PDA

Zobrazit v plné verzi: Necitlivost v rukou

Joel Roth

Začínám pociťovat necitlivost v ruce během / po koni, a to jak na mé cestě na kole a
horských kolech.

Any suggestions? Nemám aero-barů. Mají výrazně pomoci?

Díky.

joel

David Kerber

In article <4045F379.9000208 @ nospam.medicine.bsd.uchicago.edu>,
jroth@nospam.medicine.bsd.uchicago.edu říká ...
> Začínám pociťovat necitlivost v ruce během / po koni, a to jak na mé cestě na kole a
> Horských kolech.
>
> Any suggestions? Nemám aero-barů. Mají výrazně pomoci?

To je jeden z důvodů, proč jsem rád aero tyče, i když si často nemohou trávit mnoho času na ně
(v závislosti žádná silnice jedete). Kolik vám pohybovat rukou asi na různých pozicích?
To je obvykle nejrychlejší a nejjednodušší způsob, jak pomoci tento problém, i když je to často tvrdý na MTB.

Jak vysoké jsou vaše tyče oproti vaše výška sedáku? Často zvyšování tyče tak, aby byla na úrovni
nebo mírně nad sedadlem pomáhá to hodně tím, že některé z váhy z vašich rukou.

Výše uvedené návrhy nestojí nic vyzkoušet, zda můžete utratit málo peněz, kratší kmenových
často pomůže tento problém, když nebude jednoduché nastavení. Mám pramení jen 10 mm kratší, a to
udělalo obrovský rozdíl v tom, jak mé ruce cítil po dlouhé jízdě, s barem výškou naprosto stejné.

--
Vyjměte z ns_-li odpověď e-mailem (ale udržet příspěvky v diskusních skupinách, pokud je to možné).

Claire Petersky

"Joel Roth" <jroth@nospam.medicine.bsd.uchicago.edu> wrote in message
news: 4045F379.9000208 @ nospam.medicine.bsd.uchicago.edu ...
> Začínám pociťovat necitlivost v ruce během / po koni, a to jak na mé cestě na kole a
> Horských kolech.
>

Pokud se vám necitlivost v třetí, čtvrté a páté prsty, to je ulnární nerv neuropatie,
běžně nazývají "řídítky obrnou". Začal jsem mít problémy s těmito dvěma lety, kdy školení
pro dvojí století.

Po rozhovoru se můj doktor, a čtení o tom (dal ulnární nerv nebo řídítka obrna při vyhledávání
motoru) a pracovní k vyrovnání to, tady je to, co jsem doporučujeme:

o Ujistěte se, že jste si zápěstí umístěna správně: vždycky si zápěstí rovně a
lokty ohnuté. (Když jsem vodní aerobik jsme nazvali "Barbie zbraně" po 11,5 palce
fashion panenky - chcete mít uvolněný pocit ve vaší ruce, ne tuhý jeden.) Speciálně kontrola
sám sebe, když jste jel s rukama na vrcholcích vašeho pádu barů. Je to především
důležité, aby se tento druh sypkých pocit ve vaší ruce při jízdě přes hrboly - Vím, že to
z jízdy na silnici a jít přes výmoly - bylo by to platí především, pokud děláte více
technická jízda na horském kole.

o Ujistěte se, že kola dobře zapadají. Typické uložení problémy, které mohou vést vás opřít o své ruce
zápěstí ohnuté obsahovat: upozorňuje nos vašeho sedla se příliš mnoho, mají sídlo příliš vysoká,
nebo s příliš dlouho na stonku.

o Ujistěte se, že máte hodně gelu v rukavicích. Trico gel rukavice byly nejlepší. Pokaždé, když
Použil jsem špatný soubor rukavice na chvíli vrátí necitlivost.

o Změňte polohu rukou často. Aerobars by mohl pomoci s tímto myslím, ale jen změna
byly v kapky, desky, digestoře a pomoc. Pokud váš horské kolo nemá konců tyčí, možná
uvedení na některé by pomohlo, protože budeš mít další pozice rukou.

Můj doktor doporučil nikoli na koni po dobu 6 týdnů. Myslím, že trvalo dva dny.

--
Warm Regards,

Claire Petersky
Vyměňte EarthLink pro myš-brambor a. Netto. Com

Domov meditativní cyklisty:
http://home.earthlink.net/ ~ cpetersky / Welcome.htm
Email me re: nový Tiferet CD (http://www.tiferet.net (http://www.tiferet.net/))

S orni

Joel Roth napsal:
> Horských kolech.
>

Kromě vynikající radu Claire, aby vědomé úsilí zmírnit "smrt grip"
na baru.

Také se váš horská kola, brzdové páky otočit tak, aby vaše zápěstí jsou pohodlně rovné (jako
na rozdíl od ohnuté nahoru nebo dolů nadměrně).

Konečně, uvolněte ramena! Těsnost tam způsobuje únavu jinde,
IME.

