PDA

Indie, Nepál, prosím, poradit nováček!

Zobrazit v plné verzi: Indie, Nepál, prosím, poradit nováček!

storminnorm

Ahoj, jmenuji se Laura a jsem plánování 'mezera' rok, teď, když jsem vystudoval University.

Mám zájem o cyklistiku z Indie do Nepálu. S Googled celý den jsem jen opravdu našel cestu z New Delhi do Kathmandu.

Má někdo nějakou radu nebo zkušenost, nebo dokonce myšlenky na cyklotrasy trvající asi 2-3 týdny? Na rozdíl od většiny z vás nemám zkušenosti turné, a raději by se střední intenzitou jízdu, aniž by chybět na žádné webové stránky, které je potřeba navštívit po cestě.

Chápu, že jízda této délky by vyžadovalo hodně přípravy a výcviku.

Any advice si mohl dát by nejvíce ocenili? Díky

Bowkes

Nazdar,
Nejste si jisti, zda máte jakékoli další s plánováním této cestě, ale pokud je jeho zájem, jedu do Indie brzy na kole z Manali do Ladaku a možná strávit nějaký čas na kole přes Spiti. Budou mít, aby dali dohromady s dalšími cyklisty na cestě do určité morální podporu!

Steve (UK)

storminnorm

Nazdar,
Nejste si jisti, zda máte jakékoli další s plánováním této cestě, ale pokud je jeho zájem, jedu do Indie brzy na kole z Manali do Ladaku a možná strávit nějaký čas na kole přes Spiti. Budou mít, aby dali dohromady s dalšími cyklisty na cestě do určité morální podporu!

Steve (UK)
Hi Steve,
Neudělal zatím moc plánování, ale já jsem zvyklý být venku do konce roku 2010 - asi budete byly pryč a do té doby? by bylo dobré se setkat se s jinými cyklisty ačkoli. hodně štěstí s vaším plánování a mají velký čas v Indii!

Vakovlk

Hi Steve,
Neudělal zatím moc plánování, ale já jsem zvyklý být venku do konce roku 2010 - asi budete byly pryč a do té doby? by bylo dobré se setkat se s jinými cyklisty ačkoli. hodně štěstí s vaším plánování a mají velký čas v Indii!

Jsem backpacked, že přesná trasa, takže myslím, že by mohl být schopen pomoci.

I'll start off slovy bych cyklu této trase. Je to těžký backpacking trasu a je to v podstatě zmrzačení. Nemohu si vzpomenout na krajinu je, že ani zajímavé.

Jedna věc trasa má jít za to i když je celá Agra, Taj Mahal, Amber Fort, Varanasi věc. Existuje několik dobrých zajímavostí po cestě, a stejně jako u všech Indie, nebudete nikdy nudit.

Vlastně, čím víc jsem si to, tím víc jsem si: "proč se obtěžovat?" Je tu milion dalších místech bych radši jezdit na kole lol

swampy1970

Tam je asi docela málo organizované výlety k dispozici. Vím, že tam bylo docela málo, které byly organizovány v Anglii asi před deseti lety, že bych se zbláznil tras po Nepálu nějaké šílené do hor, které byly zaměřeny na někoho, kdo byl do tvrdých horských kol. Tam bylo několik výletů také jednodušší. 'Zvláštní' bylo, že říkali, že bych si kluci se zbraněmi doprovázet jezdce ... Pěkný!

Osobně, kdybych byl právě absolvoval holka Uni, tak bych se vyhýbat někde, že jste si přinést hezké randsom ... : p Pokud musíte skončit poskytuje některé 'zábavy pro dospělé' proti své vůli, jsem slyšel, že Tijuana platí lépe a má menší pravděpodobnost úmrtí než New Delhi, Janakpur nebo Káthmándú ...

Raději se turné po jižní Americe, v Alpách nebo i jen při putování od Skalistých hor v Coloradu, a to prostřednictvím Moáb a dolů přes Grand Canyon na Vegas ... po několik nocí v hýření, vedoucí nahoru přes Death Valley a nahoru přes Sierras uptowards Kings Canyon Yosemite a ...

Thylo - Vím, že Austrálie má milion kilometrů vnitrozemí - ale existují nějaké opravdu zajímavá místa jít treking / na koni?

Vakovlk

Thylo - Vím, že Austrálie má milion kilometrů vnitrozemí - ale existují nějaké opravdu zajímavá místa jít treking / na koni?

Nejsem odborník tady, protože jsem se teprve MTB'd ve Victorii, ale vím, že je Tassie stezka, která překračuje délku Tassie (BBP udělal to, looks awesome - ale jeho trasa MTB), as Je Mawson Trail, která je téměř 600kms dlouhá a začíná v Adelaide.

To je dobrá nit (http://forums.mtbr.com/showthread.php?t=530640) na delší vyjížďky do země Oz. Možná stojí za stále v kontaktu s Audax taky.

swampy1970

Nejsem odborník tady, protože jsem se teprve MTB'd ve Victorii, ale vím, že je Tassie stezka, která překračuje délku Tassie (BBP udělal to, looks awesome - ale jeho trasa MTB), as Je Mawson Trail, která je téměř 600kms dlouhá a začíná v Adelaide.

To je dobrá nit (http://forums.mtbr.com/showthread.php?t=530640) na delší vyjížďky do země Oz. Možná stojí za stále v kontaktu s Audax taky.

Díky. Já kromě toho, že údaje jen zapouzdřit jsem kdy dostanu šanci využít ...

Automatic Translations (Powered by Powered by Google):
BulgarianCroatianCzechDanishDutchEnglishFinnishFrenchGermanItalianJapaneseKoreanNorwegianPolishPortugueseSpanishSwedish
Thanks to vBET 3.2.2 enjoy automatic translations