Zobrazit v plné verzi: Náhradní kolo / ráfek Trek 520
Náhradní kolo / ráfek Trek 520
Ráfek, na zadní kolo svého Trek 520 explodovala, když jsem napumpovaly kolo, než chodit na projížďku nedávno: confused:.
Chci nahradit okraje, ale ne rozbočovač pokud je to možné.
Ráfku, která explodovala byl Bontrager Maverick.
Co by lidé ráfek doporučit?
Na zdraví.
B
To se může stát, když tam je hodně opotřebení ráfku. Máte štěstí, to se nestalo, když jste byli na cestě dolů z kopce a brzdění ..... To by neměl být problém, aby s použitím náboje (i když možná budete chtít vyčistit a přebalit nebo ho nechat vyčistit a znovu zabalit, pokud to nikdy nebyl udržován). Existuje tuna možností tam pro ráfky a paprsky, takže jsem opravdu nemají žádné konkrétní návrhy, než zkontrolovat kolem scény LBS a zjistit, kdo má dobrou pověst pro kolo budovy. Měly by být schopen doporučit nějaké dobré ráfek pro způsob, jakým používáte kolo.
Podívejte se na okraj CR18 ne.
Mavic Open Pro. Nikdy neměl problém s tím, a to i poté, co tun týrání, věnce, ale také stejně dobrý jako osoba, která staví kola.
Já bych b nahrazovat to s rychlostí dvojice. Jedná se o nejlepší turné věnce na trhu. Okraj výběru pro Peter White, který dává doživotní záruku s koly něm staví.
na zdraví
Geoff
Ráfek, na zadní kolo svého Trek 520 explodovala, když jsem napumpovaly kolo, než chodit na projížďku nedávno: confused:.
Chci nahradit okraje, ale ne rozbočovač pokud je to možné.
Ráfku, která explodovala byl Bontrager Maverick.
Co by lidé ráfek doporučit?
Na zdraví.
B
Rychlost dvojice, ale budete muset respoke s kratší špice.
Nebo pokud chcete ušetřit nějaké $ $, Alex DM-18, která je téměř stejná jako ERD Bontrager Maverick.
Provozujeme Dyads na naše turné spolu s vynikající výsledky.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0