PDA

Zobrazit v plné verzi: Bolest v Bum a ostatní části po koni

Strany: [1] 2

Guest

Um iv dostal i delikátní otázka. Najdu kdy chodím na výlety říci 200k + můj zadek a dalších částech se tam už mají kůži na ně si myslím, že chamios mele kůži, jak jsem bolest po asi 2 dny a má 1 obrovská scabe, o kterém zadek atd. 1 blok mi řekl, že v poslední době se používá krém na readuce chamios tření. nějakou radu na to?, co je to tzv. atd.: - /

Guest

hi nicholas, dobrá práce pro jízdu ty vzdálenosti, mohu jen snít o tom vzdálenosti!
Ale přidat se mé myšlenky na váš příspěvek. Používáte originální kamzík? Většina moderních nix jsou syntetické, v posledních letech skutečně kamzíků byl nejlepší měkčené Před použitím s 'změkčovače'. Syntetické jelenice, ale nevyžaduje to. Ale slyšel jsem, že i nyní někteří jezdci jsou vzdálenosti pomocí 'osobní maziva', tj. KY želé sedla ke snížení tření. Hej! Nesmějte se, že by bylo lepší, než hromady vasoline-vaso, protože 'zkrátí životnost kamzíků, a navíc nefunguje tak dobře jako KY nebo jiné takové smetanou.
Navíc pokud si jen jezdit ty vzdálenosti občas pak zadek potřebuje čas, aby ztvrdla.
Dokonce i zkušení jezdci si bolest po propouštěcí, nebo i když je jeho den, kdy budeme více potit, než je obvyklé problémy, se může stát.
jde, sillystorm

Guest

Díky hloupé bouře. Kde mohu získat Kj Jelly? od bike shop nebo chemik? Hey i dont smát, nic, pokud itll zastavit můj zadek vypadal jako zralé rajče, D, D, D: P

Jakýmkoli způsobem, když jdu do obchodu na kole požádat o nemocné chamious smetany. Také můj chamious je syntetická, ale já myslím, že dostane bolest po 120k nebo tak.

Guest

Mohlo by to být vaše místo a ne vaše krátké to je příčinou problému.
Jakou máte?

Na zdraví!

Guest

Yeh kamarád Původně jsem si myslel, že by mohlo být příliš sedadla: -/so já mám nový. Ale problém je stále tam: o. Moje místo je teď je Selle Italia Tri Matic 2 s genunine gell. Vypadá to cool 8), ale stále mám problém??. Také toto místo je dobrý jako jeho kolejích pojmout trochu šok, jako shocky. , D

Guest

ahoj Nicholas, si můžete zakoupit, které ky smetany nebo jiné podobné značky v místním supermarketu, je u kapely pomůcky, aspirin atd. Navíc, pokud to nefunguje, můžete vždy použít na jiné věci;)
Myslím, že když si jen nové těm vzdálenostem pak to bude otázka času se přizpůsobit.
Ale i po propouštěcí jsem ještě dostat bolení zadku.
jde, sillystorm

VO2

Všechny odpovědi jsou správné. Další věc: je vaše kolo nastavení správné? Možná se příliš naklánět dopředu či posezení příliš dozadu na sedadlo. Jakékoliv jiné bolesti svalů kromě zadku? Také mnoho lidí dělají tu chybu, nákup sedadla to je příliš měkká, v naději, že měkčí jízda. To není dobré. Pro ty vzdálenosti pevnější místo je lepší. Pokud vaše kolo nastavení je správné, pak to jediné, co to je opravdu vyřešit váš problém je dobré místo (které již máte) a časté jízdy na dlouhé vzdálenosti.
Si na tom kole, kámo! , D

Guest

VO2 to se nedá kole nastavení, jak jsem si pohrávala hromady čas, aby si to správné, i já dont mít bolesti svalů. Co se stane, že všechny kůži na můj zadek + pivates je důvod tak jsem syrové maso, a to bolí.

Nějaký způsob, jak si koupil nějaký chamious krém z kola jeho obchodě s názvem 'pomoc' tak špatně, takže pokud releives mě na další jízdu, která bude 240k za týden nebo tak nějak.

Allso tohle je moje místo http://www.selleitalia.com/image/items/version/ver_img_trimatic2.gif

Guest

240 km by většina lidí bolest ****....... Pochybuji, své místo si způsobuje problémy jako ten, který máte, je docela dobrý

Guest

Yah im soooooo hapy:) i když na 160k jízda tuto sobotu (goh jsem se nehodí: (jako i přístav udělat nějaký skutečný výcvik na týden), jakkoli jízda byla dobrá, a hádejte co žádná bolest, bolest v dolní části nebo soukromé dílů. to je to, co jsem udělal

1. Nasaďte si, že chamios smetana (změkčuje až chamios chamios a snižuje tření.

2. Dejte vazelína na můj zadek a genitálie.

this worked great though, kdybych dělal delší jízdu jinou aplikací vazelíny bude zapotřebí. to není problém:)
Teď můžu zbavit se říká, že "žádná bolest, žádný zisk"

Guest

Je dobré slyšet dopadlo, D
But i cant ubránit, co vaše jezdecké přátelé by si myslel, když viděli, jdeš do křoví s džbán vazelínou a ummmm kašli kašli * * 50 km jít! jk

na zdraví!

