Výuku dospělých jezdit na koni
Zobrazit v plné verzi: Výuku dospělých jezdit na koni
Nazdar,
Pocínovat někdo pomoci mne s tím? Můj partner, který je 65 let, nikdy se naučil jezdit na kole, ale já (a já jsem o dost mladší!) Bych mohla jít na cyklus jede s ním. Má někdo nějaké nápady, jak vyučovat dospělá jezdit na kole? Přemýšlela jsem, zda by mohl být pro dospělé verzi stabilizátorů, nebo zda ho nalepením na zadní tandemu by mohlo fungovat. Nejsem si moc jistý tandem idea though, protože je dost těžký a jsem pomenší a kratší, než je, a já bych nepřál ani jeden z nás se nic nestane. Any suggestions vděčně přijata.
Díky moc.
J
Nazdar,
Pocínovat někdo pomoci mne s tím? Můj partner, který je 65 let, nikdy se naučil jezdit na kole, ale já (a já jsem o dost mladší!) Bych mohla jít na cyklus jede s ním. Má někdo nějaké nápady, jak vyučovat dospělá jezdit na kole? Přemýšlela jsem, zda by mohl být pro dospělé verzi stabilizátorů, nebo zda ho nalepením na zadní tandemu by mohlo fungovat. Nejsem si moc jistý tandem idea though, protože je dost těžký a jsem pomenší a kratší, než je, a já bych nepřál ani jeden z nás se nic nestane. Any suggestions vděčně přijata.
Díky moc.
J
Why don't you check out 3 kolo ležící? Alespoň pro začátek.
Proč nezačít LBS nebo mechanik, aby vás pár kol vzdělávání vychází z modelů používaných pro děti. Prostě musí mít delší prodloužení kompenzovat větší kola.
JulieMarie, stejně nás všech použitých naučit se jezdit zpátky do dnů před 'trenažér' byl kolem. V případě potřeby někdo jít vedle kola držet až do řídítek a sedadla, dokud jezdec se pohybuje, a jezdec připustil, že bít zemi času nebo tři, zatímco stále visí pobytu vzpřímené není konec světa!
Pro dospělé, 'tlustší' kol horských kol a pevná, ale zatravněný suface omezí možnou újmu na to.
Trenažér sát, a to i pro děti. 90% nebo více lidí, kteří dávají své děti kol s trenažér skončí s dětmi na koni kola před tím, než jsme připraveni a kolísání všude na ně proto, že jsem je správně nastaveno, nebo se naučil jezdit na správně jim.
Ujistěte se, že manžílek je spuštění a zastavení správně:
http://www.sheldonbrown.com/starting.html
a to je polovina bitvy. Jakmile se mu podaří udržet ve svislé poloze při sešlápnutí pedálu je to všechno dobré odtamtud:)
Jedním z návrhů je půjčit si kolo, které je dost malý na to, že můžete vložit sedadlo dostatečně nízko, aby osoba, která má dát nohy rovně na zem, aby se vyrazit - měly by ani k pokusu pedálu zpočátku jen push své vlastní cíle spolu s jejich nohy, dokud nedostane pohodlné uchopení jejich nohy se na delší a delší dobu. Jakmile se cítí pohodlně, pak začít používat pedály. Pokud je to pohodlné, přesunout sídlo do normální výšky.
[Quote \u003d Čáryfuk]
Trenažér sát, a to i pro děti. 90% nebo více lidí, kteří dávají své děti kol s trenažér skončí s dětmi na koni kola před tím, než jsme připraveni a kolísání všude na ně proto, že jsem je správně nastaveno, nebo se naučil jezdit na správně jim.
Quote]
Já bych si nesouhlasit s tím, že je mezi differance 5yo a 65yo, první velitel zvyklý rovnováhy rychle, jsou o trochu obtížnější učit a jejich kosti dont break jako rychlý:)
Učení o menší kolo by bylo jistě dobré, pokud je to možné tak učinit. Důvěry by bylo mnohem jednodušší postavit takhle.
Xilios, jste asi dost malý, aby si myslí, že 65 let je nějakým způsobem "slabým starším lidem"? Zatímco lidé se liší od jednoho k druhému, to není obecně okamžik, kdy lidé jsou obvykle náchylné k lámání kostí, pokaždé, když násilně kýchat!
Na 56, jsem rychle vidět, že 'důchodového věku' způsobilosti přibližte a plné očekávat, že bude třeba stále velmi aktivní v té době. Jistě, modřiny, rány a taková trvat trochu déle, než léčit dělají pro mladší chlap, ale chlap by neměl být tak zmenšuje z činnosti pro strach snadno zlomené kosti:)
Xilios, jste asi dost malý, aby si myslí, že 65 let je nějakým způsobem "slabým starším lidem"? Zatímco lidé se liší od jednoho k druhému, to není obecně okamžik, kdy lidé jsou obvykle náchylné k lámání kostí, pokaždé, když násilně kýchat!
LOL Kéž bych byl "mladý dost". Možná jsem se jít trochu přes palubu, s poznámkou, že o lámání kostí: D
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0