Zobrazit v plné verzi: Bob Ibex nebo Bob Yak ... ??
Bob Ibex nebo Bob Yak ... ??
Má někdo zkušenost s Bob Ibex a / nebo Bob Yak ... ?? Já jsem do velké míry tvoří mé mysli si jeden nebo druhý pro mé Electra měšťák.
Budu používat Bob převážně pro nakupování pro sebe a dva chlapci. Také použít pro kempování Bob několikrát do roka.
Také je tam stejně, že mohu držet full-délka zadní blatník, a ještě připojit Bob, ale museli pokusit se najít kratší blatník?
Bob Kozorožec bude více pohodlným pro vaše smíšené zboží: D, ale pokud se rozhodnete pro bob jaka dont mít vejce.
Jednou jsem měl Bob Yak a pracoval docela dobře
držet na koni!
http://www.rodandoenbaja.com
Bob Kozorožec bude více pohodlným pro vaše smíšené zboží: D, ale pokud se rozhodnete pro bob jaka dont mít vejce.
Jednou jsem měl Bob Yak a pracoval docela dobře
držet na koni!
http://www.rodandoenbaja.com
Mluvil jsem s mojí nejmladší chlapec (jedenáct) včera o které bych měl dostat Bob a předmět plnění vajec přišel! Zdá se, že s otřesy, který by měl chránit vejce a jiné breakables (sklenice), lépe.
Mluvil jsem s mojí nejmladší chlapec (jedenáct) včera o které bych měl dostat Bob a předmět plnění vajec přišel! Zdá se, že s otřesy, který by měl chránit vejce a jiné breakables (sklenice), lépe.
Dobře chlapci ... Pokud jsou dobře uvařené vejce, není to nic vážného aboyt ... a ... Potřebuji stejné přívěs příliš ... ale jak to najít ... Nejbližší obchod s přívěsy, jako je Vídeň ... 1000 km daleko ode mě ... nějakou představu: confused:: confused:: confused:
Dobře chlapci ... Pokud jsou dobře uvařené vejce, není to nic vážného aboyt ... a ... Potřebuji stejné přívěs příliš ... ale jak to najít ... Nejbližší obchod s přívěsy, jako je Vídeň ... 1000 km daleko ode mě ... nějakou představu: confused:: confused:: confused:
Obraťte se na společnost, která dělá z Boba přívěsy, a zjistěte, zda budou k dostání je blíže k místu, kde jste.
Mimochodem, když jsem se zmínil, vejce a sklenic s jídlem, mluvil jsem o tom, kdy jsem jít na nákupy na kole ... nepřijetí vejce nebo sklenic kempu na kole!
Pokud bych vzal vejce táboření bych uvaříme první. A potravin, které vstoupily v kelímcích (jako nakládaný česnek!, Želé, okurky, atd.), chtěl bych převést do plastových kelímků, které pevně uzavřené.
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0