PDA

Zobrazit v plné verzi: Sprint moc na trenéra vs silnici

Strany: [1] 2 3

velomanct

Nedávno jsem dostal moc pro vodovodní a já jsem na koni jsem kurt kinetické trenér letos v zimě. má někdo všiml, že mohou zasáhnout vyšší max. W venku než na trenéra? dovedu dělat víc 50-100 wattů venku.
Mám na mysli je to způsobeno tím, že nemohl houpat na kole při vytahování tyčí, zatímco sprintovat, kdy na trenéra.

také, nemá někdo má čísla o tom, jakou sílu na nejvyšší úrovni espoir závodníci věkové skladby můžete udělat v sprintu? jako max wattů a ave wattů na 200 m sprint.

ric_stern / RST

Originally posted by velomanct
Nedávno jsem dostal moc pro vodovodní a já jsem na koni jsem kurt kinetické trenér letos v zimě. má někdo všiml, že mohou zasáhnout vyšší max. W venku než na trenéra? dovedu dělat víc 50-100 wattů venku.
Mám na mysli je to způsobeno tím, že nemohl houpat na kole při vytahování tyčí, zatímco sprintovat, kdy na trenéra.

také, nemá někdo má čísla o tom, jakou sílu na nejvyšší úrovni espoir závodníci věkové skladby můžete udělat v sprintu? jako max wattů a ave wattů na 200 m sprint.

I když nemám žádné zkušenosti s trenérem mluvíte, je pravděpodobné, že většina (komerčně dostupné, ale pravděpodobně ne všechny), trenéři nemohou zajistit dostatečný odpor k dobrému sprinteři dosáhnout svého vrcholu moci.

Dále, jak bylo uvedeno, lze obecně generovat více energie, kdy ze sedla, a také pokud jste sprintu na úpatí kopce.

světové třídy (muži) trať sprinteři jsou v regionu 1800 - 2300 W. Na velmi vysoké úrovni s velmi rychlou kadenci PT nemusí zvednout všechny údaje (za vrchol čtení) - pro tuto byste potřebovat minimálně ze SRM Pro. Nezapomeňte si nastavit PT na nejvyšší úroveň nahrávání (1-s).

Ric

andrewbradley

Myslím, že by to mohlo být o právu na rozdíl ze sedla moci a in-sedlo moci.
Pokud není rozdíl, proč by silniční sprinteři i nadále ze sedla až do řádku, co se zdá aerodynamicky horší pozici?

Kymácející kole (považováno za zbytečné některé) by vám umožní vstup snad 50W energie. Svaly nohy jsou používány po různých období a různých profilů s speeed kontrakce a já spekulovat tato mohla být blíže k "ideální" pro maximální výkon.
Matematická modeláře předpovídali velmi významný max-power získá-li svaly mohly být se přiblížily k jejich ideální profily rychlosti kontrakce. (Pouze modely though!)

2LAP

Podívejte se na www.britishcycling.org.uk jak mají výběrová kritéria pro národní družstvo se hodnoty spotřeby (SRM) a diciplines pro různé věkové kategorie.

Billsworld

Nejrychlejší světy vypadají, jako by seděli většinou tak ..... otázky, řekněme nejvyšší rychlost ve sprintu byl 40 mph. max. W jsou čísla, která jste si poznamenali 1800-2300 na zrychlení až na 40 mph nebo krátký čas strávený na max. rychlost. (sorry my powertap je na cestě) ...................... Mám i kurt trenér a má nejvyšší rychlost čísla jsou přibližně stejná na silnici , ale zrychlení je ztráta času kvůli slipage. Díky BPAlthough nemám žádné zkušenosti s trenérem mluvíte, je pravděpodobné, že většina (komerčně dostupné, ale pravděpodobně ne všechny), trenéři nemohou zajistit dostatečný odpor k dobrému sprinteři dosáhnout svého vrcholu moci.

Dále, jak bylo uvedeno, lze obecně generovat více energie, kdy ze sedla, a také pokud jste sprintu na úpatí kopce.

světové třídy (muži) trať sprinteři jsou v regionu 1800 - 2300 W. Na velmi vysoké úrovni s velmi rychlou kadenci PT nemusí zvednout všechny údaje (za vrchol čtení) - pro tuto byste potřebovat minimálně ze SRM Pro. Nezapomeňte si nastavit PT na nejvyšší úroveň nahrávání (1-s).

