PDA

Mapy pro Piedmonte.

Zobrazit v plné verzi: Mapy pro Piedmonte.

majordan

Budeme chodit do Piemont za týden na začátku června a jsem přemýšlela, jestli někdo může doporučit mapy oblasti - preferfably asi 1:100 000 - a jako zdroj pro ně. V plánu je jezdit silniční kola, takže budeme muset najít nějaké menší silnice, kde jsme menší pravděpodobnost, že si spustit over.13

dělníků

já chtěl podívat do mapy michellin sám. Jsou to skvělé, ale myslím si, že by mohl být 1:200,000. Nevím. hodně štěstí.

Ifhannibalhad

Originally posted by majordan
Budeme chodit do Piemont za týden na začátku června a jsem přemýšlela, jestli někdo může doporučit mapy oblasti - preferfably asi 1:100 000 - a jako zdroj pro ně. V plánu je jezdit silniční kola, takže budeme muset najít nějaké menší silnice, kde jsme menší pravděpodobnost, že si spustit over.13

Hi Bydlím v západní části Piedmonte a provozovat cykloturistiku dovolenou společnost v této oblasti. www.Ifhannibalhad.com. Mapy musíte bude Geografico Istituto Centrale Carta dei Sentieri e dei rifugi. Oni produkují mapy 1:50,000 a 1:25,000 a 1:75,000 závislosti na oblasti, které Vás zajímá jsou k dispozici na místě v dobrých knihkupectvích.

Mám-li k dispozici bych být víc než ochotně nabídne své zařízení jako průvodce (za úplatu). Zjistíte, že i na hlavních silnicích uvidíte jde o motoristy. Většina cest v této oblasti poměrně klidné.

provolino57

Originally posted by majordan

Pokud chcete, můžete najít a koupit mapy on-line na http://www.maps-store.it/home.asp

Nebo si můžete zakoupit mapy v Turíně, v roce Via Roma, centrum v Turíně, najdete tam dvě knihovny, které prodávají mapy.

QikSmurf

Ahoj,

Nedávno jsem navštívil moje teta v Rosazza. Silnice jsou úžasné pro každého, kdo chce lézt hor s velkolepým výhledem.

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish