehazovačky. Fit nové pneumatiky, potrubí a brzdových špalíků.
Když na turné, cílem je mimo silnici 4pm nejpozději.
Potvrdit si ubytování co nejdříve. Jeďte rovně na místní informační střediska. Vědí, že látka není uvedena v seznamu, a často dělat rezervace ubytování pro vás.
Jízda na Sustrans kolejí, když hlavou svou cestu.
Hlavní silnice mohou být někdy výborné pro cykloturistiku, tak ne vždy se jim vyhnout.
Klidné zemi silnicích může být náročné, když jsou úzká a klikatá, s vysokými ploty, a rychlý provoz přicházející na druhou stranu, takže zůstaňte na pozoru.
Jezte tři dobré jídlo každý den. Nevynechávejte snídani či oběd. Pevnost jste dnes závisí na tom, co jste jedli včera. Sklenici piva, ve večerních hodinách je definitley prospěšné, i když nemáte normálně pít alkohol.
Zkontrolujte si tlak v pneumatikách každý den. Použijte minimální doporučený tlak v pneumatikách, aby pohodlnější jízdu. Carry tři nebo čtyři trubky, takže nemusíte mít na opravu trubek na straně silnice. Carry pár náhradních paprsky a mluvil klíč.
Carry řetězci jistič nářadí a náhradní propojení, aby odpovídaly vašim řetězce rozměrů.
Každý den, čisté a mazacími řetěz a přehazovačky, čisté ráfkem brzdné plochy, a zda jsou brzdové špalíky správně nastaven.
Dejte si pozor na hliníkové rámy koš. Mají sklon k práci ztvrdla a nadhodit jako mrkev.
Nezapomeňte na každodenní použití zadek krém, sluneční krém a balzám na rty, pro tebe, ne na kole.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translated to other languages supported by vB Enterprise Translator 3.2.2