Ric

ric_stern / RST

Bývá, že vaše rychlost se stále zvyšuje, i jako vaše síla klesá. Jinými slovy, dojde k maximálnímu výkonu před vrcholem rychlost.

ric

Nejrychlejší světy vypadají, jako by seděli většinou tak ..... otázky, řekněme nejvyšší rychlost ve sprintu byl 40 mph. max. W jsou čísla, která jste si poznamenali 1800-2300 na zrychlení až na 40 mph nebo krátký čas strávený na max. rychlost. (sorry my powertap je na cestě) ...................... Mám i kurt trenér a má nejvyšší rychlost čísla jsou přibližně stejná na silnici , ale zrychlení je ztráta času kvůli slipage. Poděkování BP

Billsworld

Děkujeme vám. Připadá mi, že mají spoustu nohy rychlosti v malém zařízení, ale nedává mi celkovou rychlost. Zjistil jsem, že může jít rychleji v 90 + převody rmutování pryč. to cítí jako já na koni v blátě, ale já jedu rychleji??? Já jsem vystoupil na vodovodní moc ..... Myslím, že méně nákladné trenérů by mohla být nejlepší jen pro spřádání a nějaký interval školení. Díky againIt spíše, že vaše rychlost se stále zvyšuje, i jako vaše síla klesá. Jinými slovy, dojde k maximálnímu výkonu před vrcholem rychlost.

ric

Šilhání

Děkujeme vám. Připadá mi, že mají spoustu nohy rychlosti v malém zařízení, ale nedává mi celkovou rychlost. Zjistil jsem, že může jít rychleji v 90 + převody rmutování pryč. to cítí jako já na koni v blátě, ale já jedu rychleji??? Já jsem vystoupil na vodovodní moc ..... Myslím, že méně nákladné trenérů by mohla být nejlepší jen pro spřádání a nějaký interval školení. Thanks again

Moc je to, co dělá kolo rychleji, ne kadence. Výrobě elektřiny zahrnuje kadence a síla na pedálech.

Vidím mnoho lidí napodobuje určité TDF vítěze kadenci, ale nikdo napodobovat své síly na pedály, takže nakonec se také chybí jeho moc.

Billsworld

Cítím se více hodí pro sprintovat, to je důvod, proč se snažím pic národy mozek na toto téma. Myslím, že budu chodit do on-line trenér. Díval jsem se na kole letos po 20 let v silovém trojboji. (Cholesterol problém) Souhlasím s tím, co říkáš na moci. Netušil jsem, že moje kolena mohl dostat tak bolest od těch, rmutování biger zařízení ačkoli. Udělal jsem pár crits v loňském roce a bavili a jak rok šel na mé cestě kadence Stále se vyšší (ochrana kolena), jak moc jsem šel na druhou stranu. Díky BPPower je to, co dělá kolo rychleji, ne kadence. Výrobě elektřiny zahrnuje kadence a síla na pedálech.

Vidím mnoho lidí napodobuje určité TDF vítěze kadenci, ale nikdo napodobovat své síly na pedály, takže nakonec se také chybí jeho moc.

velomanct

Nejrychlejší světy vypadají, jako by seděli většinou tak ..... otázky, řekněme nejvyšší rychlost ve sprintu byl 40 mph. max. W jsou čísla, která jste si poznamenali 1800-2300 na zrychlení až na 40 mph nebo krátký čas strávený na max. rychlost. (sorry my powertap je na cestě) ...................... Mám i kurt trenér a má nejvyšší rychlost čísla jsou přibližně stejná na silnici , ale zrychlení je ztráta času kvůli slipage. Poděkování BP
Je to již nějakou dobu, co jsem začal toto téma a naučil jsem se hodně s mým powertap. Špičkový výkon je vždy dosaženo při zrychlení sprintu, v prvních 3 sekund, pokud jdete ven úplné od začátku. Mám hit vrcholu kolem roku 2000 letos v létě, ale nemůže udělat dobrou 200m k záchraně mého života (nejlepší ~ 11.8s), jak by můj výkon na konci tohoto sprintu se ~ 800w Jsem pracovat na kopci sprintů taky, mám z PB 1500w průměr za 20 sekund. Přál bych si tak špatné, že bych mohl dělat, že moc v 200 metrů, ale je třeba moje ubohá noha rychlost. Takže já vždycky říkám můj skok je v mých silách, ale jakmile se dostane nad kadencí 120rpms jsem volná spoustu energie. Všiml jsem si, že mi sedí moc se obvykle pohybuje kolem 200w níže stojí moc moc. Zjistil jsem, zábavný způsob, jak pracovat na horním konci / kadence - sjezdové sprinty. Dokonce i při nejvyšším rychlostním stupni 53x12, dostanu, že v průběhu 150rpms na slušné kopce. Nejzábavnější je, že jsem vytahování $ $ (přes 50 mph), ale je to opravdu dobré pro výcvik výkon při vysokých otáčkách nohu. Jen jsem opovrhuji dělat bytu 200 m sprint, to není žádná legrace. Pokud to není legrace, nebude to je, a nebude zlepšovat. Nebo když jste ze sebe udělat je, nebudete ve skutečnosti být dostatečně motivováni, aby si ty tlačit. Sjezdové sprinty, rock! Mám takovou rychlostí, narkoman, lol.
Také jsem se zbavil powertap. Mám taky dohnal v počtu a rozhodl se prostě jezdit a bavit se. Jediná věc, Dívám se na nyní je nejvyšší rychlost:-D
Jeden z nejlepších tréninků jsem pracovat na mém skok byl jít dolů malý kopec, který vede do kopce. Tímto způsobem můžete mlátit kole jako gorila, aniž by museli přesunout nebo je undergeared. Jsem šel do krátkého kopce Přitom při rychlostech, které byly nepředstavitelné, aby mi před několika lety, stejně jako 32 mph až 6%. To byl jeden z mých oblíbených tréninku.
Udělal jsem sprinty na kurt trenéra, ale ne na dlouho. Nemám ráda, když jsem na kole v pevné poloze. Já si poranil koleno párkrát dělat sprinty na trenéra. Tam byl nějaký pneumatiky skluz, ale stačí, aby zpřísnila válce tvrdší, jako je střídání po 3 pneumatiku smlouvy. Musím říct, že Kurt kinetické trenér je pravděpodobně jeden z nejlepších pro to sprint, nikdy točit, že věc ven!

frenchyge

Zjistil jsem, zábavný způsob, jak pracovat na horním konci / kadence - sjezdové sprinty. Dokonce i při nejvyšším rychlostním stupni 53x12, dostanu, že v průběhu 150rpms na slušné kopce. Nejzábavnější je, že jsem vytahování $ $ (přes 50 mph), ale je to opravdu dobré pro výcvik výkon při vysokých otáčkách nohu.
Co si o malý převodník sprinty na to? Pokud jste právě pracuje na noze rychlost, je tam opravdu je třeba dělat 50 mph z kopce?

Jako samostatné, ale příbuzný, otázka: to nejlepší sprinteři zase> 150rpm kadence během jejich sprinty (silniční sprinteři, většinou)? Řekla bych, že by bylo obtížné koordinovat nohy a paže tahem při této rychlosti.

Billsworld

Díky za odpověď. Váš napájecí vodovodní čísla by naznačovaly, že to děláte dobře. Přemýšlím o koupi SRM a přeměnou schwinn airdyne do řetězce řízeného airgometer. (Bez prokluzu) Vím, že jsem trochu zkroucené ... Kdyby moje paměť slouží, myslím, že jsem trochu starší než vy a nejspíš mají trochu větší hotovost na odpad. Myslím, že ve věkové skupině 45-50 wr je 11,2 a jsem nafoukaný vzlyk, tak to je můj cíl, já jsem jen ne docela jistý, jak rychle, že by bylo třeba na ulici (já vím, Totaly jiné), což je místo, kde i Bude to asi 90% mých training.PB 38 mph 150rpm 48x14 ... Zpět na téma ... jsem četl, že M. Nothstien to 2200 W 50x14 na 160 ot / min při jeho nejlepší 49 mph YIKES! Když říká, že on mluví létání 200 myslím. Nechtěl bych už být ani v blízkosti max. rychlost (a ne 2200watts), na začátku 200 a viset na odtamtud? Myslím, že to je to, kde jsem zmatená z toho watt výkon v tomto případě. Můj odhad je, že sedí na většinu z jeho posledních 200 metrů příliš, nebo byl wattů má na mysli při větru. WATTS UP?? Díky BPIt to bylo chvíli, protože jsem začal toto téma a naučil jsem se hodně s mým powertap. Špičkový výkon je vždy dosaženo při zrychlení sprintu, v prvních 3 sekund, pokud jdete ven úplné od začátku. Mám hit vrcholu kolem roku 2000 letos v létě, ale nemůže udělat dobrou 200m k záchraně mého života (nejlepší ~ 11.8s), jak by můj výkon na konci tohoto sprintu se ~ 800w Jsem pracovat na kopci sprintů taky, mám z PB 1500w průměr za 20 sekund. Přál bych si tak špatné, že bych mohl dělat, že moc v 200 metrů, ale musí se můj ubohý nohu rychlost. Takže já vždycky říkám můj skok je v mých silách, ale jakmile se dostane nad kadencí 120rpms jsem volná spoustu energie. Všiml jsem si, že mi sedí moc se obvykle pohybuje kolem 200w níže stojí moc moc. Zjistil jsem, zábavný způsob, jak pracovat na horním konci / kadence - sjezdové sprinty. Dokonce i při nejvyšším rychlostním stupni 53x12, dostanu, že v průběhu 150rpms na slušné kopce. Nejzábavnější je, že jsem vytahování $ $ (přes 50 mph), ale je to opravdu dobré pro výcvik výkon při vysokých otáčkách nohu. Jen jsem opovrhuji dělat bytu 200 m sprint, to není žádná legrace. Pokud to není legrace, nebude to je, a nebude zlepšovat. Nebo když jste ze sebe udělat je, nebudete ve skutečnosti být dostatečně motivováni, aby si ty tlačit. Sjezdové sprinty, rock! Mám takovou rychlostí, narkoman, lol.
Také jsem se zbavil powertap. Mám taky dohnal v počtu a rozhodl se prostě jezdit a bavit se. Jediná věc, Dívám se na nyní je nejvyšší rychlost:-D
Jeden z nejlepších tréninků jsem pracovat na mém skok byl jít dolů malý kopec, který vede do kopce. Tímto způsobem můžete mlátit kole jako gorila, aniž by museli přesunout nebo je undergeared. Jsem šel do krátkého kopce Přitom při rychlostech, které byly nepředstavitelné, aby mi před několika lety, stejně jako 32 mph až 6%. To byl jeden z mých oblíbených tréninku.
Udělal jsem sprinty na kurt trenéra, ale ne na dlouho. Nemám ráda, když jsem na kole v pevné poloze. Já si poranil koleno párkrát dělat sprinty na trenéra. Tam byl nějaký pneumatiky skluz, ale stačí, aby zpřísnila válce tvrdší, jako je střídání po 3 pneumatiku smlouvy. Musím říct, že Kurt kinetické trenér je pravděpodobně jeden z nejlepších pro to sprint, nikdy točit, že věc ven!

velomanct

Co si o malý převodník sprinty na to? Pokud jste právě pracuje na noze rychlost, je tam opravdu je třeba dělat 50 mph z kopce?

Jako samostatné, ale příbuzný, otázka: to nejlepší sprinteři zase> 150rpm kadence během jejich sprinty (silniční sprinteři, většinou)? Řekla bych, že by bylo obtížné koordinovat nohy a paže tahem při této rychlosti.

malý převodník sprinty jsou pokuty pro rozvoj JUST nohu rychlost. ale tam je rozdíl mezi 160rpms v malém kruhu a 160rpms ve vašem sprintu zařízení - výkon. Sprintovat sjezdovky by simular účinek dělá 200 metrů sprint, rozdíl, jak jsem uvedl výše, je to, že je to mnohem větší legrace. To je velký faktor pro mě.

Můžu 220rpms na silnici babičku zařízení, ale nemůžu jezdit pod 11,8 200m. See the difference? Je to všechno o trvale vysoký výkon při vysokých kadencí (140-160rpms), 200 m pro sprinty.

Silniční sprinteři nejdou moc nad ~ 125rpms během byt sprinty, protože mám zařízení, a oni stojí ne sedět. Nezačínejte srovnávající silnici sprinty sledovat sprinty, že jsou tak rozdílné.
Pokud jde o sprintovat na vysoké kadence na trati, je to vždy v sedle, takže je velmi málo zatažením za mříže, a to není problém. , Ale i na silnici na kole, je možné jezdit na 160 + otáčkám ze sedla, i když jeho velmi neefektivní.

ric_stern / RST

Cítím se více hodí pro sprintovat, to je důvod, proč se snažím pic národy mozek na toto téma. Myslím, že budu chodit do on-line trenér. Díval jsem se na kole letos po 20 let v silovém trojboji. (Cholesterol problém) Souhlasím s tím, co říkáš na moci. Netušil jsem, že moje kolena mohl dostat tak bolest od těch, rmutování biger zařízení ačkoli. Udělal jsem pár crits v loňském roce a bavili a jak rok šel na mé cestě kadence Stále se vyšší (ochrana kolena), jak moc jsem šel na druhou stranu. Poděkování BP

Bill, klidně mi křičet - já jsem trénoval světové třídy 200-m, a 1-jezdci km TT,

na zdraví
ric

velomanct

Díky za odpověď. Váš napájecí vodovodní čísla by naznačovaly, že to děláte dobře. Přemýšlím o koupi SRM a přeměnou schwinn airdyne do řetězce řízeného airgometer. (Bez prokluzu) Vím, že jsem trochu zkroucené ... Kdyby moje paměť slouží, myslím, že jsem trochu starší než vy a nejspíš mají trochu větší hotovost na odpad. Myslím, že ve věkové skupině 45-50 wr je 11,2 a jsem nafoukaný vzlyk, tak to je můj cíl, já jsem jen ne docela jistý, jak rychle, že by bylo třeba na ulici (já vím, Totaly jiné), což je místo, kde i Bude to asi 90% mých training.PB 38 mph 150rpm 48x14 ... Zpět na téma ... jsem četl, že M. Nothstien to 2200 W 50x14 na 160 ot / min při jeho nejlepší 49 mph YIKES! Když říká, že on mluví létání 200 myslím. Nechtěl bych už být ani v blízkosti max. rychlost (a ne 2200watts), na začátku 200 a viset na odtamtud? Myslím, že to je to, kde jsem zmatená z toho watt výkon v tomto případě. Můj odhad je, že sedí na většinu z jeho posledních 200 metrů příliš, nebo byl wattů má na mysli při větru. WATTS UP?? Poděkování BP

"... Jsem četl, že M. Nothstien to 2200 W 50x14 na 160 ot / min při jeho nejlepší 49 mph"

Nemůžeš brát toto prohlášení slovo od slova. Marty řekl, že jeho max. 2200 wattů byl, já jsem za předpokladu, že je není při jakékoli části 200m TT. Byl pravděpodobně postihují ty watty v průběhu zápasu sprint, kde skočil tvrdé, nebo během simular úsilí. To není chytré jít 100% z plného výbušnin během svého zakončení na 200 metrů TT, použijete příliš mnoho plynu. Také jsem velmi pochybuji, že udeřil na jeho vrcholu wattů 160rpms jsem udeřil do vrcholu 115rpms. A on by se rozhodně nemělo být na špičkový výkon při maximální rychlosti. 49 mph-kdo ví, kde to bylo. Na silnici, dráze, leadout, to je velký rozdíl. Všechno co vím je, že nemůžu dostat nad 40 mph na mrtvé byt bezvětří silnici.
Pamatujte si, 200m TT je snaha ~ 20 sekund, a to 10, 11, 12 sekund. Trvá hodně práce dostat až na nejvyšší rychlost, než narazíte na linii. Nesnáším, jak mnoho lidí ignorovat to, i když myslím, že vám rozumím.

Letos v létě jsem strávil spoustu času tím sprinty a naučil se, jak velký rozdíl v intenzitě je jen mezi "silniční sprint" a plně se skutečný výbušný skok ~ 4 - 5 sekundy. When I hit my best vrchol wattů, je to během jednoho z těch 5 sekund výbušné výbuchy, kde bych thrash kole jako gorila, lol. Nemohl jsem se tvrdit, že úroveň intenzity déle než 5 sekund. Takže vidíte, že bych se nikdy nepřiblížil skutečný vrchol W při 200 metrů sprint. Během typické 200m bych vrcholu ~ 1500, když jsem skočil.
Pokud tak učiníte stovky a stovky sprintech se můžete skutečně dostat sladěno s různou úrovní do jaké míry by byly považovány za sprint. 5 sekund skoku je úplně jiný, než 20 sekund kopec nebo sprint 200m.

Teď jsem četl, jak se někdy říká, že jezdci, že 1/2mile sprint do kopce. : eek: Nebo jak běžci volání sprint 5k běh běh. Jo, nesnáším to. Sprintovat není nic více než 30 sekund, topy. Dokonce i 30 sekund je zatraceně dlouhý sprint, sotva sprint v mé knize. : D

Já jsem v pořádku, s maximem čísla, ale to je skoro to jediné, co jsem trénoval v létě, abych viděl, jak vysoko jsem mohl dostat. Rád bych se někdy dostat kolem 2500. Myslím, že je možné v několika málo let, když jsem odložil všechny ty dlouhé cestě na koni;)
Tak jsem plán na vlastní powermeter zase někdy. Ale já chci dostat silnější než to. Jen si myslím, že by bylo super cool legitimetly říct, že jsem na vrcholu 2500: D
Jsem jen 20 let starý btw, takže ano, jsem trochu mladší než vy!

Jedna věc je přidat. Zaručuji vám, že Marty je schopna nebo více než 2200W vrchol za jednu sekundu. Probally v okolí 2500, pokud se opravdu snažil v ideálních podmínkách, soukolí.
Watts čísla neznamenají moc, pokud doba trvání a podmínky jsou specifikovány.

BTW, viděl jsi moc profil graf? Můj nejlepší výkon byl 21w/kg po dobu 5 sekund. (při 85 kg), předpokládám, Marty by 24w/kg, na 100 kg, což by bylo 2400w, a proto jeho pravá druhý vrchol by ~ 2600w, mnohem víc, než 2200.
Příliš mnoho čísel! Prostě jít ven a sprint! : D

frenchyge

Můžu 220rpms na silnici babičku zařízení, ale nemůžu jezdit pod 11,8 200m. See the difference? Je to všechno o trvale vysoký výkon při vysokých kadencí (140-160rpms), 200 m pro sprinty.
Ach jo. Jako ~ 1100W chlap, jsem si plně vědom rozdílu v moci. :) Vaše sjezdové sprinty se samotížným kompenzovat vysoký příkon, a já jsem si říkal, že 'simulující' sprint, ale na nižší rychlostní stupeň, může udělat totéž pro něčí formu / techniku.

Silniční sprinteři nejdou moc nad ~ 125rpms během byt sprinty, protože mám zařízení, a oni stojí ne sedět. Nezačínejte srovnávající silnici sprinty sledovat sprinty, jsou tak different.Sure. Nesnažím se srovnávat, já jsem jen roadie hledáte nějaký sprint rad, které by mohly pomoct. Mluvíte velmi dobře informovaný / zkušenosti způsoby sprintovat, můžete si dát nějaké tipy, nebo cvičení, které by mohly pomoci s sprintovat formu / techniku? Vím, že jsem také nutné pracovat na své maximální výstupní výkon, jestli ještě někdy chtít vidět 40 mph. ;) Díky.

velomanct

Ach jo. Jako ~ 1100W chlap, jsem si plně vědom rozdílu v moci. :) Vaše sjezdové sprinty se samotížným kompenzovat vysoký příkon, a já jsem si říkal, že 'simulující' sprint, ale na nižší rychlostní stupeň, může udělat totéž pro něčí formu / techniku.

Určitě. Nesnažím se srovnávat, já jsem jen roadie hledáte nějaký sprint rad, které by mohly pomoct. Mluvíte velmi dobře informovaný / zkušenosti způsoby sprintovat, můžete si dát nějaké tipy, nebo cvičení, které by mohly pomoci s sprintovat formu / techniku? Vím, že jsem také nutné pracovat na své maximální výstupní výkon, jestli ještě někdy chtít vidět 40 mph. ;) Díky.

Vidíte můj názor? Řekl jsem, že s uvedením čísla je k ničemu, pokud si stanovovat podmínky a dobu trvání sprintu. 1100W? na jak dlouho? sedící, stojící, velká rychlost, malá zařízení, do kopce, byt? Je opravdu udělat velký rozdíl.
1100W průměr za poslední 12 sekund na 200 m 'skladby' sprintu je velmi dobrá. 1100W maximální dobu jedné sekundy, není moc dobré. Ale na druhou stranu, co je vaše váha?

Jen abyste věděli, špičkový výkon má velmi málo co do činění s nejvyšší rychlostí, zvláště pokud nejste givin leadout. Pokud chcete pracovat na své maximální rychlosti, bych doporučil dobrý mix sprintů. Bylo by dobré, aby si své vzdělání s přáteli, bude to dělat to mnohem zábavnější a můžete tlačit sami těžší.
Udělal bych všechno z kopce do kopce sprinty sprinty na malé kroužek sprinty, sprinty, sedící, stojící začíná. Vaše Konečným cílem je zvýšit průměrný výkon můžete udělat pro 15-20sekundy sprint. Nedělají příliš mnoho práce na krátké skoky, nebude se vám to hodně, ale vše je dobré mít dobrý skok.

Já jsem tento týden na školení pro práci na mém zrychlení a zlepšení jsem s ním.
Po-off
út.-1hr, šest 6 sekund sprinty v mém 39x21, střídavě stojí / sedí. následuje plyometrics a těžké váhy.
st-1hod snadné
čt.-1hr, šest 6 sekund sprinty ve velkém zařízení (dvě zařízení víc, než bych normálně používat), alternativní stojí / sedí. následuje jiný zástupce / nastavit režim s těžkým závažím na různých vleků.
pá-off nebo snadné
sat-nastavit osobní rekordy. žádná legrace, moje skok hodně zlepšil. Byl jsem tak v melodii s mým sprintu, že bych mohl říct hned, kdybych zasáhla nová PB maximální příkon při sprintu. Po nějakém čase věnovat své odborné přípravy na toto, je to opravdu dobrý pocit, prostě jít koule. Moje rychlé škubnutí svaly byly nachystány dobře.
Teď jsem neudělala příliš mnoho tohoto školení v poslední době, a já jsem cítila jsem slabší z dlouhé roadie úsilí.

Další věc, kterou můžete přidat, jakmile se dostanete do sprintu školení je nějaký výbušný hmotnost výtahů, jako je čistá táhne. Do těchto několik hodin před kole tréninku. Je to opravdu připraví nervový systém. To je to, co vede k mé nejlepší špičky, letos v létě. Cítila jsem se tak zatraceně silný v těch prvních sprinty, bylo to úžasné. Škoda, že se vytrácí, jak si únava.
Já bych si s tím starosti dělat tyto 'pre-ride' výtahy, dokud jste byl sprint vzdělávání po dobu nejméně 3 měsíce.
Také, během této doby jsem nula vytrvalostní práci. Jediná věc, 'vytrvalosti' jsem byl na svém kole za hodinu nebo dvě. Všechny jezdecké inbetween sprintech, byl jsem rád na 110bpm.

Kéž bych měl nějaké kamarády na koni jsem mohl s vlakem, nikdo tady nechce sprint: (

Pokud jde o formu / techniku, já osobně nemám moc věnovat pozornost. Při sprintech musíte mít 100% soustředění na zabíjení pedály. Sprintovat vyžaduje mnoho agrese. Pokud jste líní, nebo jen nejsou pod napětím, nebudete outsprint, že 10 liber psa. Opravdu si myslím, že nejlepší způsob, jak trénovat sprinty-li s někým, kdo je alespoň vaše schopnosti na úrovni. Pokud nemůžete najít nikoho, jen se snaží držet krok s provozu po červené světlo, pracuje pro mě! Chcete pracovat na kilogram moc? Na vedlejší silnici, když auto projíždí, zjistit, jak dlouho můžete uchovávat je v nedohlednu;) yeh, že věci bolí.

Pokud jde o mě, budu pokračovat v tom má sjezdové sprinty, v této době. Podívej se na můj videa ve fóru kolo kavárna. 60 mph je mnohem zábavnější než 38. : D
http://www.cyclingforums.com/t-292701-15-2.html
Horton Hill je nemocný. Dropped 400 stop vrchol za méně než 30 sekund. : eek:
V případě, že silnice byla rovná a hladká, tak bych byl až do 60. let.

frenchyge

Pokud jde o mě, budu pokračovat v tom má sjezdové sprinty, v této době. Podívej se na můj videa ve fóru kolo kavárna. 60 mph je mnohem zábavnější než 38. : D
http://www.cyclingforums.com/t-292701-15-2.html
Horton Hill je nemocný. Dropped 400 stop vrchol za méně než 30 sekund. : eek:
V případě, že silnice byla rovná a hladká, tak bych byl až do 60. let.
Bože, ty máš nějaké Ballz jít rychle, že na ty silnice. Příliš mnoho fotbal fotbal maminky a tatínky s SUV tady zkusit kousek líbí.

Dnes jsem udělal můj menší vzdálenosti 6,3, ale udělal jsem to v opačném směru. Stále drží jemně když moje rychlost klesla trochu.

Billsworld

Co si říkal, je to, co jsem objevil. I wasnt really srovnání silnice na koleje sprintovat, bych však ráda viděla, jak rychle se dobře, když chlap by šel na ulici jen na referenčním bodem ........... Nechtěl bych byt silnici více jako stopy? Všiml jsem si, že hodně chlapů to velká zařízení, pomalý rytmus jízdy / sprinty stavět moci. Něco jako váhu traing na kole. Tato doesnt smysl mi vůbec, ale tam jsou některé velice rychle, že kluci to. FYI chlapi v NH, které jsou závody na bobová dráha jít košík řekl, že jsou otevřené pro So. noc místo st. Budu kontrolu to v příští sezoně. Díky BPsmall převodník sprinty jsou pokuty pro rozvoj JUST nohu rychlost. ale tam je rozdíl mezi 160rpms v malém kruhu a 160rpms ve vašem sprintu zařízení - výkon. Sprintovat sjezdovky by simular účinek dělá 200 metrů sprint, rozdíl, jak jsem uvedl výše, je to, že je to mnohem větší legrace. To je velký faktor pro mě.

Silniční sprinteři nejdou moc nad ~ 125rpms během byt sprinty, protože mám zařízení, a oni stojí ne sedět. Nezačínejte srovnávající silnici sprinty sledovat sprinty, že jsou tak rozdílné.
Pokud jde o sprintovat na vysoké kadence na trati, je to vždy v sedle, takže je velmi málo zatažením za mříže, a to není problém. , Ale i na silnici na kole, je možné jezdit na 160 + otáčkám ze sedla, i když jeho velmi neefektivní.

jeff828

Všiml jsem si, že hodně chlapů to velká zařízení, pomalý rytmus jízdy / sprinty stavět moci. Něco jako váhu traing na kole. Tato doesnt smysl mi vůbec, ale tam jsou některé velice rychle, že si kluci it.BP

Jsem začal dělat velká rychlost pomalá kadence práci sám, a to funguje, začala v loňském roce, a to rozhodně větší můj aerobic & cestovní rychlosti. Podívejte se na to takhle, když spin 39x16 na 100rpm na míli, pak jedete stejnou míle 53x14 na 80rpm, který z nich si myslíte, že bude stavět větší svalovou sílu a klade větší nároky na sval. There velmi malý odpor při odstřeďování.

Nebo jezdit některé smyčky na 1 hodinu do 39x17 na 100rpm, pak jízda stejný kurz pro hodinu 53x15 na 17 až 19 mph pouze dont to kladivo. Řekni mi, jezdím na kole, které unavené nohy ven, zkuste to za reálné, jako test.

I did 53x17 na 17 až 19 mph pouze na jednu sezónu, jel úplně aerobic, dejte čas vybírat svou daň. Začala hodinu, teď můžu jet to po dobu 3-4 hodin. Na menším stupni i jen tak kadence pokles o trochu víc, já jen, že přijel, neměl nechat dostat se do bojové vybavení nebo nikam poblíž hranice.

Im přírodní sprinter přišel z bmx, oblíbené zařízení na sprint 53x16, nebo když moje kadence 100-110 může chrlit 150rpms, obvykle dostanou velký skok pro kluky od roku 53x14, 13. Pokud se budu šetřit i mít vždy možnost se přesunout do větších zařízení. It doesnt brát jako hodně svalů až k lapat lehčí zařízení.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish