Quotable Notering
"For fanden, hvis markedsføring ikke er den primære faktor bag de fleste amerikanske valg af medicin. Og
halvdelen af den tid, deres læger også.
- "Richard Cavell" <richardcavell@mail.com> news-server.bigpond.net.au i sci.med.cardiology på
Lørdag, 21 Juni, 2003
Jai Maharaj http://www.mantra.com/jai Om Shanti
** Hvis du svarer på en Jai Maharaj post, skal du sørge for at snip den oprindelige besked i sin
enkeltheder **
"Dr. Jai Maharaj" Information
Denne persons spil er at bruge forældede artikler for at tiltrække folk til hans hjemmeside, hvor han sælger
psykiske tjenester. Hvad er mest morsomme er, at mange af de grupper, som hans beskeder
krydssendte ikke eksisterer. Han plager mange USENET grupper. Hans standard metode til at reagere på en
angreb på hans troværdighed er at repost den oprindelige artikel, eller at skrive afsenderens personlige kontakt
oplysninger og truer med at rapport afsenderen til hans / hendes ISP for spam eller fremsættelse af trusler (det
Selve definitionen af ironi).
Nogle info Re: Jai Maharaj.
mantra.com Mantra Corporation
PO Box 1919 Honolulu HI, 96.792-6.919 amerikanske IP-adresse 206.126.0.13 [flex.com] forretningsenhed Navn:
MANTRA CORPORATION Record Type: Master navn til et internt Profit Corporation File Number:
82.087 D1 Status: Aktiv Formål: Business Consulting, markedsføring, reklame og TILHØRENDE
TJENESTER Sted Incorporated: Hawaii UNITED STATES Inkorporering Dato: 11/30/1990 Mailing
Adresse: PO BOX 1919 Waianae Hawaii 96.792-6.919 De Forenede Stater Officer Information
STEVENS, Jay R MILLER, Joan E
11/30/1990 vedtægter
Flex.com
11,31 .. 0 - 206.126.15.255
POBox 22.481 Honolulu, HI 96.823-2.481 US
IP-adresse 206.126.0.13
Administrative Contact: Wong, Delgory K. del@flex.com +1-808-539-3790 ISP Flexnet, Inc. Flex
Information Network 808.732.8849 HAWAII Email: postmaster@aloha.com Hawaii's First Public Access
Internet Provider IP Adresse: 199.201.240.1
hindu.org Himalayan Academy * 107 Kaholalele Road * Kapaa, HI 11.111 amerikanske IP-adresse 64.75.159.118
Drengen, der er en masse information derude på denne fyr ... en hel del områder, der ikke er værd at nævne her ...
Dette er interessant: http://members.tripod.com/sid_e_slicker/india10.html
http://www.mantra.com/holocaust http://mathquest.com/discuss/sci.math/a/m/387192/387198
Hans "rigtige" navn er formodes at være Jay Stevens.
Der er en anti-Jay nyhedsgruppe også: news: alt.flame.jay-Stevens Et medlem af "flamme Jay Stevens"
gruppe er "Jose Mariachi",) en anden selvudnævnte "læge"?) "Mariachi" websted kunne være en anden
bogus Cash Grab bemærkelsesværdigt lig Stevens 'site, mantra.com.
Her er en pæn Jai OSS [lange, men interessante] http://www.geocities.com/drjosemariachi/jay_faq.html # bb
og en kort version her: http://www.vic.com/% 7Edbd/minifaqs/jai.maharaj.miniFAQ (http://www.vic.com/ ~ dbd / minifaqs / jai.maharaj.miniFAQ)
Han gjorde Kook Månedens for juni 1995 her: http://www.lart.com/auk/whiners.html
Fik noget at tilføje? E-Mail djmsux@hotmail.com
vBulletin, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by
vBSEO 3.3.0