PDA

a jsou téměř pryč ...

Zobrazit v plné verzi: a jsou téměř pryč ...

totolacoste

Nazdar,

I vysláni několikrát během posledních několika měsíců, o výlet do Barcelony, která přítel a já jsem měl v plánu. Z důvodů logistických a finančních, museli jsme přejít do Amsterodamu.

Konečně jsme plumped za pár Dawes Kara Kums a další věci, jako je košů a tak dále, byly nakoupeny postupně (Vaude pro mě i některé další, aby pro mého přítele, ale já jsem ještě vidět jeho). Pokud jde o spaní, má stan a já mám s

A my jsme srazil malého webu spolu ...

http://2x2wheels.org/

Toto je naše první velká cesta (jsme oba pottered asi na kolech v naší vlasti 30 let nebo více, ale nikdy ne více než 20 kilometrů v jeden den), a tak jsme na to připraveni, aby se chyby a být trochu mimo Podmínkou pro prvních pár dnů nebo

Přát nám štěstí!

Re: a jsou téměř pryč ...

xilios

Tailwinds, George a Monique
Re: a jsou téměř pryč ...

totolacoste

Ale ano, my jsme ježily vzrušením.

Ale ano, my jsme ježily vzrušením. : o

vinyl_theif

Nejlepší části jsou určitě přes Pyreneese po první francouzský / Spanisg pohraničního města Bourg Madame silnice šplhá přes některé opravdu pěkné kroucení komunikací (jako jsou ty auta vyrábí použít pro inzeráty, kde je nikdo jiný na silnici & slunce zářící dolů, opravdu dobré!)

Co se týče sedla, já používám B67, rozhodně bych nedoporučoval B17, protože to nejsou patrné, pokud si to bude na koni říci 5-6 hodiny denně, pak jednou s pružinami je nejlepší, můžete se thankyou bum! Můj první turné jsem udělal v roce 2006 se standardním sedlem & Použil jsem polstrované šortky, ale s B67 polstrované šortky zůstat doma.

Hezký výlet.

Staré Route 66 tour - had antivenom.
Mark

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish