PDA

Zobrazit v plné verzi: How Can I Cure Opakující hrdlo strep?

Lori

Měl jsem opakující hrdlo strep za posledních šest týdnů. Byl jsem Augmentin léčeni po dobu 10 dnů
Po prvním stanovení diagnózy, Omnicef po dobu 10 dní po druhé diagnózy a Omnicef po dobu 14 dní
po třetím diagnózy. První případ byl diagnostikován s rychlý test, druhé dva s
kultur. (V době, kdy kultura výsledky se vrátila, byl jsem do full-foukané příznaky znovu.)

Proč nejsou antibiotika péče o infekce a co mám dělat?

David Kůže

Lori napsal:
> Měl jsem opakující hrdlo strep za posledních šest týdnů. Byl jsem Augmentin léčeni po dobu 10 dnů
> Po první diagnózy; Omnicef po dobu 10 dní po druhé diagnózy a Omnicef po dobu 14 dní
> Po třetí diagnózy. První případ byl diagnostikován s rychlý test, druhé dva s
> Kultur. (V době, kdy kultura výsledky se vrátila, byl jsem do full-foukané příznaky znovu.)
>
> Proč nejsou antibiotika péče o infekce a co mám dělat?

Přestože selhání léčby je možné, vyplatí se ujistěte se, že nikdo jiný jste vystaveni
je dopravce. Lidé mohou mít strep a být reinfecting vám i přesto, že nemá žádné příznaky.

--
David Kůže drind@caregroup.harvard.edu

HCN

"Lori" <lpauly@sbcglobal.net> wrote in message
news: 9d78fb0b.0312091955.231fa9e1 @ posting.google.com ... ,,>

Chcete-li znovu opakovat to, co ostatní dva respondenti řekl ... zkontrolujte, zda je tu někdo, kdo jsi
jsou blízko byl re-infikovat vás.

Před několika lety se naše rodina prošla obdobím, kdy jsme byli všichni infekce hrdlo strep.
Je především hit nejmladší a nejstarší dítě ze tří dětí (který zahrnoval miserble 4.
narozeninovou oslavu pro nejmladší). Po jednání s touto dobu delší než 2 měsíce, rodinný lékař
bylo všech 5 členů rodiny testován s podrobnější test --- ten, který se alespoň 3 dny, ne
Quicky zkoušky dělají na klinice. Ukázalo se, že všechny 3 děti měly strep ... ale ne
rodiče (to bylo vysvětleno, že dospělí mají tendenci k umývání rukou lepší). Prostřední dítě měl
STREP celou dobu, ale ukázalo, žádné příznaky. To nepomohlo, že se nejvíce zdráhají mytí
ruce (zašla tak daleko, navrhování velké příběhy o mytí, když neměl).

Všechny tři děti byly umístěny na antibiotika ... a cyklus byl rozbit.

Pf Riley

Dne 9. Dec 2003 19:55:27 -0800, lpauly@sbcglobal.net (Lori) napsal:

> Měl jsem opakující hrdlo strep za posledních šest týdnů. Byl jsem Augmentin léčeni po dobu 10 dnů
> po první diagnózy; Omnicef po dobu 10 dní po druhé diagnózy a Omnicef po dobu 14 dní
> po třetí diagnózy. První případ byl diagnostikován s rychlý test, druhé dva s
> kultur. (V době, kdy kultura výsledky se vrátila, byl jsem do full-foukané příznaky znovu.)
>

Získejte nový kartáček na zuby.

PF

Lori

Díky, za všechny návrhy.

Bydlím s jednou dcerou (a dvě kočky), a ona má testován s negativním výsledkem. Mám pravidelný kontakt s
mnohé členy širší rodiny, ale neumí si představit, žádá všechny, které mají být testovány.

Kent H.

Extrémní gesto, obvykle úspěšné, je nechat si mandle odstraněny.

Lori napsal:
>
> Po první diagnózy; Omnicef po dobu 10 dní po druhé diagnózy a Omnicef po dobu 14 dní
> Po třetí diagnózy. První případ byl diagnostikován s rychlý test, druhé dva s
> Kultur. (V době, kdy kultura výsledky se vrátila, byl jsem do full-foukané příznaky znovu.)
>

Mason121

> stojí to za to, aby nikdo jiný jste vystaveni, je dopravce. Lidé mohou mít STREP a
> reinfecting se vám i přesto, že nemá žádné příznaky

To je pravda .......... jsem strep znovu a znovu od dětství do mého dospívání a tak se můj
bratři a sestry. Jsem `t stop až do nejstarší sestra se odstěhovala. Zdá se, že ona byla dopravcem. I
Ještě `t měli od strep. Teď má svou vlastní rodinu, a hádejte co. Její děti si strep všechny
čas. Nejspíš to není vědecké zkoušky na dopravce, ale věřím v to. Dan.

Carey Gregory

mason121@aol.com (Mason121) napsal:

> To je pravda .......... jsem strep znovu a znovu od dětství do mého dospívání a tak se můj
> bratři a sestry. Jsem `t stop až do nejstarší sestra se odstěhovala. Zdá se, že ona byla dopravcem. I
> Ještě `t měli od strep. Teď má svou vlastní rodinu, a hádejte co. Její děti si strep všechny
> čas. Nejspíš to není vědecké zkoušky na dopravce, ale věřím v to.

Hmmm ... Zmiňuji se o tom nikdy s ní?

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish