PDA

Vivente World Randonneur

Zobrazit v plné verzi: Vivente World Randonneur

pubtourer

Na nebezpečí zahájení jiného ", což je nejlepší turné kolo?" nit, byl bych vděčný za jakékoliv zkušenosti a názory na svět Vivente Randonneur. Toto kolo začal život jako blíženec v 1980 a byl v poslední době badged Mongoose.

Dodává se také spec'd na AUD1, 750, včetně Tubus regály přední a zadní blatníky, dynamo hub a STI řazení:

http://www.viventebikes.com//product/cid/6/category/WORLD% 20RANDONNEUR/parent/0/t/product

Náboje není moc drawcard pro mne jako na baterie LED jsou tak dobré a levné těchto dnech by mě zajímalo, proč se obtěžovat. Je náboj může mít žádné problémy, pokud jde o sílu a paprsky kol?

Nejste si jisti svažující horní trubky buď - jakékoliv myšlenky?

Jiná volba je mrzutý LHT. Je zde k dispozici "kompletní" kolo asi AUD1, 500 ale když budete přidávat blatníky, pedály a nosiče atd., se jedná o trochu víc, že Vivente. Určitě to vypadá spíš jako klasická cestovní kolo. Bohužel jsem nebyl schopen jet jeden. Vím, že to má ráda následující.

Jedním z klíčových rozdílů je bar-end vs STI řazení. Byl bych rád, aby používání bar-konců, ale nikdy vlastní kolo s STI.

Samozřejmě Trek 520 je další z možností, ale na AUD2000 pro základní kolo, nemyslím si, že představuje stejnou hodnotu a Vivinte a nevrlý. Také se podíval na riden a Fuji, ale zjistil, že relativně levně spec'd v porovnání s ostatními.

Všechny příspěvky vítány!

Díky

cyclemanx

Já jsem cestoval značně na hliník Mongoose zarámované verze již několik let.
Ačkoliv se její v zásadě dobré cestovní kolo. Nakonec jsem vybaven rovnou bary, dvě větší kazeta, delší dosah přehazovačky, blatníky a vyztužení regálů.
Rám je velmi tuhý a přenáší mnoho vibrací a napětí na mé ruce a horní části těla.
Mé staré ocelové rámováno hack je mnohem šetrnější k mě fyzicky, tak bych byl strašně rád, aby se vešly Vivente Chromo rámeček Randonneur.
Jak říkáte, přední dyno náboj a osvětlovací systém je zcela superflous.
Mám e-mailem Vivente několikrát naznačuje, jak by mohli udělat lépe turné kole, ale věří v jejich vlastní trik, a to neobtěžoval odpovědět.

pubtourer

Díky za odpověď.

Vzhledem k tomu, můj post, můj kamarád a turné jsem si koupil každý Vivente a jsme potěšeni, jak se naše volba. Oni jsou opravdu pohodlné a pevné cestovní kolo.

Stejně jako vy jsem si výlet na rám Al - Rayleigh Přebujelé Hliník - a zjistil, že jsou velmi tvrdé v porovnání s rámem CrMo oceli.

I když jsem nikdy ospravedlnit náklady dynama náboje a světla pro malé množství noční jízdy, které mám, musím říci, že jsou fantastické - viz než jsme viděli.

Jediným možným Nevýhodou jejich standardní spec je poměrně vysoký soukolí. Miluji vysoký Top Gear (můžete pohodlně pedál až 70km / h), ale ocitám se v dolní části zařízení, ale příliš rychle na kopcích.

Happy touring

cyclemanx

Díky za odpověď.

Vzhledem k tomu, můj post, můj kamarád a turné jsem si koupil každý Vivente a jsme potěšeni, jak se naše volba. Oni jsou opravdu pohodlné a pevné cestovní kolo.

Stejně jako vy jsem si výlet na rám Al - Rayleigh Přebujelé Hliník - a zjistil, že jsou velmi tvrdé v porovnání s rámem CrMo oceli.

I když jsem nikdy ospravedlnit náklady dynama náboje a světla pro malé množství noční jízdy, které mám, musím říci, že jsou fantastické - viz než jsme viděli.

Jediným možným Nevýhodou jejich standardní spec je poměrně vysoký soukolí. Miluji vysoký Top Gear (můžete pohodlně pedál až 70km / h), ale ocitám se v dolní části zařízení, ale příliš rychle na kopcích.

Happy touring
Nevadilo by vám cen rámečku Cromo v Austrálii pro mě?
Přestože Vivente mají zaměstnanci v NZ - Neviděl jsem žádné skladovány v oblasti Aucklandu, kde bydlím.

pubtourer

Nevadilo by vám cen rámečku Cromo v Austrálii pro mě?
Přestože Vivente mají zaměstnanci v NZ - Neviděl jsem žádné skladovány v oblasti Aucklandu, kde jsem live.Hi,

Právě jsem obdržel následující odpověď od distributora Vivente (noelmcf@geminibicycle.com.au):

To je můj záměr nabídnout rámu a vidlice balíček - pravděpodobně koncem roku 2009.

Což pravděpodobně znamená, že přijde, ale ne zadržte dech.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish