| | |
| | LinkBack | Nástroje témat | Search this Thread | Zobrazovací módy |
|
#1
| |||
| |||
Quotable Kotace "Sakra, pokud trh není hlavním faktorem největší výběr amerických ze léků. A polovinu doby, jejich doktoři 'taky. - "Richard Cavell" <richardcavell@mail.com> novinky-server.bigpond.net.au v sci.med.cardiology na Sobotu 21.června 2003 Jai Maharaj http://www.mantra.com/jai Om Shanti |
|
#2
| |||
| |||
** Pokud budete reagovat na příspěvek Jai Maharaj, prosím, ujistěte se, že odstřihnout původní zprávu ve svém rozsahu ** "Dr. Jai Maharaj" Informační Tato osoba je hra je používat zastaralá předměty přitáhnout lidi, aby na jeho webových stránkách, kde se prodává psychické služby. Co je nejzábavnější je, že mnoho skupin, ke kterým jeho zprávy jsou křížověodeslanépříspěvky neexistují. On ran mnoho skupin USENET. Jeho standardní způsob reakce na útok na jeho důvěryhodnost je odpočinek na původní článek nebo poštou odesílatele osobní kontakt Informace a hrozí, že zprávu odesílateli svému ISP pro spam nebo při ohrožení ( sama definice ironie). Některé info re: Jai Maharaj. mantra.com Mantra Corporation PO Box 1919 Honolulu HI, 96792-6919 USA IP adresa 206.126.0.13 [flex.com] podnikatelský subjekt Jméno: MANTRA CORPORATION Record Type: Jméno velitele pro domácí Zisk Corporation File Number: 82087 D1 Stav: Aktivní Cíl: BUSINESS CONSULTING, MARKETING, REKLAMA A SOUVISEJÍCÍ SLUŽBY Místo Incorporated: Hawaii SPOJENÉ STÁTY Incorporation Datum: 11/30/1990 Poštovní Adresa: PO BOX 1919 Hawaii Havaj 96792-6919 Spojené státy americké Officer informace STEVENS, Jay R MILLER, JOAN E 11/30/1990 články Incorporation Flex.com 11.31 .. 0 - 206.126.15.255 POBox 22481 Honolulu, HI 96823-2481 USA IP adresa 206.126.0.13 Administrativní kontakt: Wong, K. Delgory del@flex.com +1-808-539-3790 ISP FlexNet, Inc Flex Informační síť HAWAII 808.732.8849 E-mail: postmaster@aloha.com Havaji První Veřejný přístup Internet Provider IP adresa: 199.201.240.1 hindu.org himálajský Academy * 107 * Kapaa Kaholalele Road, HI 11111 USA IP adresa 64.75.159.118 Chlapce, je tu velké množství informací tam na tenhle chlápek ... docela málo oblastí, kde nemá cenu tady ... To je zajímavé: http://members.tripod.com/sid_e_slicker/india10.html http://www.mantra.com/holocaust http://mathquest.com/discuss/sci.math/a/m/387192/387198 Jeho "skutečné" jméno má být Jay Stevens. Tam je anti-Jay newsgroup také: news: alt.flame.jay-Stevens Člen "plamene Jay Stevens" Skupina je "Jose Mariachi"), další self-prohlásil "doktor"?) "Mariachi" Webové stránky by mohly být další falešný Cash Grab nápadně podobné stránky Stevens ', mantra.com. Zde je hezké Jai FAQ [dlouhé, ale zajímavé] http://www.geocities.com/drjosemariachi/jay_faq.html # bb a zkrácená verze zde: http://www.vic.com/% 7Edbd/minifaqs/jai.maharaj.miniFAQ Udělal Kook měsíce za červen 1995 zde: http://www.lart.com/auk/whiners.html Got něco dodat? E-Mail djmsux@hotmail.com |
| Záložky |
| Nástroje témat | Search this Thread |
| Zobrazovací módy | |
| |
All times are GMT -4. Čas: 10:52.
Powered by: vBulletin Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Friendly adresy URL Monitoring - 3.3.0
Copyright © 2001 - 2009 cyclingforums.com
Powered by: vBulletin Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Friendly adresy URL Monitoring - 3.3.0
Copyright © 2001 - 2009 cyclingforums.com









Lineární režim

















