PDA

Zobrazit v plné verzi: Bob Ibex nebo Bob Yak ... ??

Bob Ibex nebo Bob Yak ... ??

vja4Him

Má někdo zkušenost s Bob Ibex a / nebo Bob Yak ... ?? Já jsem do velké míry tvoří mé mysli si jeden nebo druhý pro mé Electra měšťák.

Budu používat Bob převážně pro nakupování pro sebe a dva chlapci. Také použít pro kempování Bob několikrát do roka.

Také je tam stejně, že mohu držet full-délka zadní blatník, a ještě připojit Bob, ale museli pokusit se najít kratší blatník?

Shimano

Bob Kozorožec bude více pohodlným pro vaše smíšené zboží: D, ale pokud se rozhodnete pro bob jaka dont mít vejce.

Jednou jsem měl Bob Yak a pracoval docela dobře

držet na koni!
http://www.rodandoenbaja.com

vja4Him

Bob Kozorožec bude více pohodlným pro vaše smíšené zboží: D, ale pokud se rozhodnete pro bob jaka dont mít vejce.

Jednou jsem měl Bob Yak a pracoval docela dobře

držet na koni!
http://www.rodandoenbaja.com

Mluvil jsem s mojí nejmladší chlapec (jedenáct) včera o které bych měl dostat Bob a předmět plnění vajec přišel! Zdá se, že s otřesy, který by měl chránit vejce a jiné breakables (sklenice), lépe.

borisBob

Mluvil jsem s mojí nejmladší chlapec (jedenáct) včera o které bych měl dostat Bob a předmět plnění vajec přišel! Zdá se, že s otřesy, který by měl chránit vejce a jiné breakables (sklenice), lépe.
Dobře chlapci ... Pokud jsou dobře uvařené vejce, není to nic vážného aboyt ... a ... Potřebuji stejné přívěs příliš ... ale jak to najít ... Nejbližší obchod s přívěsy, jako je Vídeň ... 1000 km daleko ode mě ... nějakou představu: confused:: confused:: confused:

vja4Him

Dobře chlapci ... Pokud jsou dobře uvařené vejce, není to nic vážného aboyt ... a ... Potřebuji stejné přívěs příliš ... ale jak to najít ... Nejbližší obchod s přívěsy, jako je Vídeň ... 1000 km daleko ode mě ... nějakou představu: confused:: confused:: confused:

Obraťte se na společnost, která dělá z Boba přívěsy, a zjistěte, zda budou k dostání je blíže k místu, kde jste.

Mimochodem, když jsem se zmínil, vejce a sklenic s jídlem, mluvil jsem o tom, kdy jsem jít na nákupy na kole ... nepřijetí vejce nebo sklenic kempu na kole!

Pokud bych vzal vejce táboření bych uvaříme první. A potravin, které vstoupily v kelímcích (jako nakládaný česnek!, Želé, okurky, atd.), chtěl bych převést do plastových kelímků, které pevně uzavřené.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish