PDA

Turné s Desetiboj trekové kolo?

Zobrazit v plné verzi: Turné s Desetiboj trekové kolo?

Elizabeth101

Ahoj, plánujeme turné ve Francii z přibližně v polovině srpna na-střední-září. V současné době plánujeme v souvislosti s nástupem vlastní kola z Austrálie, můj buď můj Cannondale T2000 nebo hybridní spolehlivý, John je Vivente World Randonneur. Však po mnoho příběhů o leteckých poplatků absolutní štěstí pro vaše kola plus hádka balení je a snaží se být mobilní s velkou krabici a všechny své věci. Zajímalo by mě, zda by nebylo jednodušší koupit jeden z modelů, trekingové Desetiboj je (Riverside 5) za zhruba 400 eur? Zdá se, že je velmi dobře vybaven. Jsme jen v plánu dělat kolem 1500 km a pak jsme mohli odejít s rodinou ve Skotsku buď pro další návštěvu, nebo pro jejich použití.

Co si myslíte? Máte-li přístup k Desetiboj bych ve skutečnosti ocenit váš názor. Také bychom mohli držet přední stojan na jejich vidle?

To však odvolání, jen dostat na kole nakupovat, držet naše košíky & stanu na cyklus a pryč do západu slunce: cool:

Elizabeth101

No trochu zklamaný, tolik názorů, ale žádné odpovědi! Nemá někdo nějaký názor?
Má někdo viděl tyto kola a mohl by poradit, zda by mohly mít přední nosič?

Já jsem měl nějakou zpětnou vazbu na crazyguyonabike a couchsurfers cyklistů, ale ne tady. : confused:

herrkaa

Ahoj,
Ne jistý-li tato otázka je ještě otázka pro vás, ale tady je můj vstup:
1) kolo v krabici bude provádět pravidelnou leteckou společností jako zavazadla, alespoň, když cestujete mezinárodní. Nejste si jisti, který vás rezervovali se, ale jejich internetové stránky by měly mít oddíl na kole dopravy. I've přepravovat kola jsem po celém světě mnohokrát - bez problémů. Získejte krabici od kola obchodu, Google ", jak se pole na kole", a budete v pořádku. Dalo by se ještě zeptat na kole ukládat do pole Vaše kola pro vás, ale bez praxe, kterou musíte udělat to samé tady v Evropě.
2) při pohledu na kola vás a váš manžel v současné době jízdy, já se jen těžko věřit, můžeš být rád na kole Decathlon. Jsou těžké a neohrabaný. Dobré pro příležitostné jezdce na rovné ploše, ale jedeš z naprosto odlišného úhlu.
Budete se muset trávit čas dostat na kole, taky.
Stručně řečeno, za celý měsíc na koni ve Francii, tak bych určitě přinést vlastní kolo.

bicycledick

Určitě byste si vzít kolo od sebe. Není to, jako by to super těžké. Myslím, že jsem si vzít vlastní kolo taky.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish