PDA

Zima na koni? Nejlepším stavu?

Zobrazit v plné verzi: Zima na koni? Nejlepším stavu?

BikeyGuy

Wisconsin zimy nejsou nejlepší jezdit v zimních měsících.
Přinejmenším.
Pokud byste mohla dostat pryč na pár týdnů, kdy v 48 by svůj tip na leden / únor dostat pryč?
Hledáte dobré silnice, nízkou intenzitou provozu, a tam musí lézt kopce ... atd.
Brew pub či dva by nebolí.

ndbiker

Wisconsin zimy nejsou nejlepší jezdit v zimních měsících.
Přinejmenším.
Pokud byste mohla dostat pryč na pár týdnů, kdy v 48 by svůj tip na leden / únor dostat pryč?
Hledáte dobré silnice, nízkou intenzitou provozu, a tam musí lézt kopce ... atd.
Brew pub či dva by neškodilo either.You zkusit Asheville NC. Jsou blízko horní části Blue Ridge Parkway pro automobilový provoz během zimních měsíců. Dostane se tam chladno, ale hodně dní, silnice jsou naprosto jasná a prázdná. Náročné výstupy, awesome slanění. Hodina pryč v nižších nadmořských to většinou v 50. a 60. letech. Velké brewpubs v této oblasti. Malé město s mnoha kultury. Pokud chcete jít tam, kde je tepleji zkuste Greenville SC. Hodinu dolů z hor od Asheville. George Hincanpie (sp?) Žije.

BikeyGuy

Díky ndbiker.
Spousta a já se dávají dohromady cyklovýlet příští zimu.
Shromažďování informací nyní.
Dobrý vstupy. Thanks again.

ndbiker

Díky ndbiker.
Spousta a já se dávají dohromady cyklovýlet příští zimu.
Shromažďování informací nyní.
Dobrý vstupy. Díky again.My bratr a vzal jsem krátký 24 mil jízdy (12 mil do 12 dolů), asi od 3000 ft. do 5700 ft na místě zvaném Craggy zahrady v únoru loňského roku. Teplota byla 50 F na začátku, F 35, když jsme došli Craggy zahrady. Jsem z Ohia, takže stoupání mi trvalo 1.75 hodin cesta zpět dolů mi trvalo 22 (vynikající!) Minut. Můj bratr, který tam bydlí, byl v méně než 20. Je hezké mít dva plné pruhy vyjednávat sestup. Je to pomalé sezóny na Blue Ridge, takže i menší výšky, které umožňují provoz není tak špatné. Řeknu to buď nahoru nebo dolů, velmi málo bytů. Tam jsou stovky kilometrů turistických tras, pokud chcete změnu rychlosti z kola.

Pokud jde o hospody Brew můžu myslet na několik, ale některé jsou stále populárnější Asheville Brewing Company, Jack of the Woods / Zelená firma pivovarnictví Man, Highland Brewing, Pisgah pivovarnictví. Nevím jméno, ale tam je / byl kino Brewpub. http://www.exploreasheville.com/where-to-eat/restaurants-by-cuisine-type/brewpubs--microbreweries/index.aspxThe Biltmore Estate je v jistém smyslu drahé, ale stojí za prohlídku (včetně vinařství). Asheville má tuny výborných restaurací belying to 80K populace.

Hodně štěstí na vaší cestě plánování.

jhuskey

Máte-li jezdit oblasti NC být jisti, a jezdit po nově nalezenou Gap Rd Smokies.It je velká stoupání a výbuch na desend.

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Translations delivered by vBET 3.2.2