Bill "stoupaly ulnární nervy, když jsem začínal mtb-ing" S.

Luigi de Guzman

On Wed, 03 Mar 2004 17:58:06 GMT, "S Orn i"
<sorni@bite-me.san.rr.com> napsal:

> Joel Roth napsal:
>> Začínám pociťovat necitlivost v ruce během / po koni, a to jak na mé cestě na kole a
>> Na horských kolech.
>>
>> Any suggestions? Nemám aero-barů. Mají výrazně pomoci?
>
> Kromě vynikající radu Claire, aby vědomé úsilí zmírnit "smrt grip"
> na baru.
>

Amen. Relaxovat, odpočívat, relaxovat, odpočívat.

Zjistil jsem, že můj otec, který se jel na kole v možná dva mého života, má pevný čas
relaxační jeho viselike přilnavost na barech, bez ohledu na to, jak moc jsem mu to. Myslím, že takovéhle věci
jen se stane s důvěrou. Zdá se, že jste přes práh: minutové you're
strach, vzápětí your'e vysílání se ze sedla a jen nechat kolo převalit
rány spíše než pro zavěšení na drahý život a schytávají.

-Luigi

Rick Onanian

On Wed, 03 Mar 2004 09:02:17 -0600, Joel Roth
<jroth@nospam.medicine.bsd.uchicago.edu> napsal:
> horských kolech.

Dvě odpovědi jsem četl už pokryl většinu z toho, co musím říct, s výjimkou délka stonku.
Oba naznačují příliš dlouhý-kmenových mohlo způsobit. Musím dodat, že příliš krátký-kmenové by také způsobit
to.

-Příliš krátkou stopku, může požadovat, ruce, aby se zasadila vaše tělo zpátky, ne na rozdíl od sedla, jak ukázal
by také. Moc-dlouhý stonek, OTOH, opustí vaše tělo v závislosti na ruce aby příliš
váha. Jedné straně může způsobit bolest / necitlivost.

Ano. Dokonce i když není možné zůstat v nich dlouho, ale umožňují použít úplně jiný soubor
svaly na podporu své tělo, což obvykle svaly _complete_ hodně-potřeboval odpočinek.
--
Rick Onanian

Jen zis Guy

On Wed, 03 Mar 2004 09:02:17 -0600, Joel Roth
<jroth@nospam.medicine.bsd.uchicago.edu> wrote in message
<4045F379.9000208 @ nospam.medicine.bsd.uchicago.edu>:

> horských kolech. Any suggestions?

The Dark Side volá. Odolnost proti větru je marné! The Dark Side je mocnější než UCI ...

--
Chlápek
\u003d\u003d\u003d
Může obsahovat stopy ironie. Obsah mohly usadit po odeslání.
http://chapmancentral.demon.co.uk (http://chapmancentral.demon.co.uk/)

88% helmy statistiky jsou tvořeny ve výši 65% z nich na Washington University

Luigi de Guzman

On Wed, 03 Mar 2004 20:37:27 +0000, "Jen zis Guy, víš?"
<outlook.bugs@microsoft.com> napsal:

> On Wed, 03 Mar 2004 09:02:17 -0600, Joel Roth <jroth@nospam.medicine.bsd.uchicago.edu> napsal v
> zpráva <4045F379.9000208 @ nospam.medicine.bsd.uchicago.edu>:
>
>> Začínám pociťovat necitlivost v ruce během / po koni, a to jak na mé cestě na kole a
>> na horských kolech. Any suggestions?
>
> The Dark Side volá. Odolnost proti větru je marné! The Dark Side je mocnější než UCI ...

... ale ne silnější než zůstatek na bankovním účtu.

-Luigi

Mike

> Jak vysoké jsou vaše tyče oproti vaše výška sedáku? Často zvyšování tyče tak, aby byla na úrovni
> Nebo mírně nad sedadlem pomáhá to hodně tím, že některé z váhy z vašich rukou.

I druhé této rady - Měl jsem spoustu problémů s necitlivosti rukou i při jízdě na můj trenér. I
měřená poklesem mezi sedadlem a barů, a zjistil, že je 2,5 "(více o závod za studena). jsem to změnil
na 0,5 "a učinil propastný rozdíl. Mike

Tom Sherman

Jen zis Guy, víš? napsal:

> On Wed, 03 Mar 2004 09:02:17 -0600, Joel Roth <jroth@nospam.medicine.bsd.uchicago.edu> napsal v
> Zpráva <4045F379.9000208 @ nospam.medicine.bsd.uchicago.edu>:
>
>> na horských kolech. Any suggestions?
>
> The Dark Side volá. Odolnost proti větru je marné! The Dark Side je mocnější než UCI ...

Chlápek,

Je neslušné zmiňovat "R-Slovo" utrpení kolem svislé poloze jezdce. ;)

Tom Sherman - Quad Města a obce (Illinois Side)

Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese Spanish Swedish