časopisy
Zobrazit v plné verzi: časopisy
Ahoj,
Co je lepší časopis o zasílání? Běžec na světě, nebo Running Times? Jakýkoliv komentář? Díky
David
V článku <oHoMb.68992$BQ5.16551@fed1read03>, "David" <dy168@cox.net>
napsal:
> Co je lepší časopis o zasílání? Běžec na světě, nebo Running Times? Jakýkoliv komentář? Díky
Mám rád obojí. Proč si kupovat kopii každého v Barnes a Noble (což myslím, že je vykonává
i) a uvidíte, co si myslíte?
- Harold Buck
"Dřív jsem rock and roll celou noc, a party každý den. Pak to bylo každý druhý den...."
- Homer J. Simpson
Oba udělat nádherné ptačí klece vložkou.
Záleží na tom, co jste po příliš. Oba mají některé zajímavé články pro začátečníky, běžce
bez trenéra, nebo obojí. Pokud jste po novinky na sport a pak už nic beaty Track and Field News
ale pokud chcete somethng pomoci váš běh a držet krok s zvrat pak Runners World
Je těžké porazit. Ostřílení běžci mohli najít jejich fanda minulosti většina stránek, ale tu a tam tam
Je trochu nugget skryté v někde.
Harold Buck wrote in message ...
> V článku <oHoMb.68992$BQ5.16551@fed1read03>, "David" <dy168@cox.net> napsal:
>
>> Co je lepší časopis o zasílání? Běžec na světě, nebo Running Times? Jakýkoliv komentář? Díky
>
>
> Mám je rád oba. Proč si kupovat kopii každého v Barnes a Noble (což myslím, že je vykonává
> i) a uvidíte, co si myslíte?
>
> - Harold Buck
>
>
> "Dřív jsem rock and roll celou noc, a party každý den. Pak to bylo každý druhý den...."
>
> - Homer J. Simpson
V článku <oHoMb.68992$BQ5.16551@fed1read03>, "David" <dy168@cox.net>
napsal:
> Ahoj,
>
> Co je lepší časopis o zasílání? Běžec na světě, nebo Running Times? Jakýkoliv komentář? Díky
>
> David
>
>
běžci svět je více citlivý pocit spíše s opakovaným materiálu v jeho slovníku. dobrý
občasné inspirace, ale i najít informace lépe se dostal z několika dobrých knih. běh
krát je vážnější publikace IMO, nabízející až výsledky uzavření mezinárodní závody pro více hard core
běžci, takže čtenář cítit součástí provozu / závodní komunita na celém světě, a je to
obecně prospěšné v jeho slovníku. záleží, co hledáte v mag.
Cam
> Oba udělat nádherné ptačí klece vložkou.
To by mohlo vysvětlit své nekonečné fascinaci dumpingu na běžce ... Ale jak se jim hodí
všechno "WebTV" zařízení do klece?
onemarathon napsal:
> Běžci svět je více citlivý pocit spíše s opakovaným materiálu v jeho slovníku. dobrý
> Občasné inspirace, ale i najít informace lépe se dostal z několika dobrých knih. běh
> Doby je vážnější publikace IMO, nabízející až výsledky uzavření mezinárodní závody pro více hard core
> Běžci, takže čtenář cítit součástí provozu / závodní komunita na celém světě, a
> To je obecně užitečné v jeho slovníku. záleží, co hledáte v mag.
Chcete-li být upřímný, a jsem četl, je pro téměř 20 let a oba jsou nápravné
běží. Jsem stále přátelé s Georgem Hirsch z RW (on je většinou odešel z místa) a já
vždy busted jeho kotlety v přátelsky, měsíčně asi banalita. Zasmál se celou cestu do
banky. Zastavil jsem RT, ale poslední editor byl starý přítel na dopisování z mrtvých běžce společností lety. I
si pamatuji, když jeho cílem bylo napsat na jednu z hadrů a teď je hlavou ragman.
RT, když to bylo pod záštitou John L. Parker, kulturnímu, skutečně vzal časopis z nápravných
099 úrovní na 102 úroveň. Smutná část zvýšení úrovně způsobené oběhu k pádu. Spodek
linka, banalita prodává. Pokud chcete vážné provozní hadry zkuste Peak Běh Běh pro výzkum a novinky.
Po všem, že z hlediska čisté spuštění, a ne plány a načechrané lidského zájmu,
získáte více informací z webové stránky světových Runners pak časopis.
--
Doug Freese "Upozornění Lektor" dfreeseS@NOBShvc.rr.com
Na Po. 12 leden 2004 13:40:37 GMT, Doug Freese <dfreese@NOBShvc.rr.com>
napsal:
>
> Chcete-li být upřímný, a jsem četl, je pro téměř 20 let a oba jsou
> nápravných běží. Jsem stále přátelé s Georgem Hirsch z RW (on je většinou odešel z
> místo) a vždycky jsem zatkli jeho kotlety v přátelsky, měsíčně asi banalita. Smál se všemi
> cestu do banky. Zastavil jsem RT, ale poslední editor byl starý přítel na dopisování z mrtvých běžce
> společnost lety. Pamatuji si, když jeho cílem bylo napsat na jednu z hadrů a teď
> je hlava ragman.
>
> RT, když to bylo pod záštitou John L. Parker, kulturnímu, skutečně vzal časopis z nápravných
> Na úrovni 099 až 102 úrovní. Smutná část zvýšení úrovně způsobené oběhu k pádu. Spodek
> line, banalita prodává. Pokud chcete vážné provozní hadry zkuste Peak Běh Běh pro výzkum a novinky.
>
> Po všem, že z hlediska čisté spuštění, a ne plány a načechrané lidského zájmu,
> získáte více informací z webové stránky světových Runners pak časopis.
Zpět ve svém prvním spuštění "kariéru" Vzpomínám si docela dobrý časopis s názvem "The Runner". Tento
by bylo kolem 83, 84, někde tam. Myslel jsem, že je daleko lepší než jeden RW, nebo
RT. Myslím si, že RW vykoupil Runner, a dělal to zmizí.
Někdo jiný připomenout tento časopis?
-Fountainhead
Doug Freese napsal:
Pokud chcete vážné provozní hadry zkuste Peak Běh Běh nebo
> Výzkumné zprávy.
Měli jste na mysli Peak Performance? Také jsem si sportovní Zranění Bulletin pro jasné informace, i když
nebude tvrdit, že v dlouhodobém horizontu, protože náklady. Ale když si člověk hledá závod řády
určitý typ informací, jsou lépe s RW, myslím, že (jsem koupila jen 1 téma, ale, že je jejich
TOC) - i když to asi lépe jen pomocí internetu.
>
> Po všem, že z hlediska čisté spuštění, a ne plány a načechrané lidského zájmu,
> Získáte více informací z webové stránky světových Runners pak časopis.
Souhlasím. Ale to by mohlo záviset na tom, co člověk hledá, jak si připomenout. Je zajímavé, že velmi
Několik lidí v extrémní RW / stezka fórum objednat RW, ale my jsme šťastní, které poskytují bezplatné fórum:)
(TrailRunner a Ultrarunning jsou hlavní časopisů tam.)
Dot
--
"Úspěch je různé věci pro různé lidi"-Bernd Heinrich ve Racing Antilopa
Automatic Translations (Powered by

):
vBulletin, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0 -
TalkFinance.net