Overnight Bike kemp poradenství potřebného
Zobrazit v plné verzi: Overnight Bike kemp poradenství potřebného
Ahoj všichni,
Chystám se začít dělat jednodenní výlety na kole kempování. Zjednodušeně řečeno, jízda po práci v pátek 30-40 mil na kemp a stráví noc, a pak se balí druhý den a odvézt domů.
Moje otázky:
1) Jaký typ stanu?
Rád bych nějaký, že jsem se vešel na kole palců
2) Jaký typ mat?
3) Jaký typ spacák?
Jsem velký táborník již, ale nikdy se na kole a jsem zvědavá, co jiní dělají. Hledám zařízení, které jsem se vejde do pěší back-pack.
Thanks for any input!
TD
Chystám se začít dělat jednodenní výlety na kole kempování. Zjednodušeně řečeno, jízda po práci v pátek 30-40 mil na kemp a stráví noc, a pak se balí druhý den a odvézt domů.
Moje otázky:
1) Jaký typ stanu?
Rád bych nějaký, že jsem se vešel na kole palců
2) Jaký typ mat?
3) Jaký typ spacák?
Jsem velký táborník již, ale nikdy se na kole a jsem zvědavá, co jiní dělají. Hledám zařízení, které jsem se vejde do pěší back-pack.
FWIW. Doporučuji LEVNĚ 2-muž vyklenuté deset tun ... přinést nějaké noviny na linku kole na straně stanu podlaha + něco tužší pro přední vidlice (nebo vlevo pedál / etc. závislosti na tom, jak se rozhodnete umístit kolo ve stanu), k odpočinku na / V jako dno 2-litrová láhev soda (pro levý pedál), nebo cokoliv si myslíte, že může pracovat pro vás.
Je-li hmotnost, není problém, chtěl bych doporučit self-huštění mat, protože role přísnější ... Nebo, je-li hmotnost je faktor, pak NON-Ensolite Microcell podložka (tj. jsou podložky, které mají nulovou paměť, ale v důsledku toho nemají roll, jak pevně).
Já bych volit syntetický pytel (občas prší, i když to není v prognóze & Down dělá špatně ve vlhkém prostředí), který je hodnocen až 32 ° F i když teplota vzduchu bude asi o 60 ° nebo teplejší, protože někdy teplota houpačka od den-to-noc + možná únava může jen aby bylo cítit mnohem chladnější, než je.
BTW. Opravdu chcete koše ... budete velmi nešťastný CAMPER při pokusu o jízdě s naloženým batohem ... OR, jsi jen s uvedením výše objemu byste chtěli pracovat s (tj., 3500 do 4500 cubic palce)?
Spíte s motorkou ve stanu: confused:
Spíte s motorkou ve stanu: confused: Je lepší spát s kole uvnitř stanu, než se probudit a najít kole našel cestu do nového domova!
Spíte s motorkou ve stanu: confused: Rozhodně! A holčičí spí venku. Někteří lidé říkají, to divný, a tam je víc než jednu fotografii na webu závodu z různých setkání.
Moje otázky:
1) Jaký typ stanu?
Do stanu jsem použití je REI Half Dome 2 HC stanu. To má dvě dveře a dvě předsíně. Předsíně byly dost vysoká, abych si na kole do role. Není to technicky ve stanu, ale je to na něž se vztahuje stanu. Nikdy neměl problém. Také jsem měl přívěs, a tak jsem kolový přívěs za druhé předsíně. Stanu také klipy, místo hadic pro tyče, takže je to velmi rychlé nastavení a to je relativně lehké.
2) Jaký typ mat?
Podložky Používám je Thermarest Pro-Lite 3. Ta věc je super lehké, super malá a docela pohodlný. Je to trochu drahý, ale já jsem neměl jediný problém s ním.
3) Jaký typ spacák?
Mám levné spací pytel, který jsem dostal od eBay, ale koupil jsem to především proto, že zpevněné až poměrně malé velikosti. Nepamatuji si značku nebo název modelu. Podobně jako výše, bych navrhnout syntetický pytel pro menší hádka.
Zde je tip pro vás, jakmile se dostanete k tábořišti, rozbalit si spacák a podložku první, takže mají šanci získat jejich podkroví (expanze, která se vyskytuje mezi vlákny, aby řádně izolovat batohu / pad) uvnitř stanu a dělat všechno ještě později.
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0