Zobrazit v plné verzi: Bezpečnost v USA
Ahoj,
Volám pozor na trochu poradenství o turné v Americe.
Já jsem cestoval po celé severní vrstva montana Washington Idaho Severní Dakota celá cesta přes k státě Maine na pobřeží Atlantiku. Já jsem se pohodlně vzdálenosti potřebné pro pokrytí a jsem pohodlný se vším, co je v mém kontrolou. Jednu věc jsem trochu obavy, je nebezpečí od zvířat přes tuto cestu, já vím, že většina noci budu spát v kempu a to by neměl být problém, ale ptám se, jaké jsou vlastně šance, že budou napadeni volně žijících zvířata na této trase-i během dne. Myslím, že bych měl dávat pozor hlavně medvědi a vlci. Jsem samozřejmě bude dělat nic, co by provokovat. A také, jaké jsou šance, že budou napadeni vlastně lidi, protože to je sólo výlet.
Existuje něco, co by mi poradit, nebo s tím? Any advice chtěl bych být ocenil.
Rob
Máme opravdu zlé zvíře v této oblasti, je to výzva homo sapiens. Toto zvíře je proslulý dělá hloupé věci, jako jsou výběrová řízení, která mohou řídit nejblíže k cyklistům, křičel sprosťárny, házeli plechovky od piva, která prochází cyklista pak rychle odbočka vpravo. Pro toto zvíře doporučuji rozvojových opravdu hroší kůži. Můžete si vytvořit silnou kůži jízdu v městských oblastech.
Musíš se mě legraci, bude většina z jízdy se uskuteční v zemi, tak doufám, že nebude mnoho z těchto typů lidí. Navíc doufám, že část jejich popis homo sapiens, je falešný, jak to vypadá zatraceně smutný za ně, i když cyklisté si přijdou (zřejmě) za druhé.
O vážnou věc Ví někdo o všech volně žijících živočichů nebo nebezpečí bych měl dávat pozor na tento stupeň severní trase?
Thanks Rob
O vážnou věc Ví někdo o všech volně žijících živočichů nebo nebezpečí bych měl dávat pozor na tento stupeň severní trase?
Thanks Rob
Jen Homo Sapiens! Já to musím vědět, žiji v této oblasti.
Jaké oblasti žijete v?
Severní vrstva zahrnuje 14 států a čtyři pohoří
Jaké oblasti žijete v?
Severní vrstva zahrnuje 14 států a čtyři pohoří
I v současné době žijí ve Spokane, který je ve Washingtonu v blízkosti hranic s Idaho a Montana (mapquest to). Také jsem žil v Illinois a Michigan a mají cestoval ve všech státech severní vrstvy ve všech ročních obdobích.
Minulý rok jsem vylezl Mt Kataydn ve státě Maine v průběhu září.
Ahoj,
Volám pozor na trochu poradenství o turné v Americe.
Já jsem cestoval po celé severní vrstva montana Washington Idaho Severní Dakota celá cesta přes k státě Maine na pobřeží Atlantiku. Já jsem se pohodlně vzdálenosti potřebné pro pokrytí a jsem pohodlný se vším, co je v mém kontrolou. Jednu věc jsem trochu obavy, je nebezpečí od zvířat přes tuto cestu, já vím, že většina noci budu spát v kempu a to by neměl být problém, ale ptám se, jaké jsou vlastně šance, že budou napadeni volně žijících zvířata na této trase-i během dne. Myslím, že bych měl dávat pozor hlavně medvědi a vlci. Jsem samozřejmě bude dělat nic, co by provokovat. A také, jaké jsou šance, že budou napadeni vlastně lidi, protože to je sólo výlet.
Existuje něco, co by mi poradit, nebo s tím? Any advice chtěl bych být ocenil.
Rob
Jsem jel Severní Tier 6 krát a viděl 2 medvědi a vlci ne.
Zdá se, že medvědi se prošli tábořišť v noci, takže jsem mohl být blízko, ale spal v té době. Medvědi mají dobrý čich tak skladování potravin "medvěd rezistentní" je důležité. Použil jsem lano pro zavěšení potravin vysoko mezi stromy. Nenechávejte si jídlo v tvém stanu a pokusit se udržet si spacák, mat, oblečení, a to, co stále ještě si přinesete do stanu se vonící jídla. Jeden z mých kolegů jezdců říkával, že nechcete používat jako slanina polštářem: <
Sólo na koni má velkou svobodu, ale má smysl mluvit s dalšími jezdci a karavanů v oblastech budete cestovat v místní informace o podmínkách silnic, stavebnictví, nebezpečí a samozřejmě legrace něco vidět, místa pobytu a jíst.
Na jiném má někdo a poradenství v oblasti cestování a zdravotního pojištění pro státy, to je 90 dnů turné a měl jsem uvozovky, ale oni jsou všude kolem £ 270 - chtějí, aby si to levnější, než ve skutečnosti.
Any advice bude dobré
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0