Quotable Kotace
"Sakra, pokud trh není hlavním faktorem největší výběr amerických ze léků. A
polovinu doby, jejich doktoři 'taky.
- "Richard Cavell" <richardcavell@mail.com> novinky-server.bigpond.net.au v sci.med.cardiology na
Sobotu 21.června 2003
Jai Mahárádža http://www.mantra.com/jai Om Shanti
** Pokud budete reagovat na příspěvek Jai Maharaj, prosím, ujistěte se, že odstřihnout původní zprávu ve svém
rozsahu **
"Dr. Jai Maharaj" Informační
Tato osoba je hra je používat zastaralá předměty přitáhnout lidi, aby na jeho webových stránkách, kde se prodává
psychické služby. Co je nejzábavnější je, že mnoho skupin, ke kterým jeho zprávy jsou
křížověodeslanépříspěvky neexistují. On ran mnoho skupin USENET. Jeho standardní způsob reakce na
útok na jeho důvěryhodnost je odpočinek na původní článek nebo poštou odesílatele osobní kontakt
Informace a hrozí, že zprávu odesílateli svému ISP pro spam nebo při ohrožení (
sama definice ironie).
Některé info re: Jai Maharaj.
mantra.com Mantra Corporation
PO Box 1919 Honolulu HI, 96792-6919 USA IP adresa 206.126.0.13 [flex.com] podnikatelský subjekt Jméno:
MANTRA CORPORATION Record Type: Jméno velitele pro domácí Zisk Corporation File Number:
82087 D1 Stav: Aktivní Cíl: BUSINESS CONSULTING, MARKETING, REKLAMA A SOUVISEJÍCÍ
SLUŽBY Místo Incorporated: Hawaii SPOJENÉ STÁTY Incorporation Datum: 11/30/1990 Poštovní
Adresa: PO BOX 1919 Hawaii Havaj 96792-6919 Spojené státy americké Officer informace
STEVENS, Jay R MILLER, JOAN E
11/30/1990 články Incorporation
Flex.com
11.31 .. 0 - 206.126.15.255
POBox 22481 Honolulu, HI 96823-2481 USA
IP adresa 206.126.0.13
Administrativní kontakt: Wong, K. Delgory del@flex.com +1-808-539-3790 ISP FlexNet, Inc Flex
Informační síť HAWAII 808.732.8849 E-mail: postmaster@aloha.com Havaji První Veřejný přístup
Internet Provider IP adresa: 199.201.240.1
hindu.org himálajský Academy * 107 * Kapaa Kaholalele Road, HI 11111 USA IP adresa 64.75.159.118
Chlapce, je tu velké množství informací tam na tenhle chlápek ... docela málo oblastí, kde nemá cenu tady ...
To je zajímavé: http://members.tripod.com/sid_e_slicker/india10.html
http://www.mantra.com/holocaust http://mathquest.com/discuss/sci.math/a/m/387192/387198
Jeho "skutečné" jméno má být Jay Stevens.
Tam je anti-Jay diskuzní také: novinky: alt.flame.jay-Stevens členem "plamene Jay Stevens"
Skupina je "Jose Mariachi"), další self-prohlásil "doktor"?) "Mariachi" Webové stránky by mohly být další
falešný Cash Grab nápadně podobné stránky Stevens ', mantra.com.
Zde je hezké Jai FAQ [dlouhé, ale zajímavé] http://www.geocities.com/drjosemariachi/jay_faq.html # bb
a zkrácená verze zde: http://www.vic.com/% 7Edbd/minifaqs/jai.maharaj.miniFAQ (http://www.vic.com/ ~ DBD / minifaqs / jai.maharaj.miniFAQ)
Udělal Kook měsíce za červen 1995 zde: http://www.lart.com/auk/whiners.html
Got něco dodat? E-Mail djmsux@hotmail.com