Guest

Kdybychom byli z kola na čas (zranění apod.) bychom použili chirurgický ducha (meths) ztvrdnout kůži znovu. : '(

Pokud existují nové cyklisty čtení tohoto pak samozřejmě nenosí kalhotky pod cyklistické kraťasy. : - [Porážky předmět kamzíka!

Guest

Kluci, zeptal jsem se, že dámy v kanceláři, kde najdu KY Jelly, a doporučují, aby nechodil na výrobu jízdních kol, ale chemik. A prosím zeptal se tiše, aby se zabránilo červené tváře, jako je (červená rajčata zadek). Zdá se, že dámy vědět více o tomto, jako to, co muži vědí. , D, D, D, D Jdu to zkusit znovu, ale ne na můj zadek, D, D, D, D, a podala zprávu zítra

ewep

Nesmějte se, ale to jsem se dozvěděla od svého švagra. On je vlastně běžec, který udělal Soudruzi Marathon. On sám zraněný a půjčil můj starý závodník a nyní se některé závody udržovat se v kondici. Řekl, že používá mastivo (ano typu můžete použít na kůži, atd.::)) Řekl mi, že je není utřít stejně snadno, jako vazelína a pracuje stejně. Použil jsem to nedávno, když jsem 10 km běh a zkouší to pro zábavu během 45 km FunRide. it works great! Možná to vyzkoušet, vyčnívá čištění kamzíka po použití mastivo, dělá nepořádek v okolí s kamzíky trochu: (ale to přece chránit soukromé části dobře. A pamatujte Nesměj>: (

, D, D, D

Guest

Výmol! Nezapomeňte, čekáme na zprávu! , D::)

Guest

Obávám se, že začne intefering s mým školení Argus. tak se budu držet se "normální" a jen vyzkoušet něco nového po jízdě. PRO Každý vám řekne, nepokoušejte se nové věci před závodem.

Guest

: '(:' (: '(Alright teď nemám dost zarudnutí a rajčat pohled, ale já jsem 2 x 160 km jízdy o víkendu. V pondělí jsem šel jezdit do práce (18km každý způsobem), které dělám každý den. Byl jsem prakticky stál na pedály celou cestu. Agony. nemám seděl na kole hned za 5 dní v marné snaze zbavit se tohoto pupínek (asi 1 cm dlouhé), nalevo od středu k rozkroku. bolestivost je štípal druhu, když jsem sedět v sedle.
Snažil jsem se hydrokortison krém (běžně věci) za poslední měsíc (problém byl, že na chvíli ale udeřil nového vrcholu minulý víkend). hydrokortizon zbavuje jakékoliv svědění, ale není zbavit pupínek. Snažil jsem antibakteriální krém speciálně pro pupínek za poslední 4 dny (účinné látky: síran draselný hydroxychinolin BPC 0,2% w / w chlorokresol BP 0,2%). Omlouváme se za klinické údaje, ale stejně bych mohl být konkrétní.
Chcete-li dostat do bodu - nemůžu se zbavit tohoto zatracená věc .... jakékoliv myšlenky na to, co to je?? nápověda.
PS - Můj praktický lékař je kočka .... Radši bych, jestli můžu třídit to jeden z spěchat, než jsem k ní * ošetření ****!
Také - a nezapomeňte mi dát zpětnou vazbu o tom, jak se dostal na ...
Na zdraví

Guest

Collumbo. Měl jsem malý pupínek typ problému asi týden na začátku měsíce. Lékárna doporučil něco stojí asi R120 trubka! : o Tak jsem Germolene místo a nakonec to šlo pryč.
Sorry, vše, co mohu nabídnout, je soucit!. Tyto věci jsou peklo! : '(

VO2

Navrhuji, abyste pobyt mimo kolo, dokud tato věc se uzdravil. Pokračoval tření a pot z jízdy na kole se bude i nadále jen tehdy aggrivate malé škůdce. Kdykoli jeden z nich objeví na mém těle, já používám produkt nazvaný 'Eskamel', dostupné běžně v lékárnách. Má antiseptické, keratolitický (látka, která jedná na pročištění pórů) a exfoliativní vlastnosti. Obvykle dvě až tři dny a pupínek je historie.
Nezapomeňte suchou oblast a dobře po sprchování / koupání. Vlhkostí v této oblasti se stává živnou půdou příjemný pro všechny druhy nasties.

Guest

2-3 den s Eskamel ??!!!! Dash. Běžím k Chemist.
Thanks - Dám vám vědět, jak se dostanu dál.
BTW - většina z vás je v pravé Oz?

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish