PDA

Severní Tier Trasa

Zobrazit v plné verzi: Severní Tier Trasa

onelonerider

Jsem turné Amerikou přes severní řádu koncem tohoto roku a jsem přemýšlel, zda někdo bude mít zájem připojit se mnou, mám mapy a stanovenou trasu, takže by to neměl být problém. Jsem 25 letý muž a žít ve Velké Británii. Já jsem doufal, že na pozemku v Seattlu Vanouver nebo někdy v září a skončit 4200míle trase mezi 65 a 75 dní, tak létání vrátil z New Yorku nebo více místního letiště poblíž Bar Harbour, Maine (dokončení bodu) po dobu listopadu. Mým záměrem je, aby byl co nejvíce krajina a lidé v Americe je to možné. Trasa zahrnuje čtyři pohoří, tak to není nebude procházka v parku. Udělal hodně na kole, ale dříve, než v současné době mají přestávku od něj.

Nemám konkrétní charitativní jezdit v tuto chvíli ani tak pokud má někdo příčinou jsou vášnivý a chtějí získat peníze pak jsem ochoten spolupracovat na věc.

Mám asi vynechali spoustu detailů, ale i pro to, co potřebujete vědět, jak je dobře, ale když mě kontaktovat mohu vám nápad.

Děkujeme Vám za přízeň a těším se na zprávy od vás.

Rob

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations delivered by vBET Translator 3.2.2