PDA

Proč řazení bar konec?

Zobrazit v plné verzi: Proč řazení bar konec?

Strany: [1] 2

BikeyGuy

Byl jsem silniční kolo jezdce na 25 + let.
I'm looking se dostat do dlouhé vzdálenosti turné. Košíky ... atd.
Nikdy jsem nepochopil, proč jezdci výlet na kole přednost řazení bar konce.
O co jde?

Díky

kk4df

Myslím, že jeho další spolehlivost problém. Třídy GT bývají často v odlehlých oblastech, daleko od cykloservisech ve větších městech. Řazení bar konci může být přeměněn z indexu tření režimu v případě potřeby, a zdá se, že mnohem větší problémy, než-bez brifters. Pokud jste nikdy vzít cestovní kolo daleko od domova a jezdit více ve městech, brifters může být podle vašich představ.

I dojíždět s barcons na mém nevrlý LHT, a neměl problémy se upravují. Stále mám na svém kole brifters silnici CF.

BikeyGuy

Díky .... dává smysl.
Hezký výlet!

alfeng

Byl jsem silniční kolo jezdce na 25 + let.
I'm looking se dostat do dlouhé vzdálenosti turné. Košíky ... atd.
Nikdy jsem nepochopil, proč jezdci výlet na kole přednost řazení bar konce.
O co jde?
Shimano řazení bar konci rozhodně spolehlivější než 8-speed Shimano STI řazení, které by mohly být zablokovaný, pokud jste byli buď hamfisted nebo smůlu (Nikdy jsem neměl problém s 8-speed Shimano řadící, ale vím, že jediný člověk, který propůjčil svůj bike někomu & ale vrátil se zaseklo 8-speed Shimano řazení a já jsem četl o jiné měla problémy, příliš) ... mým reckoniing, 9-speed Shimano řadící byly méně pravděpodobné, jam, ale stigma 8-speed STI řadící tím jistě visí nad nimi. Spolehlivost 10 Shimano-rychlostní řadící je přinejmenším stejně dobře jako jejich 9-rychlostní řadící (co to může být !?!).

FWIW. Jedním z důvodů, řazení bar konci byli / jsou přednostní pro turistiku je to, že jezdec nemusí výrazně změnit svou pozici na kole k posunu oproti posunu při použití downtube řazení - to je, tam je minimální změna jízdní pozici - zvláště je-li vaše ruce jsou již na kapky - dosáhnout řazení, protože nemusíte dostat dolů k posunu downtube baru konci řazení.

Alternativní řazení (který byl díval se dolů na zkušené jezdce), by bylo řazení, které upevní na stopce, protože tam byla malá šance, že byste mohli potenciálně napíchnout si na páčky.

BTW. Kombinované hmotnosti baru Shimano končí + brzdové páky je dost blízko, aby váha páru 9-speed Ultegra STI řazení, takže není hmotnost úspory pomocí čárových končí ... a, Shimano indexované řazení bar konce Zdá se, že zavedení trestu značnou váhu ve srovnání s downtube NEBO vinobraní (tření-only) Suntour Barcon řazení.

I když jsem zjistil, že Shimano STI řazení hranolů při downshifting pod zátěží (tj. jde do kopce), na větší ozubená, můžete snadno 'svalů' downshift s barem posunu konec.

BTW2. Osobně, FWIW, nebudeš-li zájem o řazení bar konci pak bych doporučoval, které považujete za 10-speed Campagnolo řadící pro turistiku na kole ... Protože jsem zjistil, že Campagnolo řazení může downshift hladce, kdy při zatížení ...

A protože 10-speed Campagnolo řadící lze snadno pářil buď 9-speed, nebo 8-speed Shimano komponenty hnacího ústrojí nebo až 10-rychlostní přehazovačky SRAM s 10-speed Shimano / SRAM-kompatibilní kazety. Zatímco 10-speed Campagnolo řadící může být samozřejmě spojen se 10-speed Campagnolo hnací ústrojí, největší ozubnicová na jejich woosiest kazeta je jen 29 tun, takže pokud chcete / potřebujete kazeta s širším rozsahu, Shimano (-kompatibilní ), zadní kolo je více pozornosti pro turistiku.

Používám Campagnolo řazení s Shimano MTB-a-road zadní přehazovačky + kola, které se Shimano 9-speed & 8-speed kazety.

Jestliže Campagnolo řazení nahoru džemy, lze ji rozebrat & přeskupeno nebo přestavěný s novými díly (děti, nezkoušejte to doma!) ...

Tvrdí se, že můžete rozebírat & reassemble SRAM řazení, ale zřejmě tam nejsou žádné náhradní díly chybí cannibalizing jiného SRAM řazení.

vinyl_theif

: eek: eeerrrkkk. Bar konci řazení! Drop tyče jsou jistě poslední řazení byste chtěli na turné kole .... museli sklonit jak jich dosáhnout, pokaždé, když chcete změnit, pokuty na závod na kole, ale turné? Použil jsem Euro turné tyče na můj karavan i postavit tento rok & mi hodí jemné, má to náboj Rohloff poté, co na koni 3500 míle na ní zatím není žádný regrest teď na velkém ven-ležel.

Mark. : D

http://i409.photobucket.com/albums/pp176/yellow7/SD530890.jpg

randochap

No, každý do svého, ale konců tyčí a pusť bary jsou zdaleka můj výběr pro turistiku. Jak již bylo uvedeno, že jsou velmi spolehlivé. Použil jsem bar končí v různých podobách již více než 30 let.

Drop tyče umožňují další pozice rukou - zmírnění tlaku - a jsou více aero pro ty dny, kdy vítr špatným směrem.

Ne že bych nebyla použita přímo tyče na dlouhou cestu ... Mám poškození nervů v ruce, aby to dokázal. Kompromis by se měl v trekking barech, ale já si dám: eek: pro rovné tyče.

Mám dvě jízdní kola sportovní bar končí. To je můj oblíbený (http://www.veloweb.ca/mybikepages/blerioso.html).

Závodníci nepoužívají konců tyčí.

vincev

Mám konců tyčí na tomto 1975 Paramount.This byla volba Schwinn za 8,95 dolarů v roce 1975

http://i263.photobucket.com/albums/ii125/vincev_2008/paramount3.jpg?t\u003d1246886658

randochap

Nice Paramount. Vypadá stejně jako já:) Je-li mé oči pracují správně, ty vypadají jako tření řazení Suntour. Mám ty (a jsou stále dobré po 32 letech) na mé staré Nishiki Landau, prohlížet zde (http://www.veloweb.ca/mybikes.html).

vincev

dobré oči, přímo na peníze

longfemur

Jediný skutečný důvod pro turistiku kola mají řazení bar končí jejich pokles barů je pro ovládání při jízdě naložený kole, a to zejména na slanění. Při řazení bar konce, nemusíte brát vaše ruce pryč řídítka hodně, a tak máte menší šanci, že ztratí kontrolu nad těžkými kole. Pod kontrolou situaci byste pravděpodobně na koni v kapkách stejně, a tak konců tyčí jsou šikovné na to.

Nyní, to bylo před integrovaným brzdovým / posun páky. Tyto aby tuto problematiku diskutabilní, protože jsou ještě lepší pro udržení kontroly, než je konec páky bar. V tomto bodě, turisté, kteří se rozhodnou bar končí tak víc proto, že jsou jednodušší než integrované páky. Ty jsou však v dnešní době docela spolehlivé a mnozí turisté jezdit s nimi. Myslím, že to může záviset na tom, jak daleko od civilizace, máte v plánu jezdit.

randochap

Myslím, že to může záviset na tom, jak daleko od civilizace, máte v plánu jezdit.

Určitě. Ale kdo se chce zabývat obnovy řazení uprostřed turné? A ty, které mohou být přestavěn (Jen jsem měl jsem 2006 Campagnolo zrekonstruovaná Kentauři), nakonec se opotřebí pramenů, které nemohou, jsou nesmysly, jakmile se jim nepodaří.

I když bych byl docela jistý, kterým se stanoví na dlouhém turné s novými nebo rekonstruovaná integrované řazení, byl bych zdrženlivý k tomu, aby se něco starší než dva roky.

Další věc, aby zvážila kromě celkové spolehlivosti - nikdy jsem neměl žádné bar-konců selhání v 30 + let - barcons jsou také odolné v případě havárie ... a já jsem mnohokrát narazil na barcon-vybavená kola. Poslední byla 3 týdny. Ani škrábnutí na barcons. Stejné nelze říci o sousední aero pákami, které obě utrpěl rozsáhlé oděru ... nemluvě o mé pokožce. Kdyby byli STI nebo Ergos, obávám se, že by zůstaly funkční. Viděl jsem to (http://www.randonneurs.bc.ca/galleries/gal_2005/photo-pages/vi2-300-tsunami/photo11.html) nestane.

To je moje kolo, kde w / bar končí pojďte dál Právo mech pro tuto práci.

Přesun z digestoře (kde trávíme většinu času) k posunu je nevýznamný a stává se druhou přirozeností. Jediný problém je pravidelně přepínání mezi integrovanou a bar-končí. Poté, co na koni, řekněme, můj Bleriot (http://www.veloweb.ca/mybikepages/blerioso.html), na chvíli, na začátku jízdy na mé Ergopower-vybavená kola, jsem nutně sáhnout po jiných-neexistující barcon . : o

slowbutnotdead

Nechápu to, je-li strach z neúspěchu brifters se zdá být problém, proč ne, jak přinést pár downtube řazení jako záložní ve vašem koš, neberou moc místa ani moc vážit. Jsem cestoval se svým sborem kempový brifters po dobu tří let bez problémů, jsou podporovány zájezdy, ale pochybuji, že podporují čet mají sadu kempový sboru jako náhradní díly. I mohou přinést své downtube řazení jako záložní příště.

longfemur

Neříkám, že není nic špatného, ani downtube nebo řazení bar konce. Jen vysvětlující původ tohoto výběru. Jediné, co nechápu, je někdo, raději vzpřímeně na koni s tyče ploché, nebo některé z těch, tak-zvané turné bary, nikoli klesá. Nemůžu jezdit příjemně i na 25 mil nastavení takhle, natož cross-country tour. Pokud si nepřejete, aby ohnout v kapkách stejně jako závodník dělá, stačí nastavit kapka barů vyšší. S vrcholy v sedle úrovni, neměl by být nepříjemné vůbec k dosažení těchto kapek. A jak jsem řekl, pokles tyče jsou nejen pro pozice rukou, tak dobré, jak to je. Jsou také pro dobrou kontrolu naložených kol, a to zejména na slanění.

slowbutnotdead

Souhlasím s poklesem bar na turné kole, potřebuji další pozice rukou, že pokles bar nabízí.
Ale zdá se, bar konce jsou přednostní pro turistiku po brifters, a důvodem je to, že mohou brifters členění a je obtížné je zachovat v této situaci. I o otherhand neměli problém s brifter na 4 roky, které jsem vlastnil je na třech kolech (a já jsem stále vlastníkem všech těchto kol). Takže nevím, jaký problém je s tím brifters na turné kole. Kdybych byl, že obavy, že by selhání bych zachovat řadu downtube řazení v tašce pro případ nouze, umožní to snadno opravit a funkci až dostanu odpovídající opravy.

Omlouvám se zatáčet bodu.

cyclemanx

Zdá se, že bar-end řadící se tradičně cestu, kvůli jednoduchosti.
Osobně si myslím, že je to velmi zvláštní místo, dát páku, ale kde jinde si můžete dát?
Neměla jsem žádné problémy s STI o kapek na několika měsíci-dlouhá turné ve Velké Británii, Malajsii a celé Borneo. Já jsem teď přešel na ploché oceli s krávou rohy, a Grip-shift, který jsem najít vhodnější pro ovládání na Novém Zélandu je hluboká štěrkových cestách zpět.
Můj jediný významný neúspěch byl hliníkový Topeak bar zadní nosič, který rychle pracovat kalené a vyštěkla na čtyřech místech, jako jsou křupavé nudle.

bloomer45

: eek: tak jsem šel ven a koupil Fuji s sti shiftetrs jsem šel s ním 500 mil a řazení není vždy dobré do velkého kruhu na přední straně. Musím se držet kabelu banjo těsný. Také přesun do malého kroužku na zadní straně pomáhá přední vyskočit na velký prsten. Také s sti řazení you cant mít abag na rukojeti. Pořád wounld obchod, protože i pobyt v mn, takže oprava není problém

geoffs

I am using Dura-ace STI 9spd na mém turné tandemu, který probíhá přes 13000 km bez problémů. Já mít bar-end páky v mém montážní brašna jen v případě.
Můžete použít H / B pytel s STI pomocí rollermajigs kde kabelu vyjde brifter. Mám ortleib médium, které vykonal několik cest

swampy1970

Mám sadu Dura Ace 10 rychlostí řazení bar konec na kole - fungují skvěle.

longfemur

Jízda na koni silniční kola od roku 1970, dovedete si představit, že jsem měl každý druh řazení, včetně Barends, downtubes, namontované na řídítka kmenových ... si vzpomenete. Také oba integrované Shimano a CAMPY. Taky jsem se vrátil a dále mezi různými typy. Osobně jsem zjistila, že všechno ostatní, včetně Barend řazení, cítí trochu zvláštní nepohodlný a po použití brifters na chvíli. Je těžké se vrátit. Mohl bych, kdybych si mohl, ale já si nemyslím, že bych vědomě rozhodnou pro tuto volbu v tomto bodě. Mou plnou turné kolo má downtube řazení se původně přišla se v polovině 80. let-(Suntour stupňování páky), a já jsem skutečně raději, že v průběhu řazení bar konec.

Podle mého názoru, jak už jsem řekl dříve, řazení bar konci máme vždy složitější nastavení, protože další kabely pocházející z řídítek. Takže jsme nemluvím o jednoduchosti, jako to downtube řazení. Jedinou skutečnou výhodou bylo to, že se může posunout, aniž by vaše ruce pryč řídítka ... což je někdy užitečná při jízdě plně naložené cestovní kolo. Ale moderní brifters postarat se o tento požadavek.

Adrian @ Stufish

Pro každého, kdo se abrs, že nakonec směřovala nahoru (např. Podle sídla řídící Recumbents), jsou včely kolena.
Ukazováček & palcem u zařízení, 3 prsty na levé brzdy!

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish